Novinky
Pokud vím, tak Praha, Kladno, Plzeň, Příbram, Pardubice, Jihlava, Budějovice, Vary, Most...takže určitě. 😄
https😐/www.isuzu-motors.cz/prodejce/
https😐/www.isuzu-motors.cz/prodejce/
za to, jak stupidně a ignorantsky jsem zpackal nákup auta (náhradníka za L200) a prokaučoval jsem tohohle Hiluxe. 😒
*** drát.
*** drát.
Na druhou stranu pracant Isuzu už je osazený JEN 1,9 motorem a to už mi přijde hodně málo na pracanta.
No tak Fiat byl Mitsu a MB+Rencek byly Nissan.
Ale to asi víš.
Zase takový zkoušení to tím pádemnebylo.
Ale to asi víš.
Zase takový zkoušení to tím pádemnebylo.
Cos koupil? L200ka se mi líbí dost, ale lepší motor a navíc pětiletá záruka až do 250 tis. km... a ten design taky můj šálek kávy :yes:
jak si všichni v oboru (Renault, MB,Fiat a další) vyzkoušeli svůj pick-up a nakonec odtáhli s nepořízenou...
Ve firme mame jednoho Hiluxe uz cca 4 roky a musim rict ze je to neskutecny pracant co bez problemu vydrzi i kdyz se s nim nejedna v rukavickach... Fakt drzak :yes:
Ministrem financí by měl být Kalousek. To je hospodář. Jen tak na okraj.
Hlavní problem vidím v tom, ze moderních dieselu se vstřikováním močoviny je u nás minimum. Takže další zvýhodnění už zvýhodněné nafty je absolutní nonsens. A argumentovat dotacemi na elektro - ty ale nejsou u nás. U nás se dotují sazomety.
Hlavní problem vidím v tom, ze moderních dieselu se vstřikováním močoviny je u nás minimum. Takže další zvýhodnění už zvýhodněné nafty je absolutní nonsens. A argumentovat dotacemi na elektro - ty ale nejsou u nás. U nás se dotují sazomety.
No při tom jak jdou proti dieselům v EU, si tuto kapku v moři diesel dokonce snad zaslouží ... Lidem to bude stejně k ničemu když diesely násilím mizí z nabídky.
Všechny možné dotace na EV hravě mnohonásobně překračují kvazi-dotace na naftu.
Plánuje se výstavba nabíječek za 85 000 000 000 Kč.
Ale to zjevně dotace není ....... 😁 😁 😁
Všechny možné dotace na EV hravě mnohonásobně překračují kvazi-dotace na naftu.
Plánuje se výstavba nabíječek za 85 000 000 000 Kč.
Ale to zjevně dotace není ....... 😁 😁 😁
Vláda schválila snížení spotřební dane na naftu o
korunu. Benzin zůstává beze změny.
Ale dotovaná, to nafta není :yes:
korunu. Benzin zůstává beze změny.
Ale dotovaná, to nafta není :yes:
To samozřejmě vím. Rencek a Fiat bych pochopil, ale MB měl přidanou hodnotu v podobě šestiválce a stejně to nestačilo.
A pak je tu ještě nově Ssangyong a opravdový pracant Isuzu - to ani nevím, jestli tu ještě někdo oficiálně prodává...
A pak je tu ještě nově Ssangyong a opravdový pracant Isuzu - to ani nevím, jestli tu ještě někdo oficiálně prodává...
No já bych klidně zase Mitsu, ale bohužel nechutně oslabili motor a navíc nevychytali některý předfaceliftový faily. A navíc odcházejí z Evropy.
Tak jsem se v tom strašně mlátil a během klavírování mezi Amarokem a X-Klasse - mi oba zrušili. 😒] ...a mě už ani nenapadlo se dívat na Toyotu - odfajfkoval jsem si ji jako škaredou a slabou. A jak jsem uviděl tohle Invictible, málem mi praskala palice.
Na tu práci jsem vzal T6.1 Volkswagen, zastane ji taky. Ale 1.9 mega ceníkovka a je to dodávka. Njn. Uvidíme za dva roky. Záruka taky dobrá - 200/4. to mi bohatě stačí.
Ale tohle mě fakt naštvalo.
KOnečně bych zkusil i Kojotu. Nikdy jsem ji nevlastnil ani na firmě.
Pfffffffffffffffff :no:
Tak jsem se v tom strašně mlátil a během klavírování mezi Amarokem a X-Klasse - mi oba zrušili. 😒] ...a mě už ani nenapadlo se dívat na Toyotu - odfajfkoval jsem si ji jako škaredou a slabou. A jak jsem uviděl tohle Invictible, málem mi praskala palice.
Na tu práci jsem vzal T6.1 Volkswagen, zastane ji taky. Ale 1.9 mega ceníkovka a je to dodávka. Njn. Uvidíme za dva roky. Záruka taky dobrá - 200/4. to mi bohatě stačí.
Ale tohle mě fakt naštvalo.
KOnečně bych zkusil i Kojotu. Nikdy jsem ji nevlastnil ani na firmě.
Pfffffffffffffffff :no:
Jsem zvědavý, jestli sem dají k tomu samostatný článek, pokud ano, tak to bude nejspíše rekordní počet příspěvků od jednoho uživatele pod jedním článkem 😁