Novinky
Blue Sun
4
K snídani? Myslíš tím nižším zrychlením i nižší rychlostí?
Přejít do diskuze
Blue Sun
menší auto, s horší výbavou, a dražší než 2008... jo, to dává smysl. 😁 😁
webpaja
Co prosím? Pokud chceš automatickou klimu, tak od druhé výbavy máš vše přes display.
Avantime
Čo je "klasický interiér"? Ovládanie klimatizácie cez obrazovku vrátane vypínania otravného štart-stopu?
KANKUNEN
Tu příď kreslil horizontálně šilhající brácha od Votjoubka. Za tohle dílo by tě poslali na psychotesty i na hilfeschule.
3_diamanty
ktovie co je v tom zaratane .... pritom napriklad uz zakladny lancer spred 14 rokov mal v zaklade 7 airbagov.... opat sa ukazuje ze japonsko bolo uz vcera tam kde mi nebudeme ani zajtra
WinDiesel
Cena za slabší diesel je fajn, když si dá slabší benzín k snídani. :yes:
webpaja
Jel jsi někdy Citroenem s tímto systémem v zimě? Ovládal jsi něco přes to? Je mi jedno který výrobce, ale veškeré tyto systémy nemám rád.
Proč to vztahovat jen na spalovák nevím.
Proč to vztahovat jen na spalovák nevím.
Reco
Nestalo sa mi ani u EAT6 ani u EAT8. Cukne pri prechode z 1 do 2 pokial razantnejsie vystartujes. Dole kopcom ti tam zaradi to, co chces, ak ti tam drzi dvojku, staci mu naznacit plynom a da ti tam trojku. Ak dole kopcom drzi nizsi stupen tak skor preto, ze mu bol vnuteny a robi iba to co si od neho chcel.
webpaja
Je to šereda, ta přední část je strašná. Nevyšel hmyz, jdeme na prasata.
Arese
Autor to jistě myslel vůči Peugeotu. Viz já ve 22:59. 😄
Jinak to auto nevypadá vůbec špatně, jen bych určitě nevolil černá kola, která pak tvoří na bocích karoserie (spolu s pneumatikami a lemy bláníků) jenom hnusné obrovské černé fleky. 😲 :no: Určité obavy mám taky z předních sedadel, který asi příliš opory tělu neposkytují... 😒
P.S. Velká pochvala za klasickou ručku! 😄 :yes:
Jinak to auto nevypadá vůbec špatně, jen bych určitě nevolil černá kola, která pak tvoří na bocích karoserie (spolu s pneumatikami a lemy bláníků) jenom hnusné obrovské černé fleky. 😲 :no: Určité obavy mám taky z předních sedadel, který asi příliš opory tělu neposkytují... 😒
P.S. Velká pochvala za klasickou ručku! 😄 :yes:
lamal
To by znacilo len 4x airbag, bocne su myslene aj hlavove airbagy ? Standart su dnes 6x bag tj. predne, bocne a hlavove.
Blue Sun
Jak komu. Je zřejmé, že prodeje Peugeotů vyvrací tvé nesmyslné tvrzení.
KANKUNEN
Ten Aisin zas tak super naladěný není, u rozjezdu se pere s hillholderem a zamykáním měniče, lehce cukne. Z menšího kopce drží dvojku tak vehementně, že musíš přidávat plyn abys nezastavil{měl by poslat trojku} a do kopce drží dvojku zamčenou i když se motor strašně trápí. Motor 2,0 HDI.
lamal
to mali aj frantíci... na cliu mam 8 ... predne, bocne, hlavove, sedackove
twistedTSD
Nenajel jsem s tím tolik, abych mohl soudit. Cuknutí po rozjetí tam možná bylo, nicméně celkově se mi jelo dobře s 2.0 HDi EAT6 i EAT8.
Blue Sun
Autor pravděpodobě vůbec nemyslel a plácl kravinu, jako vždy. Jako kdyby se snad u Citroënu kdy uvažovalo o i-cockpitu.