Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Memy na nedělní večer: Tyhle vtípky o škodovkách znáte?

Jan Zajíc
Diskuze (31)

Internetové memy jsou pozoruhodný fenomén, jehož smyslem je pobavit. A pochopitelně zasahuje také do světa aut.

Česká verze encyklopedie Wikipedia u hesla "internetový mem" píše: "Internetový mem (známý také jako internetový meme nebo internetový fenomén) je označení pro myšlenkový koncept, který se šíří prostřednictvím internetu. Termín pochází ze slova mem, které bylo poprvé použito v roce 1976 Richardem Dawkinsem v jeho knize Sobecký gen. Může se jednat o jakoukoli akci, styl nebo jednání, které je šířeno pomocí internetu (sociálních sítí, blogů, e-mailu, diskusních fór) a šíří se tak, že si jej lidé přeposílají mezi sebou. Internetové memy mohou mít formu slov, obrázků, odkazů, internetových stránek, videí, hashtagů aj."

Pokud se pohybujete na sociálních sítích, pak jste asi nejčastěji narazili na mem v podobě obrázku s nějakým popiskem.

V českém prostředí pochopitelně mají největší odezvu a nejčastěji se šíří "memíčka" s odkazy na tuzemské osobnosti nebo fenomény.

A protože mezi české fenomény jednoznačně patří také automobilka Škoda, řekli jsme si, že dáme dohromady výběr memů, které se nějakým způsobem týkají právě škodovek, nejrozšířenějších, nejoblíbenějších a nejdiskutovanějších vozů na našich silnicích. Třeba vás tak v neděli večer alespoň trochu pobavíme.

Drtivá většina memů pochází z facebookové stránky Česká automobilová MEME, která je podle nás nejlepším zdrojem humoru o automobilech a jejich řidičích či majitelích.

Jan Zajíc
Diskuze (31)

Doporučujeme

24. 5. 2021 17:57
Haaaaa
Za tohle lajk 🤗👍
Avatar - Ozzman
24. 5. 2021 16:43
Re: Paráda
To už nejsou pravoverne ofce s rotackou :D
Avatar - white label
24. 5. 2021 12:18
Re: Paráda
Appku taky neznám, ale chápal jsem to, jako narážku na to, že Octávka vypadá furt stejně ("nudně"), face(lift) neface(lift). Ale když vezmu její facelifty 2. a 3. g., tak to zrovna moc nesedí... ;-)
Avatar - white label
24. 5. 2021 12:15
Re: Paráda
:-[] :yes:
24. 5. 2021 10:15
Re: Nečekal jsem zázraky...
No dobře, tak snůšku. Je to podstatné? :D :D :D