Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Vaculík odpovídá: Škodí litrovému TSI krátké jízdy? A vadí vytáčení studeného motoru?
115 komentářů
rohYpnol
Jako nechci autorovi brát jeho nadšení a erudici. Ale jeho některé rady jsou úsměvné.
Nenechávat auto ohřát na volnoběh? Ihned sednout a jet? Jako hezká představa. Ale tak nějak neslučitelná s realitou že. Abych mohl jet, tak musím auto nejdřív rozmrazit. A abych auto rozmrazil, tak potřebuji nějaké to teplo že...
Takže realita? Nastartuji, odmetu, oškrabu... to je tak dvě tři minuty jen to fikne...
Jo, a kdyby někdo chtěl přijít s moudrem, že existuje vyhřívání čelního skla, tak ano, to samozřejmě existuje, akorát to tak 95% aut nemá... A hlavně světe div se, existují i jiné okna než jen to čelní... :-! :-!
Nenechávat auto ohřát na volnoběh? Ihned sednout a jet? Jako hezká představa. Ale tak nějak neslučitelná s realitou že. Abych mohl jet, tak musím auto nejdřív rozmrazit. A abych auto rozmrazil, tak potřebuji nějaké to teplo že...
Takže realita? Nastartuji, odmetu, oškrabu... to je tak dvě tři minuty jen to fikne...
Jo, a kdyby někdo chtěl přijít s moudrem, že existuje vyhřívání čelního skla, tak ano, to samozřejmě existuje, akorát to tak 95% aut nemá... A hlavně světe div se, existují i jiné okna než jen to čelní... :-! :-!
Len ci to zahrievanie nebude len take klise z nasich koncin a pozostatok z historie. Vo viedni napr. za tzv motor warmlaufen lassen (zohrievanie na volnobeh) dostanes pokutu a nikto sa s tebou nebavi. Na zapade bezne najprv oskrabu auto potom nastartuju a hned vyrazia na dialnicu. A cuduj sa svete kupujeme z tych krajin top ojetiny v perfektnom stave. Vyvoj naozaj pokrocil. Cital som rozhovor s profesorom z technickej uni bratislava ako bol na exlurzii vo vw a ten 1.0 tsi tam testovali presne ako popisuje MV. Sudeny start a plny vykon. Na druhej strane starsie motory asi na take zaobchcadzanie trpia. Kolega z prace si svojho casu zelal ako sluzebak golf v automate a dostal bravo naftu s manualom. Jazdil s tym po meste tak, ze studeny start hned do otacok rozjazd na dvojku na tej jazdil vsetky jazdy po meste. Motor klakol po 10 mesiacoch. Kolko km, to neviem. Vo fiate vymeneny v zaruke, takze vw sa nedockal.
Moje Punto mělo za studena nepravidelný tah, vůbec se mu nechtělo. Tam to bylo doslova cítit, jak se motor trápí.
1. Odpovedal si si sam - bolo to Punto...
2. A ja pisem, ze starsie auta to mozu mat inak.
3. Mam p207 benzin a to je prejavom rovnake ci teplo, ci zima.
4. Mam p308 nafta. Za studena ho necham max 30 s brblat a potom ho drzim okolo 2000/min. 150000 km a zatim v poho. Len shell nafta mu nechuti.
2. A ja pisem, ze starsie auta to mozu mat inak.
3. Mam p207 benzin a to je prejavom rovnake ci teplo, ci zima.
4. Mam p308 nafta. Za studena ho necham max 30 s brblat a potom ho drzim okolo 2000/min. 150000 km a zatim v poho. Len shell nafta mu nechuti.
Já se nehádám, doplňuji svou zkušenost.
Nechápu, na co ve svém bodě narážíš. Já teď v našem Puntíkovi jezdim denně do práce a i když je motor po celonočním stání totálně vymrzlý, tak chytá na první škrtnutí a má krásně kultivovaný chod. 😄 :yes:
Zbytocne som nasadil konfrontacny ton. Beriem spatky. Kolega mal s puntom rovnaky problem, ako sa popisuje hore. Mozno preto moja reakcia. A asi ak zalezi od roku vyroby...
Ono prostě fiátkovi byla v našich končinách zima, je to nezodpovědné vystavovat sluníčkové auto mrazivé zimě v České kotlině.
Tak u nás by se dal použít §7 zákona 361/200😒br />
(1) Řidič nesmí
b) obtěžovat ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích ani jiné osoby zejména nadměrným hlukem, znečišťováním ovzduší, rozstřikováním kaluží, bláta nebo ZBYTEČNÝM PONECHÁNÍM MOTORU STOJÍCÍHO VOZIDLA V CHODU
Na druhou stranu je dobře, že to není tak striktní, nemám rád velké zásahy státu. Pokud někdo nezahřívá motor půl hodiny, tak je to asi ještě OK.
b) obtěžovat ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích ani jiné osoby zejména nadměrným hlukem, znečišťováním ovzduší, rozstřikováním kaluží, bláta nebo ZBYTEČNÝM PONECHÁNÍM MOTORU STOJÍCÍHO VOZIDLA V CHODU
Na druhou stranu je dobře, že to není tak striktní, nemám rád velké zásahy státu. Pokud někdo nezahřívá motor půl hodiny, tak je to asi ještě OK.
"Abych mohl jet, tak musím auto nejdřív rozmrazit" a nechces radsej vymenit auto za take, co funguje ?
Právě že funguje! Ale se zamrzlými skly jet prostě nelze!
A co mají zamrzlá skla společného s motorem?
Prostě sundám plachtu, protože mám své auto rád a nenechám mu led na čelním okně, smetu sníh, event. oskrabu zadní a boční okno, sednu do auta, nastartuju a jedu, okno je oškrábané z venku a zevnitř nemám námrazu, protože se opět starám o své auto, jezdím se zapnutou klimou aby uvnitř nebylo vlhko, jak stojím v garáži, tak větrám otevřenými okny, oklepavam si sníh z bot... ale rozhodně nezahrivam nesmyslně motor na volnoběh, protože se prostě nezahreje a jen si do auta tahám další vlhkost...i tu škrabku mám v kufru aby mi to nepadalo dovnitř.
Prostě sundám plachtu, protože mám své auto rád a nenechám mu led na čelním okně, smetu sníh, event. oskrabu zadní a boční okno, sednu do auta, nastartuju a jedu, okno je oškrábané z venku a zevnitř nemám námrazu, protože se opět starám o své auto, jezdím se zapnutou klimou aby uvnitř nebylo vlhko, jak stojím v garáži, tak větrám otevřenými okny, oklepavam si sníh z bot... ale rozhodně nezahrivam nesmyslně motor na volnoběh, protože se prostě nezahreje a jen si do auta tahám další vlhkost...i tu škrabku mám v kufru aby mi to nepadalo dovnitř.
Tak ne vzdycky je nutny auto skrabat. Pokud to ale nutny je pak samozrejme nastartovat oskrabat nasednout a jet. To ale netvrdi ze tak nemas delat. Jasne ze normalni ridici to tak delaji a myslim ze pan Vaculik nebude vyjimka.
A podle zákona bys za to klidně mohl dostat flastr. Protože i u nás je psáno, že nesmíš obtěžovat ostatní účastníky provozu a jiné osoby zbytečným ponecháním motoru v chodu.
Nicmene tohle neni zbytecny ponechavani motoru v chodu, takze zadny flastr nedostanes. Bud v klidu. 😄
U nas nie. Zatial...vo vyspelom svete bezne.
Jsem rad ze neziju v nejaky zemi, ktery ty rikas vyspelej svet. Svy zvyky rozhodne menit nehodlam. Takze dokud budu mit auto bez nezavislyho topeni, budu to delat takhle jak jsem zvyklej. Je to vyzkousenej postup, ktery pouzivam uz 20 let.
Smrad studeného motoru na volnoběhu je trest pro ostatní kdo jsou kolem?
Spalovaci auta jsou vyplod civilizace. Muzes se kvuli tomu rozcilovat, ale to je tak vsechno. Btw jestli ti taky smrdi benzin, tak jsi na uplne spatnym webu. Tohle je auto.cz a schazi se tu lidi, ktery zajimaji auta a vune benzinu je jim prijemna. Zkus to na jinym webu tady jsi asi spatne.
Smrad běhu studeného motoru snad nemiluje nikdo...
Takže je slušně tím obtěžovat okolí?
Takže je slušně tím obtěžovat okolí?
Tady se bohužel projevuje jedna z nevýhod naftového motoru, protože tohle zahřívání vytváří opravdu neuvěřitelný puch.
To jsou ty mocovinovy vune, ale lepsi nez cuchat kour cerstve nastartovanyho naftaku bez dpf.
Ano je. Viz co jsem napsal vyse. Je to vyplod civilizace. Musis se smirit s tim v jaky dobe zijes. Mas smulu.
No viz civilizace (ta část nad tebou) NEmusíš :😉
Ty je CHCEŠ = aby bylo (vše) po TVÝÝÝÝÝM
Ty je CHCEŠ = aby bylo (vše) po TVÝÝÝÝÝM
A jak se chces branit tomu ze lidi kolem tebe vlastni a pouzivaji auta sasku? 😁
Víš že VŽDY když se dostaneš do argumentační nouze nebo na tebe něco praskne (že si poplet) tak přijdou URÁŽKY?
Ty DODNES nevíš = že jsou (už je to dlouho a už jich dneska je i hodně modelů) BEZemisní auta? 😲 😁
Ty DODNES nevíš = že jsou (už je to dlouho a už jich dneska je i hodně modelů) BEZemisní auta? 😲 😁
Bez emisní auta se začínají rozšiřovat. To přeci nikde nepopírám. Takže až půjdeš někde na parkovišti kolem nastartovanýho auta ve kterým si bude řidič sedět a topit si, aby nezmrznul, tak k němu přijdeš zaťukáš na okýnko a řekneš mu, že už existují bezemisní auta jo 😁 ?
Ne. Neuděláš nic, sklapneš uši a půjdeš dál. Za 10 let jistě bude hybridních a EV aut výrazně víc, takže podobná situace bude nastávat méně často, ale pořád je to v rovině, že s tím nic neuděláš, ani to nijak neovlivníš. Čili přesně to co píšu. MUSÍŠ SE S TÍM SMÍŘIT.
Ne. Neuděláš nic, sklapneš uši a půjdeš dál. Za 10 let jistě bude hybridních a EV aut výrazně víc, takže podobná situace bude nastávat méně často, ale pořád je to v rovině, že s tím nic neuděláš, ani to nijak neovlivníš. Čili přesně to co píšu. MUSÍŠ SE S TÍM SMÍŘIT.
Naopak, důkaz rozvinutých společností je, že si zbytečně neničí vlastní prostředi. Nechat naprázdno běžet studený motor je důkaz sobeckosti majitele.
To že si v autě topíš, když v něm jsi není ničení životního prostředí. Jedno jestli jedeš nebo v něm třeba na někoho čekáš. Jestli se ti to nelíbí, tak jak jsem psal výše - je to čistě tvůj problém a jediný co můžeš, je se s tím smířit.
Ty patriš k ľuďom čo fajčia pri výfuku tdi....a čakajú kým sa zohreje. Bežné v lyžiarskych strediskách. A auta mám rád, vlastním také čo oskrabem skla naštartujem a odchádzam.
Ne to fakt nedelam. A nemam Tdi ale benzin. Neohrejvam auto tim ze ho necham bezet na volnobeh bud v klidu.
No jestli to fakt znamená ZMĚNU názoru (který si napsal = a ty písmenka NEZMIZELY!) od dob kdy si to dělal s TDI = tak je to fajn progres
Stejnej si udělal s důchodcem (ex)komunistou co nám vládne = co ten druhej důchodce https😐/www.reflex.cz/…skeho-uradu.html ten co nad tím co mu říkáš z.mr.d drží ochrannou ruku?
Stejnej si udělal s důchodcem (ex)komunistou co nám vládne = co ten druhej důchodce https😐/www.reflex.cz/…skeho-uradu.html ten co nad tím co mu říkáš z.mr.d drží ochrannou ruku?
Ano to jsem dělal před 20 lety, když jsem měl ještě komůrkový Peugeot 306 TD, který než se rozehřál, tak jsi byl v Boleslavi.
Ta naše diskuze fakt neprobíhala před 20ti lety = ale to je fuk palec nahoru za PROGRES správným směrem = to je ten vyspělý svět který (hojně) kritizuješ = tam se to dělá jak říká Vaculík (a před lety já)
Ale když je řeč o progresivním vývoji co ty a https😐/www.seznamzpravy.cz/…i-jste-to-141756
A když je řeč o progesivním vývoji co ty a https😐/www.auto.cz/diskuse/79157/1#…
Ale když je řeč o progresivním vývoji co ty a https😐/www.seznamzpravy.cz/…i-jste-to-141756
A když je řeč o progesivním vývoji co ty a https😐/www.auto.cz/diskuse/79157/1#…
Startuji až nakonec. Na rozmrazení skel mám škrabku a sprej.
A predpokladam, ze ti auto slape uplne v poho. Ono na tom nieco bude, ze ohriat auto na prevadzkovu teplotu setenou jazdou je asi najlepsie riesenie.
Úplně v pohodě, všechna současná i minulá. Stáním na volnoběh a jejím zahřívánim nedochází k dostatečnému mazání, například vačkové hřídele atd. Klidný rozjezd v nízkých otáčkách dle doporučení Vaculíka je roky osvědčený postup.
No to ze se na volnobeh nemaze motor to je specialita cur,ackych komstrukteru ve VW, ktery neumeji udelat olejovy cerpadlo. Normalni motory se mazou i na volnobeh.
suhlas... sice sa to tykalo hlavne 1.9 od VW, ale aj tak je lepsie nechat 10s poklepat nech sa motor premaze a opatrne bez podtacania aj vytacania vyrazit... 2-2500ot ideal
Rozmrazovač příliš nepoužívám. To je jen na rádoby námrazu. Při silnější vrstvě stejně udělá jen kaši a zbytek pak naopak nejde oškrabat.
Skla oškrabeš, jenže kolikrát padá nový bordel nebo auto opět namrzá. Takže bys tam stál a škrabal až do léta.
Skla oškrabeš, jenže kolikrát padá nový bordel nebo auto opět namrzá. Takže bys tam stál a škrabal až do léta.
Jasny to funguje jen v Praze. Kde 5 cm snehu je pro vetsinu ridicu neprujezdna zavej snehu 😁 kdyz mas auto zamrzly mysleno normalne jak v zime byva, tak ti je sprej uplne k nicemu a musis fest skrabat nebo mit aspon celni okno necim zakryty.
Tak to delas trochu divne ale jestli ti to tak vyhovuje. Lidi jsou ruzny. Smat se ti kvuli tomu nebudu.
To plati u starych plecek. Novy auta maji elektricky nezavisly topeni ovladany pres mobil presne na cas, takze prijdes do odmrazenyho a predehratyho auta.
Ktore nove auta to maju ako standardnu vybavu?
Ano to mizive procento drahych aut co ma nezavisl topeni samozrejme muze hned vyjet navic s teplym motorem. To musi byt paradicka. Jsem zvedav kdy blbecci typu Hamuna zacnou brojit proti nezavislymu topeni az zjisti ze to jede na benzin nebo naftu a produkuje to pri topeni emise 😁
Je tam chyba hned na začátku - takže pak už to dobře ani být nemůže: nezávislé topení není elektrické.
A elektrické topení není nezávislé.
Je poměrně rozšířená "elektrická topná spirála" v proudu vyduchu do interiéru... ale tak nějak z logiky to funguje jen při nastartovaném motoru.
A elektrické topení není nezávislé.
Je poměrně rozšířená "elektrická topná spirála" v proudu vyduchu do interiéru... ale tak nějak z logiky to funguje jen při nastartovaném motoru.
rohor
ale dělám to asi takhle😒br />
A. Prius v létě: Zmáčknu POWER a jedu. Motor se zapne až za chvíli během jízdy. Když ,mu to náhodou výjimečně nezakážu 😄
B. Peugeot v létě: Zapnu, nastartuju a jedu.
C. Peugeot v zimě s námrazou na sklech: Zapnu, nastartuju, prohřeju, oškrábu led a jedu.
D. S Priusem v zimě nejezdím bo ho nechci prosolit. Na to byl moc drahý.
E. Kdybych měl litrové TSI, dělal bych to jako v bodech B a C. Jinak si to neumím ani představit.
Howgh.
B. Peugeot v létě: Zapnu, nastartuju a jedu.
C. Peugeot v zimě s námrazou na sklech: Zapnu, nastartuju, prohřeju, oškrábu led a jedu.
D. S Priusem v zimě nejezdím bo ho nechci prosolit. Na to byl moc drahý.
E. Kdybych měl litrové TSI, dělal bych to jako v bodech B a C. Jinak si to neumím ani představit.
Howgh.
Beefcake
To vam uz nacisto drb.e ? Cakat 30+30 sekund nepreskocitelnych(!) reklam na to, aby sme sa dozvedeli, ako sa rozmrazuje auto ?!?
Nehovoriac o tom, kolko reklam tu zacalo byvat ako agresivne su umiestnovane a vyskakujuce.
Nehovoriac o tom, kolko reklam tu zacalo byvat ako agresivne su umiestnovane a vyskakujuce.
U Vaculika to prezijem ine videa tu nepozeram. Myslim, ze ani nie je treba.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kup si licenci na adguard a nemusis brecet, ze ti nekdo pousti reklamy.
Neviem o čom hovoríš. Každý normálny moderný prehliadač má dnes zabudovaný ad blocker. Stačí ho aktivovať v momente, kedy sú pre teba reklamy už rušivé.
Blokovat, blokovat, blokovat... Nemám problém s rozumnou reklamou, chápu, že z toho web žije. Ale když je takhle otravná... bohužel...
Jenik3
To, co pan Vaculík říká, má hlavu a patu. Otázkou je, zda na něco taktně nezapomněl.
Každopádně jezdit 10km na jednu jízdu je málo, ale když tazatel nepotřebuje více, nedá se nic dělat. Jednou za týden by autu mohl naložit třeba takových 30-50km, aby se motor zahřál, projel a protočil na max.
Názor na 1.0 TSI nemám, neb jsem ho neměl, ale měl jsem 1.2 TSI (vyráběný 2015-2017) a ten se zahřál do 4 minut (jízdy) a tak nějak vůbec, byl dobrej.
Mohu potvrdit, že svýcarská praxe je odemknout-oškrábat-nastartovat-odjet. Za škrábání nastartoveného auta jsou pokuty a nechápavé pohledy místních.
Každopádně jezdit 10km na jednu jízdu je málo, ale když tazatel nepotřebuje více, nedá se nic dělat. Jednou za týden by autu mohl naložit třeba takových 30-50km, aby se motor zahřál, projel a protočil na max.
Názor na 1.0 TSI nemám, neb jsem ho neměl, ale měl jsem 1.2 TSI (vyráběný 2015-2017) a ten se zahřál do 4 minut (jízdy) a tak nějak vůbec, byl dobrej.
Mohu potvrdit, že svýcarská praxe je odemknout-oškrábat-nastartovat-odjet. Za škrábání nastartoveného auta jsou pokuty a nechápavé pohledy místních.
A paradoxně jim nevadí smradící bufík spuštěný předem 😒]
Neplet si bufik zo t613 s modernym nezavislym topenim. Btw ani u 613 to nebola ziadna tragedia
V tomto pripade je to asi uplne ok. Ak jazdi kazdy den 20 km, rocne je to 7300km. Ak bude menit olej po 15.000 myslim, ze 10 rokov mu to v poho vydrzi. A potom uz mozes cakat problemy od kazdehou auta. Nie len kilometrami, ale aj vekom. Nad 10 rokov je to loteria a ceny tych aut tomu zodpovedaju.
Při 73.000km už čekáte problémy? Sotva zajetý motor, to bych byl pěkně na.... .
Nejde o tie km, ale o vek auta. Mam 12rocne auto 118.000 km a uz to zacina. Zacal hucat kompresor klimy, ozyvaju sa tycky stabilizatoru, ked je -10 a menej, pocut ze baterka uz nie je v top kondici, odisla 2. Lambda. Nic tragicke, ale vidiet, ze je to stare auto. Dalsie auto ma 6 rokov 150.000 a zatial v poho, akurat tiez zacina hlucnejsie spinat klima. Inak to 12 rocne bolo za svoj zivot mimo mesta tak 30-krat, takze v tomto kontexte super auto.
Ja som dostal rovnaku cocku od rakuskeho sefa. Nechal som to chvilu nastartovane na volnobeh a uz pindal.
Vždyť říkám, zlatá ČR. Každý nesmysl, který se k nám z dnešního ultralevicového Západu ještě nedostal, se počítá.
Ondrej Mager
Platí rovnaká poučka spomenutá vo videu pre vytáčanie moderných studených motorov aj pre 1.0 TCe 74kW LPG v Dacii?
Ta poucka by podle me mela platit na libovolny motor. Pan Vaculik totiz nemluvi o laboratornich testech, kde vytaci studene motory do omezovace. Doporucuje pouze studeny motor nepodtacet a drzet mirne zvysene otacky. To zadnemu motoru nemuze ublizit.
Presne tak. Studeny motor nepodtacet a jet na mirne zvysene otacky. Jen si rikam umi tohle DSG nebo je nutny mu tu chvilku nez se motor ohreje radit manualne, protoze automatika radi jako prase.
Moje neumí, drží to ve vyšších otáčkách tak minutu co jsem pozoroval.
Ja myslel spis to podtaceni. Vw motory jsou v tomhle ohledu priserne naladeny. Toci to tak o 300- 500 ot min nez by bylo vhodny, takze kdyz jedu sluzebni oktavkou radim si nekdy sam, protoze je mi lito jak elektronika nici motor podtacenim.
Nejde (jen) o naladění (to je nouzové LEVNÉ řešení = místo nového motoru) ale celkově o desetiletí trvající neschopnost VW zvládat emise = doslova tragikomedie to byla s V6 TDI po WLTP
Přitom už desítky let víme že řešení je jiné = vývoj benzín hybridů začal před ČTYŘICETI lety! První model pro domácí trh před 30ti lety. Celosvětově před 24 lety = Priusy II generace už byly dokonce i v Česku! V mém oboru lidí co jejich profese je technika = je zastoupení hybridů násobné co ve zbytku (neznalé) populace
Prostě buď motor nesmyslně tVWačíš do nepřirozených otáček jak píšeš NEBO tam dál malý elektromotůrek a malou baterku a dělá to to samé jen LÉPE = víme desítky let
Ostatně i PROTO vrhli 4 biliony do dohánění světa a teď se snaží přes EU tlačit (zrychlenou) elektronizaci (všech) aut https😐/www.autoforum.cz/…-vane-z-nemecka/
Přitom už desítky let víme že řešení je jiné = vývoj benzín hybridů začal před ČTYŘICETI lety! První model pro domácí trh před 30ti lety. Celosvětově před 24 lety = Priusy II generace už byly dokonce i v Česku! V mém oboru lidí co jejich profese je technika = je zastoupení hybridů násobné co ve zbytku (neznalé) populace
Prostě buď motor nesmyslně tVWačíš do nepřirozených otáček jak píšeš NEBO tam dál malý elektromotůrek a malou baterku a dělá to to samé jen LÉPE = víme desítky let
Ostatně i PROTO vrhli 4 biliony do dohánění světa a teď se snaží přes EU tlačit (zrychlenou) elektronizaci (všech) aut https😐/www.autoforum.cz/…-vane-z-nemecka/
Stejsn
Deset ran pěstí do rámu okna mi pomůže utrhnout přimrzlé dveře. Pak rozkašlu motor, nechám ho deset minut škytat a prdět a za tu dobu trochu odmetu kapotu a oškrábu skla (zadní má elektrický výhřev, přední musí povolit teplem z ventilace). Boční potřebuju jen levý, tam je důléžitější zrcátko. Jsem-li kuřák, zakouřím si. Protože jsem promrz, jdu se ještě za auto vychcat. No a potom tradá - vyhoupat auto ze závěje (nejlíp na letních gumách) a vzhůru do kaufáče pro basu.
- ale vážně: i já napřed startuju a pak škrábu, protože si nedovedu představit nic blbějšího, než oškrábat a odmést celý auto a pak zjistit, že mrazem klekla baterka a jít na autobus.
- ale vážně: i já napřed startuju a pak škrábu, protože si nedovedu představit nic blbějšího, než oškrábat a odmést celý auto a pak zjistit, že mrazem klekla baterka a jít na autobus.
Tak může tě těšit, že jsi ho oskrabal a očistil a máš přístup do motoru k baterce 😁
Ale zase je to o tom přístupu k autu. Pokud si nejsem jistý baterkou, což třeba v rodinném autě je už skoto 7 let a původní, tak prostě občas jí hodím na dobíječku a jsem v klidu. Teď má být-20, takže dnes určitě napojím.
Navíc na ten volnoběh za studena ještě ani alternátor nebude stíhat, dříve to bylo běžné, takže si ještě více tu baterii dodělas
Ale zase je to o tom přístupu k autu. Pokud si nejsem jistý baterkou, což třeba v rodinném autě je už skoto 7 let a původní, tak prostě občas jí hodím na dobíječku a jsem v klidu. Teď má být-20, takže dnes určitě napojím.
Navíc na ten volnoběh za studena ještě ani alternátor nebude stíhat, dříve to bylo běžné, takže si ještě více tu baterii dodělas
Ono to ma taky logiku v tom, ze se ti trosku vytemperuje interier, takze az tam sednes tak je mensi pravdepodobnost ze ti zamrzne sklo zevnitr tim jak dychas na totalne zmrzly sklo. Proto se nejdriv startuje a pak skrabe auto a ne opacne. Nemluve o tom ze do ohraty sedacky se lip seda 😉
jogy
Mi to skoro připadá, že tady půlka lidí jezdí unikátním autem z nějaké limitované série, které je za každou cenu potřeba zachovat pro příští generace. Chápu snahu se k autu chovat rozumně, ale všechno má své limity. Moc netopit, aby se dobře prohřál motor? Nejezdit s Priusem v zimě, protože byl moc drahý? To už jsou trochu extrémy, ne? Jasně, u auta pro radost, veterána atd. ano, ale u běžné spotřebky?
Kalista
Zdravím všechny, co bylo řečeno v příspěvku pana Vaculíka a přispívatelů níže je pravda, nicméně existuje jednoduchá pomoc v podobě nezávislého topení. Manželka jezdí s VW Polo 1,2 TSI 66 kW každý den 4 km do práce a to samé zpět. Ani po letech takového provozu jsem nemusel nic řešit
A jak řešíš dobíjení?
Za 4 km jízdy se baterka rozhodně nedobije...
😒
Za 4 km jízdy se baterka rozhodně nedobije...
😒
Ač se to nezdá, není s baterkou jediný problém. Když si uvědomíme, jaké jsou nároky na energii pro nastartování zmrzlého motoru a potom, když to sečtu - startér má podstatně více práce motor roztočit, potom zapnete ventilátor naplno abyste odmlžili - rozmrazili okna, zapnete vyhřívání zadního okna, vyhřívání sedaček, rozsvítíte, tak při této enormní zátěži kolik mu zbude alternátoru sil na dobíjeni AKB navíc při tak krátké jízdě. O dieselu nemluvě, kdy při běhu studeného motoru pořád dohřívají spalovací prostor žhavící svíčky.
Sečteno podtrženo, nic z toho se při používání nezávislého topení neděje. Topení má velmi malý odběr energie, protože běží pouze malé vodní čerpadlo pro zabezpečení oběhu chl. kapaliny a mini palivové čerpadýlko. Největší odběr má vnitřní ventilátor, ovšem zapnutý pouze na stupeň 1. Aut. klimatizace si to řeší sama (Tak to mám v Karoqu, dříve v Yetim). Topení před odjezdem běží asi 15 - 30 minut, jak kdy.
Potom sednete do vyhřátého auta, sundáte bundu, po zapnutí klíčku má voda třeba 50°C a motor chytne na půlotáčku kliky. Nic víc není potřeba řešit. Navíc žádné ředění oleje benzínem jak tu bylo zmíněno.
S nezávislým topením mám dlouholeté zkušeností. Kdysi jsem si ho nechal namontovat do starého VW Polo SDi. Byla to nějaké investice, kterou jsem musel v rodině obhájit, ale když zjistili o jakou jde parádu, bylo mi odpuštěno 😄.
Ještě dovětek. Baterku samozřejmě dobíjím (Bosch C5), ať už se jedná o auta nebo moto, ale jedná se o naprosto běžnou základní údržbu nebo prevenci (a dobrý pocit), kterou jsem prováděl i když jsem nezávislé topení v autech neměl. Nikdy ovšem nešlo o nabíjení vybité baterie. V podstatě jde o pár minut, po kterých se nabíječka přepne do udržovacího režimu. To dělám tak jednou za týden, dva, ale většinou jak mě napadne. Kolegové a kamarádi paradoxně problém s bateriemi bohužel občas mají, ale ti údržbu neřeší a ani je to nenapadne. Nezávislé topení v autech nemají. Tak to je zhruba vše 😄
Sečteno podtrženo, nic z toho se při používání nezávislého topení neděje. Topení má velmi malý odběr energie, protože běží pouze malé vodní čerpadlo pro zabezpečení oběhu chl. kapaliny a mini palivové čerpadýlko. Největší odběr má vnitřní ventilátor, ovšem zapnutý pouze na stupeň 1. Aut. klimatizace si to řeší sama (Tak to mám v Karoqu, dříve v Yetim). Topení před odjezdem běží asi 15 - 30 minut, jak kdy.
Potom sednete do vyhřátého auta, sundáte bundu, po zapnutí klíčku má voda třeba 50°C a motor chytne na půlotáčku kliky. Nic víc není potřeba řešit. Navíc žádné ředění oleje benzínem jak tu bylo zmíněno.
S nezávislým topením mám dlouholeté zkušeností. Kdysi jsem si ho nechal namontovat do starého VW Polo SDi. Byla to nějaké investice, kterou jsem musel v rodině obhájit, ale když zjistili o jakou jde parádu, bylo mi odpuštěno 😄.
Ještě dovětek. Baterku samozřejmě dobíjím (Bosch C5), ať už se jedná o auta nebo moto, ale jedná se o naprosto běžnou základní údržbu nebo prevenci (a dobrý pocit), kterou jsem prováděl i když jsem nezávislé topení v autech neměl. Nikdy ovšem nešlo o nabíjení vybité baterie. V podstatě jde o pár minut, po kterých se nabíječka přepne do udržovacího režimu. To dělám tak jednou za týden, dva, ale většinou jak mě napadne. Kolegové a kamarádi paradoxně problém s bateriemi bohužel občas mají, ale ti údržbu neřeší a ani je to nenapadne. Nezávislé topení v autech nemají. Tak to je zhruba vše 😄
martinecko
@jogy: Nuz, ja neviem ake auto pouzivas ale ja som na svoje musel dostatocne setrit a tiez splacat pozicku, pretoze moje auto bolo tiez drahe. A preto sa snazim k nemu spravat tak, aby mi vydrzalo naozaj co najdlhsie.
Alebo teda inak: Ak kupujes ojazdene auta, tak tiez uvitas aby sa predchadzajuci majitel spraval k autu prikladne a tak ti ho predal v najlepsom moznom stave, nie? 😉
Alebo teda inak: Ak kupujes ojazdene auta, tak tiez uvitas aby sa predchadzajuci majitel spraval k autu prikladne a tak ti ho predal v najlepsom moznom stave, nie? 😉
saip04
Jak mam pouzivat, kdyz okna se vyhrivaji-rozehrivaji snih/led pred jizdou jen pri zapnutem motoru, ale zaroven nemam stat na miste se zapnutym motorem...? 😐
Diky
Diky
Ja Prvni 123
Ale lze to zformulovat i z opačné strany: tzv "moderní" tříválce s turbem prostě běh na volnověb zládají těžko, takže je lepší nastartovat a hned pomalu vyrazit.
Klasické atmosférické čtyřválce, o víceválcích ani nemluvě, to zvládají úplně v klidu, takže můžu napřed nastartovat a pak jít škrábat.
Neškrábu dlouho, ale i ta chvíle stačí na to, aby se rozpustilo zadní okno a díky vyhřívání sedaček i vzduch uvnitř ohřál natolik, že nebude přimrzat pára z pusy na okno zevnitř.
Takže můžu vyrazit bezpečně. A ano, nepodtáčím, ale ani nezkouším, kde je omezovač.
😄
Klasické atmosférické čtyřválce, o víceválcích ani nemluvě, to zvládají úplně v klidu, takže můžu napřed nastartovat a pak jít škrábat.
Neškrábu dlouho, ale i ta chvíle stačí na to, aby se rozpustilo zadní okno a díky vyhřívání sedaček i vzduch uvnitř ohřál natolik, že nebude přimrzat pára z pusy na okno zevnitř.
Takže můžu vyrazit bezpečně. A ano, nepodtáčím, ale ani nezkouším, kde je omezovač.
😄
Jenda Kudera
Příspěvek podléhá schvalování.
Zdravim toho kterej VÍ co to je tzv. "Vaculíkovo pravidlo" (z NEznalosti dělat/říkat všechno PŘESNĚ OBRÁCENĚ)
Závěry klimatologů = ale POPÍRÁŠ taky (furt eště?
Nějak se to sešlo co = tohle a ty dotace z EU jo a co ten Zeman https😐/archiv.ihned.cz/…o-mensim-stranam ? Na jeho kámoše (taky důchodce taky ex komunista) ze Strakovky si změnil názor = co na mstivýho starce? https😐/www.idnes.cz/…2231_domaci_vank tohle je už po xy-tý https😐/hlidacipes.org/…m-pameti-naroda/ a PROTO se mu říká mstivý stařec = jak si nevěděl proč MSTIVÝ stařec https😐/zpravy.aktualne.cz/…5caac1f6b220ee8/ stařec protože viz video ho furt někdo musí nosit podpírat držet https😐/www.blesk.cz/…-extraburtu.html
Sakra nemá většinou pravdu ten Sakra? 😲
Už sis pustil ten SOUHRN (svýho) popírání https://www.csfd.cz/…anete/komentare/ ?
FAKT myslíš že je lepší nechat nastartovaný auto před domem = než jet normální rychlostí v nepatrně vyšších otáčkách? PROČ teď místo toho co si nenapsal = neuznáš a uzavřeno? 😐
Nevim teda kde jsi prisel na to ze nechavam brcet auto pred barakem. Startuju ho jako vetsina notmalnich ridicu kdyz jdu skrabat a ometat snih a pak hned jedu. Kdyz neni potreba skrabat startuju a hned jedu. Presne jak rika pan Vaculik tocim motor do tech cca 2500, aby se rychle ohral a nesnazim se ho nijak dusit, aby mel jakoze nizky emise. V rozporu s nim ses bohuzel ty.
Hele ty věci jako vliv benzo(a)pyrenu POPÍRÁŠ ODMÍTÁŠ protože
a) netušíš co to je a co nevíš neznáš čemu nerozumíš TO JE BLBOST to NEEXISTUJE
b) (si myslíš že) problematiku chápeš LÉPE než doktor apod. a víš že to sou KECY
Docela by mě to zajímalo
EDIT = vtipný jak si v úvodu diskuze POPŘEL tyhle názory na startování aut a že jsme to již diskutovali = a pak dál v diskuzi = píšeš TO SAMÉ co tehdy :😉
Jestli si OTOČIL (a dáš na Vaculíka a další odkazy na to téma které jsem ti dal) = fajn :yes:
Stejně jako s Babišem = změna názoru SPRÁVNÝM SMĚREM (eště teda co ta jeho ochranná ruka mstivého starce z Hradu = tam už taky změna nebo furt...?
Vlastně furt jen dokola ve všech oborech = tvrdíš že TY VYVOLENÝ chápeš věci obecně LÉPE než lidi daných oborů
Tak KOLIK máš sakra to IQ? 😲 😁
Začíná (alespoň) 2kou a TO je vysvětlení tvých furt dokola rozporů NEBO
má jen 2 číslice a TO je vysvětlení.. ?
Protože (a to není sranda!) co tě znám URÁŽÍŠ a AROGANTNĚ MACHRUJEŠ = jak je (vyspělý) svět proti tobě TUPÝ samý ***, blbečci, tupý mozky atd. VŠECHNO dělá špatně = zlatý socialistický časy
Tak jen jak to ty sám vidíš = je to tvým PODprůměrným nebo naopak NADprůměrným chápáním a IQ
Furt dle hesla: Co JÁ (ryccardo) NEchápu to neexistuje (případně to je nesmysl). Furt VACULÍKOVO PRAVIDLO
Pravdu má samozřejmě Vaculík = to co děláš ty (co si SÁM o SOBĚ napsal = a ty písmenka NEzmizely!) je to i funkčně BLBOST. Nedal sis to vysvětlit tehdy = a jak koukám do diskuze nic se nezměnilo
Když si změnil názor na andreje eSTéBáka a čistou výši dotací z EU = už si změnil názor i na Čínu? A co na toho mstivýho starce https😐/www.reflex.cz/…skeho-uradu.html + https😐/www.irozhlas.cz/…i_2102101839_cen ODPOVĚZ konečně 😲
Vždyť na tom NIC není = prostě buď ho máš dál za to(ho) nejlepší(ho) nebo si změnil názor (u Babiše si taky pochopil co je zač = a když mu teď říkáš z.mr.d tak jak říkáš jeho ochranné ruce z Hradu?