Autofun
Přihlásit pro přidání komentáře
Roman Horký
4
Chybí zvuk smíchu nebo aspoň bazinga.
Arese
... ale takovou snůžku trapáren taky ne... :-( :no:
_Karel_
Já se klidně přiznám, že jsem se dost nasmál.
Jen obrázek 15 jsem nepobral, nechybí popisek?
Jen obrázek 15 jsem nepobral, nechybí popisek?
Neco dobry, neco slabsi, jeste ze mam doma 2.0 atmosferu :-[]
P.s 15 je faceapp, jestli si to dobre vybavuji, v originalni aplikaci ti to omladi oblicej nebo tak a vtip bude asi v tom, ze je porad stejna , ale taky nejsem nejmladsi, takze tyhle veci nepouzivam :D
P.s 15 je faceapp, jestli si to dobre vybavuji, v originalni aplikaci ti to omladi oblicej nebo tak a vtip bude asi v tom, ze je porad stejna , ale taky nejsem nejmladsi, takze tyhle veci nepouzivam :D
Jo 15 jsem taky nepobral, ale díky ozzymu za vysvětlení.
Už jsme asi staří :-[]
U některých jsem se taky pobavil.
Už jsme asi staří :-[]
U některých jsem se taky pobavil.
Je to krutý, ale taky jsem to nepochopil bez ozzyho nápovědy. Jsou dvě možný vysvětlení.
1. Už nám ujel vlak. V tom případě je na místě otázka, jestli o takovej vlak stojím.
2. Jsme moc hezcí na to, abychom vůbec o takové aplikaci věděli. :-[] :-[]
1. Už nám ujel vlak. V tom případě je na místě otázka, jestli o takovej vlak stojím.
2. Jsme moc hezcí na to, abychom vůbec o takové aplikaci věděli. :-[] :-[]
No a to se dostáváme k druhé otázce, že jsem buď mladej a nebo ošklivej, když to znám:D
Roman Horký
- Po ulici jde asi osmiletý chlapeček. Najednou vedle něj zastaví auto.
Řidič: "Naskoč si a dostaneš dvacku."
Nic.
"Nasedni a dostaneš dvacku a pytlík bonbónů."
Chlapeček: "Ne tati. Chtěl jsi škodovku, tak ji máš mít."
Řidič: "Naskoč si a dostaneš dvacku."
Nic.
"Nasedni a dostaneš dvacku a pytlík bonbónů."
Chlapeček: "Ne tati. Chtěl jsi škodovku, tak ji máš mít."
Krásná táhlá zatáčka lemovaná stromy,najednou kvílení gum a rána,amík vyleze z Cadilacu a povídá : Sakra půl roční výplata v háji. Za chvili znovu kvílení gum a rána. Němec v BMW. Vyleze ven a povídá : Sakra roční plat a dovolená v háji. Stojí tam oba a najednou opět kvílení gum a rána. Čech v Octavii. Vyleze ven a povídá : Sakra, celý život jsem šetřil, dovolená žádná, dečka podvyživené a teď tohle. A ti dva se na něj podívají, zakroutí hlavou a povídají : Proč si tvl kupuješ tak drahé auto
yarda
Tak jsem si ty fotky prohlédl. Kdyby mne přitom někdo lechtal, zasmál bych se jim. IMHO ty fotky by na mne působily úplně stejně i kdyby tam byla auta jakéhokoli jiného výrobce v podobných cenových relacích. Něco jako "Když pan Novák... a někdo z toho udělá židovský vtip: "Když pak Kohn...".
Fotka číslo 5 mi připomněla zážitek když jsem zastavil na křižovatce za autem co měl na kufru čtyři kroužky pro ***ky - no budiž, má na něj, koupil si ho, já bych na něj neměl. Ale když se rozsvítila zelená, to auto se rozjíždělo podobným stylem.
Každý lišák chválí svůj ocas :-D
BTW: Vtip co (zatím) nejde předělat na škodovky.
Naftový šejk navštíví NDR, kouká na auta s nápisem TRABANT co je ještě nemá ve sbírce, tak si chce jedno objednat. Prodejce mu říká, že se na ně musí několik let čekat. Ale když se to doslechnou v Trabant Werke, tak se rozhodnou takovému zákazníkovi vyhovět přednostně. Šejk kouká co mu to přišlo a myslí si: "Solidní firma, poslali mi plastikový model v měřítku 1:1."
Fotka číslo 5 mi připomněla zážitek když jsem zastavil na křižovatce za autem co měl na kufru čtyři kroužky pro ***ky - no budiž, má na něj, koupil si ho, já bych na něj neměl. Ale když se rozsvítila zelená, to auto se rozjíždělo podobným stylem.
Každý lišák chválí svůj ocas :-D
BTW: Vtip co (zatím) nejde předělat na škodovky.
Naftový šejk navštíví NDR, kouká na auta s nápisem TRABANT co je ještě nemá ve sbírce, tak si chce jedno objednat. Prodejce mu říká, že se na ně musí několik let čekat. Ale když se to doslechnou v Trabant Werke, tak se rozhodnou takovému zákazníkovi vyhovět přednostně. Šejk kouká co mu to přišlo a myslí si: "Solidní firma, poslali mi plastikový model v měřítku 1:1."
Sdílení komentáře