Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Dinar
stačí zmínka o Tesle nebo nějakém japonském elektr👋hybrid/samohybu a místní EV úderka se může upsat. A tady, nic...
Že by to bylo tím, že jde o Porsche? Tedy nic atraktivního pro vizionářovy apoštoly, fuj značka, která produkuje taky ty hnusně zastaralé sporťáky s ICE? Není to ani nic z úžasně pokrokového Japonska s hybridní supertechnikou dvacet let starého spalováku, elektomotoru a vyjící převodovkou ze skůtru. Nejspíš to bude tím.
Nebo si sem přece jen přijdete zapalcovat? Máte tu krásný elektromobil, výkon, dojezd, lux provedení, kvalita, skvělá značka, super cena... Jsem zvědav. 😉
Že by to bylo tím, že jde o Porsche? Tedy nic atraktivního pro vizionářovy apoštoly, fuj značka, která produkuje taky ty hnusně zastaralé sporťáky s ICE? Není to ani nic z úžasně pokrokového Japonska s hybridní supertechnikou dvacet let starého spalováku, elektomotoru a vyjící převodovkou ze skůtru. Nejspíš to bude tím.
Nebo si sem přece jen přijdete zapalcovat? Máte tu krásný elektromobil, výkon, dojezd, lux provedení, kvalita, skvělá značka, super cena... Jsem zvědav. 😉
Ahoj Dinare,
myslim, ze tyhle hejty nemas zapotrebi. 😄
Taycan je skvelej. A predobraz byla Tesla Model S.
Ze je na tom Taycan ve sve vrcholne verzi dynamicky jeste lip asi nikoho neprekvapi, kdyz pouziva 800V architekturu a dvoustupnovou prevodovku...
Ze je zpracovanim, interierem i podvozkem jinde nez Tesla? Taky je jinde cenovkou.
Tahle zakladni verze je dynamicky srovnatelna se zakladni (v CR) verzi Tesly za 1,2M Kc.
A nemusis se zase zacinat naparovat a vysvetlovat, ze cilove skupiny jsou jine. 😉
PS Doufam ze vis, co zachranilo Porsche pred krachem. Kdyz se tu Japoncum posmivas. :no:
https😐/www.chicagotribune.com/…60094-story.html
The production changes implemented by the Shin-Gijutsu group, the cadre of former Toyota :yes: engineers to whom Porsche turned for advice :-! three years ago, mean that more cars are produced faster by fewer people without losing technical sophistication or road performance.
"It was the biggest shock for the company to accept that Japanese were walking around, not able to speak either the Schwabian dialect or German and telling people what to do," said Wendelin Wiedeking, 43, Porsche's chief executive. "They were tough guys. They were absolutely aggressive to the people. And we wanted it that way."
😲 😲 😲
myslim, ze tyhle hejty nemas zapotrebi. 😄
Taycan je skvelej. A predobraz byla Tesla Model S.
Ze je na tom Taycan ve sve vrcholne verzi dynamicky jeste lip asi nikoho neprekvapi, kdyz pouziva 800V architekturu a dvoustupnovou prevodovku...
Ze je zpracovanim, interierem i podvozkem jinde nez Tesla? Taky je jinde cenovkou.
Tahle zakladni verze je dynamicky srovnatelna se zakladni (v CR) verzi Tesly za 1,2M Kc.
A nemusis se zase zacinat naparovat a vysvetlovat, ze cilove skupiny jsou jine. 😉
PS Doufam ze vis, co zachranilo Porsche pred krachem. Kdyz se tu Japoncum posmivas. :no:
https😐/www.chicagotribune.com/…60094-story.html
The production changes implemented by the Shin-Gijutsu group, the cadre of former Toyota :yes: engineers to whom Porsche turned for advice :-! three years ago, mean that more cars are produced faster by fewer people without losing technical sophistication or road performance.
"It was the biggest shock for the company to accept that Japanese were walking around, not able to speak either the Schwabian dialect or German and telling people what to do," said Wendelin Wiedeking, 43, Porsche's chief executive. "They were tough guys. They were absolutely aggressive to the people. And we wanted it that way."
😲 😲 😲
Fakt to chceš?
Půjdeme dál v čase.
K Fedinadu Porschemu, co stavěl šestnáctiválcové 400+kmh káry když starej Toyoda montoval šlapky na bycikly.
Anebo k Ferdinandově hybridnímu Lohneru (1901)
Ne, v chození zpátky v čase a mekotání kdo co vymyslel a přebral to jako japanofil nemůžeš vyhrát.
Fostek tě opět pobil. Škaredě pobil. :-!
A ano, kabelka od Vietnamců má stejně kapes jako ta od Lůje. Překvapivě stojí jiný prachy. :-!
Půjdeme dál v čase.
K Fedinadu Porschemu, co stavěl šestnáctiválcové 400+kmh káry když starej Toyoda montoval šlapky na bycikly.
Anebo k Ferdinandově hybridnímu Lohneru (1901)
Ne, v chození zpátky v čase a mekotání kdo co vymyslel a přebral to jako japanofil nemůžeš vyhrát.
Fostek tě opět pobil. Škaredě pobil. :-!
A ano, kabelka od Vietnamců má stejně kapes jako ta od Lůje. Překvapivě stojí jiný prachy. :-!
Asi sem chodime kazdy z jineho duvodu.
😄
Blahopreji k vitezstvi v tvem boji.
PS Nepsal jsem to kvuli porovnavani Toyoty a Porsche. Byla to reakce na adorovani Porsche a opovrhovani Toyotou.
😄
Blahopreji k vitezstvi v tvem boji.
PS Nepsal jsem to kvuli porovnavani Toyoty a Porsche. Byla to reakce na adorovani Porsche a opovrhovani Toyotou.
Jasně. Protože Toyota je lepší než Porsche, vždycky byla a bude.
Ach jo. 😐
Ach jo. 😐
Ty jsi fakt natvrdlej. 😄
Jeste jednou: Nepsal jsem to kvuli porovnavani Toyoty a Porsche.
Ty znacky jsou kazda uplne jina...
Jeste jednou: Nepsal jsem to kvuli porovnavani Toyoty a Porsche.
Ty znacky jsou kazda uplne jina...
Což nikdo netuší. Děkujeme za jalový informace. Nechceš psát s Márou?
Tuhle jalovinu v poslednim prispevku jsem psal jen pro natvrdly. 😉
Ale malokdo tusi, ze se Porsche ucilo prezit od Toyoty. 😉
Kdyby to totiz treba Dinar vedel, asi by nepsal podobny veci o Japoncich...
PS Full-hybridu Toyoty nebo Hondy se zadny evropsky vyrobce ani nepriblizil. Proto se taky snad zadny evropsky full-hybrid bez zasuvky vubec nenabizi... Japonsky hybridy (Toyota a Honda) jsou technicky skvosty s maximalni moznou dosazitelnou ucinnosti spalovaciho motoru, ktere se vyznacuji jednoduchosti, spolehlivosti, nizkymi naklady a inovativni technikou. To, ze Dinar si mysli, ze cim vic turbo, tim vic.. premie, to je jeho problem. :-!
Prej 20 let stary spalovak. 😁
https😐/global.toyota/en/mobility/tnga/powertrain2018/ths2/
Ale malokdo tusi, ze se Porsche ucilo prezit od Toyoty. 😉
Kdyby to totiz treba Dinar vedel, asi by nepsal podobny veci o Japoncich...
PS Full-hybridu Toyoty nebo Hondy se zadny evropsky vyrobce ani nepriblizil. Proto se taky snad zadny evropsky full-hybrid bez zasuvky vubec nenabizi... Japonsky hybridy (Toyota a Honda) jsou technicky skvosty s maximalni moznou dosazitelnou ucinnosti spalovaciho motoru, ktere se vyznacuji jednoduchosti, spolehlivosti, nizkymi naklady a inovativni technikou. To, ze Dinar si mysli, ze cim vic turbo, tim vic.. premie, to je jeho problem. :-!
Prej 20 let stary spalovak. 😁
https😐/global.toyota/en/mobility/tnga/powertrain2018/ths2/
Európania sú aspoň trošku patrioti, kupuju "svoje" autá a dávajú prácu svojim. Buďme za to radi.
Jo kdyby mi ten patriotismus neotravoval (doslova) kazdy den zivot, tak ok.
Proto nic nemam proti elektrickym skodovkam ani VW.
Ale stary TDI? Co bych za to dal, aby tu misto toho jezdily stary Priusy...
Proto nic nemam proti elektrickym skodovkam ani VW.
Ale stary TDI? Co bych za to dal, aby tu misto toho jezdily stary Priusy...
Přitom stačilo napsat, že je skvělé, když porsche nabídne čtyřdveřový EV sedan za cenu průměrně vybavené vyšší střední. Taycan bude fičák i díky téhle verzi.
Ale mně bylo jasné, kdo se chytne, pro které potrefené husy to píšu, spec. ty jsi hodně jednoduchý případ.
Mmch.o té skupině bývalých manažerů toyoty v porsche jsme se tu v diskusi bavili snad ani ne před týdnem. Jestlis zrovna chyběl, za to já nemůžu, každopádně tvoje neustálá snaha o to, tvrdit, že víš, co si myslí dinar, je komická. Vodím si tě tu jako prskajícího maňáska. 😉
A to, že žádná evropská automobilka, která umí kvalitní dýzly, nedělá fullhybridy je logické, byly by jí k ničemu, fullhybrid nemá budoucnost, sleduj vývoj, ten je v phev a ev. 😉
Ale mně bylo jasné, kdo se chytne, pro které potrefené husy to píšu, spec. ty jsi hodně jednoduchý případ.
Mmch.o té skupině bývalých manažerů toyoty v porsche jsme se tu v diskusi bavili snad ani ne před týdnem. Jestlis zrovna chyběl, za to já nemůžu, každopádně tvoje neustálá snaha o to, tvrdit, že víš, co si myslí dinar, je komická. Vodím si tě tu jako prskajícího maňáska. 😉
A to, že žádná evropská automobilka, která umí kvalitní dýzly, nedělá fullhybridy je logické, byly by jí k ničemu, fullhybrid nemá budoucnost, sleduj vývoj, ten je v phev a ev. 😉
V EU sa jazdí rýchlejšie ako vo zvyšku sveta, čo je jasná výhoda pre naftu. Legislatíva z EU vyženie fullhybridy, čo mňa osobne neteší, lebo na môj mix trás je to ideálny kompromis. PHEV v mainstreame sú bez dotácii nerentabilné a ako bonus sa väčšinou vyznačujú zlými jazdnými vlastnosťami(baterka vysoko a za zadnou nápravou).
A nezdieľam ani tvoj optimizmus, že PHEV sú budúcnosť. Čo myslíš prečo máju od tohto roka automobilky povinnosť zaznamenávať spotrebu?
https😐/www.spritmonitor.de/…-BMW/37-3er.html?…
Ani najlepší nedosiahol na normovanú spotrebu a priemer je trojnásobok.
A nezdieľam ani tvoj optimizmus, že PHEV sú budúcnosť. Čo myslíš prečo máju od tohto roka automobilky povinnosť zaznamenávať spotrebu?
https😐/www.spritmonitor.de/…-BMW/37-3er.html?…
Ani najlepší nedosiahol na normovanú spotrebu a priemer je trojnásobok.
To bude tým, že pod autami, ktoré popisuješ, sa zbehne pár radikálnych zástancov a odporcov. Z čoho je nekončená diskusná vojna v ktorej sa opakuje pár mien dokola.
Buď rád, že nie každá diskusia je takto znehodnotená.
Buď rád, že nie každá diskusia je takto znehodnotená.
Už je tady.
Elkroúderka sestává z pilaota zelinářskýho pickupu (Berlingo) a pilota obstarožního Pažouta EURO3. K tomu pár playstationovejch smradů.
To je celý.
Elkroúderka sestává z pilaota zelinářskýho pickupu (Berlingo) a pilota obstarožního Pažouta EURO3. K tomu pár playstationovejch smradů.
To je celý.
neblazni 😄 nie je to Tesla, cize je to urcite horsie ako Tesla ... cize... vsak to poznas 😄
Stači se podívat na stránky Porsche v Německu, Pak dva kliky, Trvá to menší dobu, než nadatlovat tu větu, že to nevíš a žkryndat o informacích zámořských kolegů.
Nezvládáš svoji práci. Jsi šašek.
https😐/www.porsche.com/…n/taycan-models/
Edit...pro cenu nové verze není potřeba jediný klik. Stačí zadat porsche.de a pak jen hýbat myší. 😄
A 85.000€ mi prijde vylozene slusny.
A to nejlepsi? O Taycany se lidi poperou, Cayenny a Panamery chce dnes kazdy uz taky v plugin hybridu a to znamena, ze si Porsche za usetreny emise bude i nadale moct dovolit vyrabet veci typu Cayman GT4, 911GT3, ... :yes: