Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Na prodej je ostrý Renault Mégane R26.R po důchodci. Opravdu, jako nový ho koupila 70letá paní

23 komentářů

jam2015
a možno sa len stal invalidný dôchodca 😉
rohor
Já topič,
Harry invalidní důchodce.
Vítám mezi námi nejbohatší
invalidní důchodce v Praze
beibej
Co to je: " vstřikovače hlavních světlometů " ???
Opravte si to.
Ozzman
To je speciální řešení Renaultu, kdy voda zatéká do světlometů, míval jsem to na Cliu II, většinou to z výroby nedostaneš a auto na to musí dozrát 😁
webpaja
Tesly na to dozrávají už ve výrobě.
Ozzman
Já myslel, že Tesly mají spíš vyhřívání světlometů, občas i vyhřívání celé kabiny a celého okolí, že si i buřta opečeš... :-!
Mikesus
Ten mel i vstrikovace palubní desky a dveří ne?
To zvládá i škodovka, s tím jsem si taky užil. stačil noční déšť a rybník u spolujezdce na podlaze.
GeekStar
:yes: 😁
webpaja
...že babička Mégane sice vlastnila, ale jezdil s ním někdo jiný...
Dinar
Nabízelo by se to, vysoké pojištění v UK, tak třeba babička vezme vnukovi auto na sebe, ale zas ty zmínky o tom, že chtěla auto č. 70, čte EVO atd., možná to byla fakt babka petrolhedka, teď je jí přes osmdesát, tak auto prodává. 😉
speedfred
...alebo to je babička Sabine Schmitz po otcovej strane z GB.
webpaja
Evo čte, když ho nechá vnuk na záchodě a odnesl ženské časopisy. Sice prima příběh, ale takový trochu neuvěřitelný 😉
lamal
Ked sa pozeram na ten spinavy volant, radičku a sedadlá, tak bába asi zvladla jazdit SM style, ale uz si nezvladla umyt ruky a vyprat šaty...
dokopyiq99
Prečo nie, niekedy sa treba ponáhľať. Okrem toho je to dobrá investícia, na rozdiel od bežného auta neklesá prudko na cene.
3_diamanty
kazdy z nas predsa vie ze niet nad auto po dochodcovi.... a este tak po starej pani... 😉
.. to predsa musi byt jak nove 😁

https😐/www.youtube.com/watch?… 😁 .. no a potom ver dnes dochodcovi.. ani bohovi 😒]
speedfred
🤣🤣🤣🙈👍🏻
3_diamanty
inak toto je stare video jak praha... ale dobre ... vzdy si na neho spomeniem ked je rec o "aute po dochodcovi" 😒]
Mikesus
Jj. Taky si vzdy vzpomenu. Je to dokonalé. :yes:
3_diamanty
jj..... aj herecke vykony brutalne .... ukazkove video 😉 :yes:
Xylo
Dobré video 😁
3_diamanty
vw mal vzdy dobre reklamy a podobne spoty... toto je uz stare ale fakt dobre video suhlas :yes:

inak asi takto podobne nadseny som bol ked som v rovnakej cervenej kupoval jazdene polo 6N1 ako mlady a automobilovo "nadrzany" ( v 2009 ) po mojom ( vtedy este buducom ) teraz uz sucasnom svokrovi ... a vydrzalo mi potom 2 roky a potom mu odisla prevodovka a bolo po parade 😒] ... ale to bolo radosti... heja hej... vacsia jak ked som o 8 rokov neskor kupoval sucasne auto uz priamo ako nove z predajne... ale to bolo aj tym vekom... vtedy som auta skutocne zral este inak ako dnes.... aj ina doba bola ako dnes no 😉 .. aj tie auta sa uz dnes beru inak a tak nejak viac samozrejme ako v minulosti ked mat vlastne auto bol este fakt luxus... ale inak moc rad spominam na tie roky .... to vladla este nefalsovana radost z auta.... a bolo jedno ci to bol vrak ci nove.... clovek sa dokazal z toho viac tesit ako dnes v tejto uz sk,rvenej konzumnej dobe ....
Ozzman
Já si vždy vzpomenu na mého strýce, který v pokročilém věku pořád stál na spojce.. to by byl kup 😒]
3_diamanty
dedov brat mal oltcita... dodnes nemozem ten jednoramenny volant dostat z hlavy... spominam si ako som sa bal ze sa zlomi ( ale tak vtedy som mohol mat tak 14-15 .. 90 roky ) ..... kazdopadne bol to pecka moment ktory sa so mnou zda sa povezie az do smrti 8-s 😉