Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Mokrous
Co mám proboha udělat, abych mohl nahrát Avatar do vašeho přiblblého systému? Už 2 týdny nelze nahrát ani JPEG ani PNG, velikosti od 9kB až po 750kB, rozměry od 80 pixelů až po 2000 a nic.
Restart Macu, aktualizace OS, update Safari a nic nic nic...
Před cca 2 měsíci jsem tam mohl nahrát obrázek a když jsem chtěl změnit Pažouta na Pašíka, tak smůla.
Šlo by tohle nějak zařídit, když už jsou mi mailové odkazy na reakce v diskuzi k ničemu, jelikož příspěvky stejně musím hledat manuálně jako blb? Váš IT guru nedostává zaplaceno, nebo se mstí???
Restart Macu, aktualizace OS, update Safari a nic nic nic...
Před cca 2 měsíci jsem tam mohl nahrát obrázek a když jsem chtěl změnit Pažouta na Pašíka, tak smůla.
Šlo by tohle nějak zařídit, když už jsou mi mailové odkazy na reakce v diskuzi k ničemu, jelikož příspěvky stejně musím hledat manuálně jako blb? Váš IT guru nedostává zaplaceno, nebo se mstí???
Druhý uhol pohľadu je, čo tým PHEV ja ako spotrebiteľ oproti klasike získam. Ak žijem na západe a vjazd do centra je len pre EV a PHEV, mám dotáciu na kúpu a iné finančné benefity, OK. Ale u nás nič z toho nie je a teda jediný benefit je nižšia spotreba daná cenou elektriny oproti benzínu, aj ten benefit je vyvážený podstatne vyššou cenou PHEV (a zrejme sa to nikdy v nižšej spotrebe nevráti). Takže zostáva len ten pocit ekologickosti a progresívnosti. Beriem, aj to môže byť pre niekoho dosť, pre mňa je to ale zúfalo málo.
Jinak ten kufr samozřejmě je menší, než u ICE, ale jen pod podlahou. Tzn, že v úrovni nad podlahou se rozdíl nepozná. Jen tam nebudou schránky a rezerva atd... Ale pořád lepší, jak čistokrevný EV, který chápu jen v příměstským provozu.