Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkodovácké odbory: Automobilka chce do roku 2023 snížit počet zaměstnanců o 3000
18 komentářů
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mokrous
Takže 5% z 39 jsou 3. Aha. Musím si to někam zapsat.
Mokrous
Uměl by mi někdo vysvětlit proč zaboha nenahraju obrázek Avatara, když v parametrech je uvedena velikost souboru maximálně 1MB a 2048x2048px a formát JPEG a já tam zkouším nahrávat JPEGy o velikostech mezi 100 a 400kB a rozlišení okolo 1000x1000px? Asi bude zase chyba někde v matrixu a nebo neznám tajný koeficient...
3_diamanty
to len potom este bude nezamestananost ... znizovanie stavov.... s tym spojene dalsie neduhy ...
Píšeš hlouposti.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jsi zaslepený.
Jsem realista a nežiju si na automobilním obláčku, jako vy. V autoprůmyslu není budoucnost.
rozumím tomu správně, že podle tebe nemá snížení objemu výroby aut, vliv na počet zaměstnanců potřebných k jejich montáži a distribuci a všech dalších dílčích procesů, které se provádí s každým vyrobeným kusem auta?
nebo je snad podle tebe budou držet přestože nebudou potřeba?
nebo snad myslíš, že zaměření prodeje na výrazně dražší produkty oproti současnému stavu, nepřinese úbytek zákazníků?
no, nechme se překvapit. já tak optimistický nejsem
nebo je snad podle tebe budou držet přestože nebudou potřeba?
nebo snad myslíš, že zaměření prodeje na výrazně dražší produkty oproti současnému stavu, nepřinese úbytek zákazníků?
no, nechme se překvapit. já tak optimistický nejsem
Ani pro jedno z toho, co plácáš, nejsou důkazy. Takže proč se na to stále tak upínáte?
jaképak bys chtěl důkazy k predikci budoucího vývoje? ty snad máš důkazy, že to bude jinak? co to je za hloupý argument.