Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeElektrická Dacia poprvé vyfocena na denním světle. I prcek od Renaultu je proti ní velké auto
35 komentářů
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jerry.Gunman
Malá elektromrdka za 400 či 500 TKč (pokud těch 400.000 bylo bez daně), tož totedy bude kauf. 😄 😄 😄
Už vidím ty zástupy natěšených elektrofilů, jak se o to perou 😁 😁
A co se toho "sdílení" týče (sdílení mobility, to je takové ekologicky rudozelené, vznešeně se tvářící slovo pro půjčování auta) - už někde ve světě tenhle potroublý nápad se "sdílením" elektromrdek dopadl jinak, nežli naprostým krachem a epochálním finančním průserem?
Naposledy to bylo v Paříži, ne?
Za 7 let provozování "projektu" (slovo projekt se v tomto kontextu čte jako PRŮSER) tahleta ptákovina spotřebovala 420 milionů EUR z městských (tedy veřejných) financí
a ještě dokázala vytvořit sekeru ve výši dalších 293 milionů EUR, čili více, jak 10 milionů EUR ztráty každý rok.
https😐/www.idnes.cz/…106_automoto_Fdv
Tož to se vyplatí, to jo 😁 😁 😁 😁 😁
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stížnosti jsou i na čistotu a technický stav aut. Ta jsou v podstatě reklamou na to, proč nemůže fungovat komunismus a společné vlastnictví. Lidé se ke sdíleným autům chovají zkrátka jako k něčemu, co není jejich. Že jsou otlučená, tolik nevadí. Jenže když se máte posadit na sedačku, na kterou za poslední týden několik roztržitých Pařížanů vylilo v lepším případě svoje ranní café au lait, dvakrát se vám nechce.
Už na pohled tak vypadaly „autoliby“ spíš jako kontejnery na odpad - špinavé, otlučené, ošuntělé. Občas se prý do některého z nich podařilo dostat bezdomovcům a přenocovat tam i s jejich domovem v igelitkách
Už vidím ty zástupy natěšených elektrofilů, jak se o to perou 😁 😁
A co se toho "sdílení" týče (sdílení mobility, to je takové ekologicky rudozelené, vznešeně se tvářící slovo pro půjčování auta) - už někde ve světě tenhle potroublý nápad se "sdílením" elektromrdek dopadl jinak, nežli naprostým krachem a epochálním finančním průserem?
Naposledy to bylo v Paříži, ne?
Za 7 let provozování "projektu" (slovo projekt se v tomto kontextu čte jako PRŮSER) tahleta ptákovina spotřebovala 420 milionů EUR z městských (tedy veřejných) financí
a ještě dokázala vytvořit sekeru ve výši dalších 293 milionů EUR, čili více, jak 10 milionů EUR ztráty každý rok.
https😐/www.idnes.cz/…106_automoto_Fdv
Tož to se vyplatí, to jo 😁 😁 😁 😁 😁
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stížnosti jsou i na čistotu a technický stav aut. Ta jsou v podstatě reklamou na to, proč nemůže fungovat komunismus a společné vlastnictví. Lidé se ke sdíleným autům chovají zkrátka jako k něčemu, co není jejich. Že jsou otlučená, tolik nevadí. Jenže když se máte posadit na sedačku, na kterou za poslední týden několik roztržitých Pařížanů vylilo v lepším případě svoje ranní café au lait, dvakrát se vám nechce.
Už na pohled tak vypadaly „autoliby“ spíš jako kontejnery na odpad - špinavé, otlučené, ošuntělé. Občas se prý do některého z nich podařilo dostat bezdomovcům a přenocovat tam i s jejich domovem v igelitkách
A proto v česku sláva ojetým pašikum oktám s 2,0 TDI.
Jakou to bude mít bezpečnost jak 120 zastavíse o motor 😁
Jakou to bude mít bezpečnost jak 120 zastavíse o motor 😁
Takže Skayi, kolik si těch elektromrdek ZA SVOJE koupíš?
Dvě nebo tři?
Nebo, že by... že by žádnou - a budeš jenom blbě tlachat?
C je správně viď?
Dvě nebo tři?
Nebo, že by... že by žádnou - a budeš jenom blbě tlachat?
C je správně viď?
To víš, žeryčku, tobě to tak někdo bude říkat, když nemáš ani kapacitu na to takovou věc přijmout a pochopit. 😁 😁
Aneb když de-ment nadává jiným do hlu-páků ....
Ty wíš swoje, co wole modrý sunce ...že ...
Raději si přepočítej těch svých 70 IQ bodů, jestli je tam ještě máš EUmarxisto.
Ty wíš swoje, co wole modrý sunce ...že ...
Raději si přepočítej těch svých 70 IQ bodů, jestli je tam ještě máš EUmarxisto.
Hele, Bůůůůůůůůůůůů sane, ty tu ani exhibovat nemusíš, o tobě je všeobecně známo, že jsi takový elektrofil-ekolog orální, čili jenom na hubě 😁
Al když už takto hezky bučíš, tak zabuč, jestli už někde ta "sdílená elektromobilita" (ó, jak vznešeně to zní - a přitom je to taková peachovina, že?) v nějakém větším měřítku a delším časovém horizontu fungovala a neskončila epochálním ekonomickým průšvihem
Polož se na to, zatlač - a zabuč 😁 To je přece to jediné, co umíš 😁 😁
Al když už takto hezky bučíš, tak zabuč, jestli už někde ta "sdílená elektromobilita" (ó, jak vznešeně to zní - a přitom je to taková peachovina, že?) v nějakém větším měřítku a delším časovém horizontu fungovala a neskončila epochálním ekonomickým průšvihem
Polož se na to, zatlač - a zabuč 😁 To je přece to jediné, co umíš 😁 😁
No vidíš, žeryčku, a zase to máš špatně. Že nepochopíš náznaky je normální, to chce vyšší inteligenci. Ale ani když ti to řeknu přímo? To už je smutné.
Hm, takže se ve svých odpovědích držíš svého konstantního poměru
Srance 100%, fakta 0%
Fakt, že jsi byl počat při análním sexu, vskutku nezapřeš 😁
Srance 100%, fakta 0%
Fakt, že jsi byl počat při análním sexu, vskutku nezapřeš 😁
Mě by elektro stačilo ,nejbližší nabíječku mám 18 km :no: milion za použitelé el.auto nedám natěch mojich pár km.
A byloto mýšleno že ojety pašík je lepší než tahle dachna!
A byloto mýšleno že ojety pašík je lepší než tahle dachna!
Diskuteur
Vždy ma vie dojať krabička ako táto. Netvrdím, že to so cťou neprejde cez EuroNCAP, avšak moje pravidlo je jednoduché, ak sa ako vodič pravou rukou letmo načiahnem a dokážem sa dotknúť A-stĺpika spolujazdca, vypisujem si úmrtný list. Aspoň pocit z tých áut taký je a nekúpil by som to sebe, žene, deťom ani vlastne nikomu, na kom mi záleží... 8-s
Tohle bude po bezpečnostní stránce nejspíše srovnatelné s těmi "autíčky pro mládežníky, důchodce a opilce", která se občas ve městech objevují
Skutečně by mne zajímalo, kdo si tohleto koupí - za svoje a bez dotací 😉
Skutečně by mne zajímalo, kdo si tohleto koupí - za svoje a bez dotací 😉
Zase nepreháňaj, to nie je Matiz ani Tico.
...alebo Seiccento a Cinquecento... nepreháňam, hovorím o pocite a svojom názore na takéto akože autá. Aj ich veľkosť sa za posledných 15 rokov zmenila. Asi ani táto Dacia nebude výnimkou, ale môj názor na ne sa nemení. Najmenšie akceptovateľné je pre mňa trieda Fabie, Corsy, Ibizy či Fiesty. 😉
Hendly
"Nejprodávanější zahraniční auto v České republice" 2000
Ano, Daewoo Matiz - Cena od 210 900Kč(průměrný plat 13 000Kč)
Šířka - 1495mm a "V každém případě bych však doporučil připlatit 24.000,- Kč za dva airbagy"
https😐/www.auto.cz/…daewoo-matiz-117
Ano, Daewoo Matiz - Cena od 210 900Kč(průměrný plat 13 000Kč)
Šířka - 1495mm a "V každém případě bych však doporučil připlatit 24.000,- Kč za dva airbagy"
https😐/www.auto.cz/…daewoo-matiz-117
Airbagy v Matizu, to je asi jako polštář v rakvi - vypadá to fajn, ale ty mrtvole to už stejně nepomůže.
Aha a co je pointou kromě toho, že jsme byli postkomunistická díra a za 20 let jsme se stali bohatší postkomunistickou dírou? Mám tleskat, že se naše životní úroveň vrátí do porevolučního období?
Tak pointu si může najít každý sám.
Ale reálná cena technologické novinky je dnes nižší než cena malinkeho auta v roce 2000.
Ale reálná cena technologické novinky je dnes nižší než cena malinkeho auta v roce 2000.
Hlavně ta novinka bude příšerný čínský vergl. Bezpečnější, ale laciný a pomalý a na rozdíl od toho Matize nemá smysl se s ním vydávat za město. Takovou novinku si strčte do špic.
Jak jsem psal, každý ať si v tom najde to svoje. Já si v tom našel to, že už první generace ev od dacie je cenově srovnatelná s produkty které jsou staré dvě generace vozů.
To je nesmysl. Česká průměrná mzda rostla extrémním tempem, protože se zrovna oklepala z 40 let úpadku, a ty jsi celý nadšený, že těch 20 let prosperity můžeme spláchnout do hajzlu.
"Každý ať si v tom najde to svoje". To se říká o Bibli. A máš pravdu. Elektromobilita je víra 😉
Technologická novinka jejíž předek byl postaven profesorem Stratinghem roku 1835, 50 let před spalovákem (viz wiki). Fascinuje mě, jak je elektromobilita považována za jakousi budoucnost a pokrok, přitom je to ještě větší pravěk než ten spalovák. Ten spalovák, který, narozdíl od "úžasné" a "pokrokové" elektrotechnologie, urazil za svou existenci obrovský kus do budoucna a s ním i celé lidstvo.
megacruiser
naopak je to plus - v parkovacím domě se vždycky velké auto šíleně motá, přejíždí rantly, prostě peklo chytit před sebe cokoliv většího při odjezdu. Tady bude problém cena - téměř půl milionu s DPH, to je prostě moc. Kdo jezdí sám, raději vezme jetý Fiat 500e nebo i3.
Zase taká malá tá Dacia nie je. Sme zvyknutí, že aj malé autá dnes rastú jak bláznivé a šírka atakujúca 1800 mm nie je výnimkou už ani v B-segmente. Okrem dĺžky Spring presahuje rozmery Škody Favorit, s rázvorom má o kúsoček menší.
Cena je trochu problém, ale v porovnaní napr. so Zoe to tiež také zlé nie je. Ale elektromobily sú vo všeobecnosti ešte drahé. Porovnávať cenu nových s jazdenými nie je fér práve tak ako pri benzínových a naftových autách.
Cena je trochu problém, ale v porovnaní napr. so Zoe to tiež také zlé nie je. Ale elektromobily sú vo všeobecnosti ešte drahé. Porovnávať cenu nových s jazdenými nie je fér práve tak ako pri benzínových a naftových autách.
fosteku - dokázal jsem to, nenapsal jsem to, koukáš viď?