Autofun
Co to je za paskvil na té fotce?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Mozem jedine suhlasit. A kroru scenu myslis, je tam na vyber 😊
CICZERO
...jenom jednou v životě jsem šel z kina a rovnou jsem si koupil v pokladně lístek znovu. Bullittův případ.
Pomalu každý druhý akční film má dnes honičku s auty. V honbě tvůrců za co největší atraktivitou jsou většinou mimo realitu, až jsou někdy směšné. Dnes není problém si jakoukoliv pustit doma, skoro nikdy to však neudělám.
Pomalu každý druhý akční film má dnes honičku s auty. V honbě tvůrců za co největší atraktivitou jsou většinou mimo realitu, až jsou někdy směšné. Dnes není problém si jakoukoliv pustit doma, skoro nikdy to však neudělám.
Zmiňovaného Batmana s geniálním Christianem Balem natočil neméně geniální Christopher Nolan a povýšil tak komiks na umění.
Nicméně chápu, ze ctitele švédské filmové tvorby hned tak něco neuspokojí.
Nicméně chápu, ze ctitele švédské filmové tvorby hned tak něco neuspokojí.
Pozeras sa na to ale pohladom tej doby. Ja som si ho pozrel, kedze bol tak ospevovany a teda za mna obycajny priemer.
Ano, možná pro tebe průměr, ale velmi blízko realitě. Ještě dnes však není k smíchu. Tehdy bomba, zvlášť u nás, kdy se tady naháněly spartaky s wartburgama. Kamera, záběry, hudba, lokace, na tu dobu, super. Nejen na tu dobu.
pro mě musí mít jednu podstatnou věc: musí být skutečná. Žádné CGI. Takže sorry batmane, Steve prostě vede, alespoň u mě.
Avatar máš Ritmo, tak by ťa mohol osloviť i tento film talianskej produkcie z roku 1977. Minule som ho našiel na Netflixe: Na plný plyn: https😐/www.youtube.com/watch?…
legrační jsou honičky se Stevenem Seagalem z jeho posledního období, kdy natáčí filmy v Bulharsku a Rumunsku... Masařka honí Vajíčko apod😊
Tak Seagal to je iné kafe.... Nemáš nejaký typ? ( názov filmu) S plezíru by som si niečo pozrel. 😄
Děkuju, pěkné. Jen Ritmo je moje srdeční auto a tenhle film je natočený dřív, než se začlo vyrábět. Zato ovšem parádní honička s Ritmem je tohle: https😐/www.youtube.com/watch?… :yes: Silniční otloukaná Ritmo vs 124 vs Mirafiori (všechno ve španělské licenci).
Bullit, Vanishing Point atd, to jsou staré a nepřekonané legendy :yes: :yes:
Ja osobne z nového tisícročia prekusnem remake 60 sekúnd s Cageom. To pozerala i manželka, ale určite kvoli Nicolasovi, nie kôli autám. 😄