Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Opel Astra odhaluje další detaily. Nabídne dva plug-in hybridy a bohatší prostor

9 komentářů

Ja Prvni 123
A je to škoda.
😒
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Já Prvni_1
No, nic se neji tak horke, jak se to uvarilo...
Mr.Murphy
.... základ Tipa maximálně dostane nějaký mild-hybrid což myslím ničemu u takového auta nevadí.....
Já Prvni_1
Mild mi nevadi.
Pokud je dobre udelanej.
Mr.Murphy
.... já bych časem nějaký PHEV kombík nižší střední do firmy klidně koupil.... tak jsem zvědav s čím Opel přijde.... Zatím v této třídě PHEV auta nedávají smysl - kombinace slabého elektromotoru s atmosférickou 1.6 jsou o ničem, a Škoda a spol. zas mají jiné problémy (zejména ergonomii celého auta) takže není moc z čeho vybírat. Tak třeba to Opel rozčísne :yes:
Arese
...jeden ubohý tříválec ve 2 výkonových verzích, jeden malý diesel a pak už jen hybridy a ještě větší hromada elektroniky :no: . Hnus... 😲 😒 😒 😒
starý_kluk
Srovnání rozměrů je nejspíš míněno vůči dnešnímu Peugeotu 308 a ne vůči dnešní Astře. Ta přeci měla nejdelší rozvor ze všech hatchhbacků nižžší stř. tř., a proto měla na běžné jejich délce nejmenší kufr (370 litrů - vůči největšímu u Fiatu Tipo 430 litrů).
starý_kluk
Ovšem celkové pojetí dnešní Astry, kterým má navrch vůči ostatním, už tu není - zdá se s fotografií..