Novinky
Stejsn
0
Ještě by mě zajímalo, jak řeší námrazu trolejí pro tramvaje a trolejbusy. V Praze nejednou zůstaly tramvaje stát kvůli zmrzlým drátům.
Dinar
4
Nijak, prostě tramvaje nejezdí. Na to, aby v Rusku nejezdily tramvaje nemusí ani mrznout, stačí když zaprší, páč mají mimo ulice v centrech měst koleje položené většinou do písku, místo pražců často jen kolejnice k sobě svařené železnými tyčemi, celé se to hýbe a stačí trocha vody, písek jde přes koleje a nejezdí se. Tyhle zimní skazky jsou taky pěkné, většinou se sníh prostě ujezdí nebo ve větších městech rozjezdí. A v moskevském metru je i v zimě pětadvacet nad nulou, venku mínus x pod nulou, všichni navlečení, ve vagonech smrad z potu. Rusko je prostě ráj. 😉
Ozzman
0
Takže MHD jako tramvaje v Praze v červenci? Jo, to je vůně 😁
Taky vas napada kdyz ctete ze v Rusku busy MHD maji celoroční pneu, že ta masírka u nás na nutnost zimních pneu trochu pokulhává?
Jo, pristi auto uz bych rad na celorocnich pneu.
Jinak me spis napada, proc si tu ctu o Moskve a kolik centimetru snehu maji odvezt za kolik dni. A ze maji dvoje dvere do metra.
Koho to proboha zajima?
Jinak me spis napada, proc si tu ctu o Moskve a kolik centimetru snehu maji odvezt za kolik dni. A ze maji dvoje dvere do metra.
Koho to proboha zajima?
abys byl pripravenej az nas po rozpadu EU zase zaberou rusaci
Máš s celoročními zkušenost? Já bych si selským rozumem vydedukoval, že budou naprd jak v zimě, tak v létě, ale přemýšlel jsem o nich na druhé auto.
Chápu, že někde v Holandsku, nebo Belgii, kde je více či méně nížna, to může být ok, ale u nás občas poprašek je a asi bych jim tolik nevěřil. V sobotu dopoledne jsem absolvoval asi 100km na letních, musel jsem, a měl jsem stažený zadek, kdy se místy válela mlha a byla bílá silnice.
Chápu, že někde v Holandsku, nebo Belgii, kde je více či méně nížna, to může být ok, ale u nás občas poprašek je a asi bych jim tolik nevěřil. V sobotu dopoledne jsem absolvoval asi 100km na letních, musel jsem, a měl jsem stažený zadek, kdy se místy válela mlha a byla bílá silnice.
No zkusenost mam jen letni, shodou okolnosti v Mondeu...
Spis o tom uvazuju vzhledem cim dal mirnejsim zimam.
Spis o tom uvazuju vzhledem cim dal mirnejsim zimam.
Kvalitní celoročka, třeba od GoodYearu zvládne vyjet zasněžený kopeček s předokolkou jako nic. Na auta okolo komínu s nájezdy +/- 10 tis. ročně nemá smysl řešit zimní a letní. Dřív to zpuchří a ztvrdne. Naopak pro nájezdy 20, 30 a víc tis. km ročně nemá smysl uvažovat nad celoročkou, jelikož se neušetří nic a jen se člověk okrádá o lepší gumu. A na 4mm to bude za chvíli a pak to stejně nejde použít jako zimní, takže zase k prdu. Je to prostě naprosto jednoduché...
Mno, to je taký propagandistický článok až to bolí. O akých celoročných gumách je reč? V nákladnej či autobusovej doprave sa pri jazde po spevnených komunikáciách rozlišujú pneumatiky na vodiace a záberové, nie na zimné či letné. Záberová pneumatika určená na hnacie nápravy má označenie M+S a 3 kopečky, čo umožňuje jej používanie aj pri súvislej vrstve snehu a ľadu. U ťažkej nákladnej dopravy je nejaká zimná mäkká zmes viacmenej utópia, hlavný rozdiel je len v dezéne. Áno existujú aj pneumatiky určené pre nákladnú dopravu s inými zmesami, ale tie sa používajú výhradne v podmienkach na to určených, teda tam kde to auto bude jazdiť výhradne po snehu či ľade. V meste na asfalte by tieto špeciálne pneumatiky pri MHD nevydržali trúfnem si povedať ani týždeň.