Novinky
Škoda a její kalendář novinek pro další roky: Kdy se dočkáme nové Fabie, Kodiaqu nebo Superbu?
11 komentářů
petrolhead
6
Proto, že nechci a nebudu podporovat ekoterorismus značně promítnutý do cen nových vozů, uvažoval bych o Škodovce pouze jako ojetině, ale to už bude koupě s potenciálem velkých investic do servisu. Dávám palec nahoru :yes: za design a dolů :no: za zbytečné složitosti a ovládání vozidla, zejména topení, které vyžaduje větší koncentraci, než je za jízdy vhodné. Zajímavé je, že některé jiné značky to stále umí klasicky. :yes:
twistedTSD
1
To je holt politika koncernu, který musí být "digitalizovaný". Diess je hrobař, pořád to říkám.
Škoda je, že Škoda má tak slabé motory. To ji škodí. Takový Kodiaq by nebyl pak tak nudné auto, jezdit by dovedl se svou hmotností svižněji jako zábavný Superb, který má lehkost, zdařilý design od Kabaněho i výkon.
To jsou perly 😁 SUV by dokázalo jezdit svižnější, jako Superb? A Superb je zábavný? V jakém smyslu? 😁
Perla jste vy sám o sobě...nevím s čím jezdíte, ale já jsem se tu vyjádřil jasně pro všechny, vy perlo, jen vy si šlapete na kábl... 😄
Je irelevantní s čím jezdím, nebo kdybych měl doma Ferrari, tak můj názor berete a když třeba starou Fabii, tak ne?
SUV z principu nebude rychlejší, než stejně motorizivany D segment, to je fyzika základní školy.
Superb není zábavné auto, nenapadá jediný důvod, proč jim může být, je to normální auto střední třídy s průměrnými jízdní vlastnostmi. Ale třeba mi to vysvětlite 😊
SUV z principu nebude rychlejší, než stejně motorizivany D segment, to je fyzika základní školy.
Superb není zábavné auto, nenapadá jediný důvod, proč jim může být, je to normální auto střední třídy s průměrnými jízdní vlastnostmi. Ale třeba mi to vysvětlite 😊
To video na úvodní stránce co se spustí, i když nechci aby se spustilo jste s někým konzultovali? Otravné a drzé.
používejte adblock, uBlock nebo podobný doplněk a máte po problémech (a redakce po ptákách)
No jo,aby skoro základní model stál půl mega ? Vevnitř žádné místo, nepohodlí, katastrální motorky.. za cenu základní Fabiaq mám 2x v plné palbě hezčí Dácii 😂