Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Když dívka propadne autům a tuningu. Co říkáte na Veroničinu Octavii?

62 komentářů

JTDLE
…ale chvalim za zalibeni v autech
traveldrive
To auto vyzerá príšerne. To bastlil nejaký podnapitý sochár, nie?
Mig_35
Jestli jí dela radost tak :yes:
Čím jste jezdili v jejím věku vy?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
A čo to má s kvalitou tohto tuningu spoločné?
Mig_35
Tak s milionem v kapse se asi auto vylepšuje lip…
traveldrive
To je možné, ale asi nie peniaze sú dôvodom na tuning auta, vieš?
Mig_35
Teď ti nerozumím. Mluvil jsi o kvalitě nebo nekvalite tuningu?
Mikesus
Nevím kolik ji je, ale já si kupoval od 18 svoje vlastní auta, všechno nová.
Netuším, co to má s tím společného.
Mne se to tedy taky nelíbí, ale důležité je, že ji se to líbí.
moan78
Krasne si to vyjadril. Presne a bez urazok :yes:
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pallermo
Vite ze dnes nemusite menit u auta RZ? Muzete klidne mit U a pritom bydlet a jezdit na morave 😊
Mikesus
Nevím, kdo by si dobrovolně nechával na autě U. Leda ten, který jezdí jako většina s tímto písmenem.
Pallermo
No vidite a ja nejvice potkama nejvetsich exotu s T a A 😊 ovsem top je, kdyz na kruhac prijede L nebo S 😊
Mikesus
"A" ma dnes kde kdo, protoze služební auto nebo leasing. Naopak jako jedni z mála se umí chovat v kolonach a pouštět v pruzích. Se smerovkama je to horší. Potkat v Praze "S", tak je to ve většině případů výroba krizových situací.
Antiškodovkář
Že ty sám máš áčko? Jinak bys takovou blbost nemohl napsat, áčkaři jsou absolutně nejhorší řidiči po všech stránkách, za to dám ruku do ohně.
Mikesus
Ja se za A nestydím, a narozdil od těch Ucek neohrožuju ostatní na silnicích. Evidente máš U na značce, takže vypadá že jsem se trefil, jeslti se na silnici chováš stejně jako tady v diskuzi.
A koukám, že se musíš sám palcovat, aby ti to aspoň někdo odsouhlasil. 😒]
Ozzman
A na SPZ je VIP paket, s tím můžeš parkovat po celé Evropě kde chceš... s touto SPZ můžeš vyjet do hor do ocharného pásma, na pláž v jižní i severní Evropě (až do písku aby si nemusel šlapat daleko pěšky, to pražáci nedělají) , nebo parkovat na náměstí v pěší zóně na východě i západě ( z mé zkušenosti Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Belgie, Německo, Holandsko, Lucembursko, Slovensko, Andora, Monako (tam obvzlášť se to hodilo na okruhu F1) Francie, Španělsko, Itálie) a nikdy ti nikdo nic neřekne... A na SPZ je prostě vstupenka do lepšího světa...
Mikesus
A pak presne lidi nadávají na Pražáky, kdyz tohle dělá "S" s pražskou znackou
Mikesus
Jen tak mimochodem, mám projetou celou ČR, jezdím k zákazníkům a skoro v každém kraji se najdou nějaké zlozvyky. "U" jsou často ( ne všichni) agresivní, bezohledni a dělají schválnosti. S neumi používat zrcátka (to dne suz skoro nikdo, ale u nich je dané timm že často jezdi v Praze a je to poznat vic ) a jsou v kolonach buď vyplaseni nebo agresivní a vytváří hodně nebezepecne situace. "Z" zase nějak moc neřeší plnou čáru a rozhled pro předjíždění, "T" zase jezdi jako by jim patřili silnice, cpou se všude i když se nevejdou, neuhnou rychlejším apod. "P"zase z principu nedávají směrovky nikde. Ale je to zobecnění, neplatí to pro všechny samozřejmě. Jsou to mě zkusenosti z cele ČR. No a třeba "A" jsou vycviceni z kolon, ale pak zbytečně mimo ně dělají myšky. Směrovky taky moc nedávají, ale narozdil od "S" dobře zipují. A přiznám se, v Praze jsem naplava z písmene "K"
Naughtilus
Ja mam Sko a do Prahy se bojim 😁
Antiškodovkář
Co máš proti U? To mají největší borci. I moje děti vědí, že nejhorší je škodovka pražák, tj. škodovka s Áčkem, to jsou na silnicích skuteční tragédi.
Mikesus
Škodovka s "A" je nejčastěji leasing nebo sluzebak. Častěji ani není z Prahy. Potkat "U" na silnici, tak se dají očekávat 2 věci, buď schválnosti ( blokování, vybrzdovani.. ) nebo naopak ohrozovani nebezpečným předjížděním, nedodržování bezpečné vzdálenosti nedávani prednosti apod. Ne že by to nedělali i jinde, ale tady to je ve zvýšené míře
Antiškodovkář
Jezdím denně 23 let a nikdo mi nevymluví, že absolutně nejhorší řidiči jsou ti s Áčkem, a je mi jedno, jestli to jsou pražáci, náplavy do Prahy nebo třeba moraváci se služebním autem. Prostě jakmile vidím Áčko na autě, tak si dávám pozor, s žádnou jinou SPZ nemám tolik negativních zkušeností. A pokud je to škodovka, tak to platí dvojnásobně.
Naughtilus
Jeste bych pridal casto nesmyslne pomalou jizdu, jednoznacne pod kolonkou "omezujici", blinkry jim moc nerikaji, chaoticke manevrovani.
ov21
slečna je hezčí :yes:
Stejsn
co se mi na těch fotkách líbí, je Stádlecký most.
kozakm
Tyhle hrozné body kity se normálně prodávají, nebo to někdo dělá na kolene z laminátu...?
nope
a ja blahove doufal, ze takovy bastleni uz tak osklivych kramu je davno za zenitem. Ne. Asi nejaka retro vlna, ci co.
Kolem toho krapu bych se stydel jen projit, natoz v tom jezdit.
Baba nema vkus.
KretencizeK
frite
Auto i slečna vypadají velice vkusně a hodnotně.
Taky chválím originální výběr vozu k tuzingu, Octavia v TDI je skutečná volba znalců, doporučuje Franta i Pepa, dokonce i Vláďa z místniho SDH.
Mikesus
A zapomněl jsi na doporučení z JZD 😒]
frite
Ferda z JZD dodává kradenou naftu stáhnutou z traktoru.
Uživatel_5340709
že devadesátky už máme za sebou. 😲 (bastl auto, pochybná slečna, pochybná kompozice)
Othello
jen škoda že je hyzdí to auto
Mikesus
😒] 😒] 😒]
Ale aspoň ta barva je docela pěkná.
Roland Von Wagen
Není to triko náhodou součástí uniformy? Já jsem jich po otci pár nafasoval, když šel do důchodu, ale důrazně mě varoval, že je nemám nosit na ulici. Měl jsem je jako pracovní na baráku. Byly z dobrého materiálu.
Michal220
Barva se mi líbí,slečna taky ujde ale přední nárazník a chybějící koncovky výfuku už méně a tunit TDI ..chudáci co to musí čichat
Mikesus
Naprosto souhlasím. Ono i netuněné TDI je pro ostatní utrpení.
JanFrk
66kW TDI smrdělo už jako nové. Fakt, než se to zajelo, smrdělo to ukrutně... Můj otec na tom tenkrát započal kariéru traktoristy.
Naughtilus
Jak moc musela na fotky drhnout zadni naraznik od sazi? 😁
Ozzman
To vozila jen na podválu 😁
hans jirak
už ji vidím jak to rozebírá, vyměnuje díly, upravuje a lakuje. určitě má vybavenou dílnu za miliony a super lakovnu.
renda4
Pěkná kola a tím to končí ...
Karlosx5
Auto.nic moc. Hlavně se rychle omlati o obrubníky.
Pallermo
fotim auto a mam nasazene RZ, tak aspon sundat ty rychlopasky...nebo to aspon odretusovat, kdyz to pak cpu na net...jen rada pro priste
Ozzman
A SPZ Ústecka ? Oddychl jsem si, vše v pořádku 😁 Holka hezká, Oktávka příšerná... snad má alespoň vykuchanej katalyzátor, aby s tím vytočila pár EVfanatiků :d Když už nám ty diesly maj zakázat, tak ať si to užijeme
Mikesus
To není třeba vyndavat kat. To uz je utrpení bez toho a moc horsi to být nemůže.
Ozzman
Ale jo, třeba kamarád má 66kw rotačku po 400 tisících bez těhle úprav a nekouří nijak extra (není to hned dýmovnice, když nevykucháš vše, co tam patří), ale včera se s námi na baranďáku poměřovala stejná, značně upravená, dle zvuku startujícího letadla a dýmu vojenské dýmovnice asi 400koní, ale jela jen o trošičku rychleji a jen proto, protože kamarád nad povolenou 70tku neakceleroval 😁 Takže pořád to tuzer může ještě do*** _D
Mikesus
Víš o tom, ze vojenská dýmovnice ma šedý kouř? Tohle předpokládám byl výrobník uhlí.
Ozzman
Tady to kouřilo šedě a chvílemi i modře 😊
Mikesus
A hranolky cítit nebyly?
lamal
olej z friťáku ? 😁 levneji to uz nejde... 😁
Ozzman
Ne, spíš to smrdělo jak žumpa 😁
jam2015
a aj ten rozchod akýsi nevýrazný 😉
lyon667
Mluvíš o slečně? :-!
jam2015
bezpochyby 😄
Anonym
Nevýrazný nárzaníky má 60% slečen a pokud maj pod 85 kg tak cca 90%. a zbytek jsou z 5% silikony 😄 😄
Anonym
Tohle je jasnej tuzing 😄
wolff
Líbí se mi fotky 14 a 21.

14 proto, že aniž by slečna byla bůh ví jak krásná, tak zezadu takto natočená za mne cajk.

21 proto, že to je fotka s adekvátním nářadím na další tuzing tohoto vozu...

Ostatní je jaksi zbytečne. Ale jako i tak slečna palec nahoru za odvahu...jít s kůží na trh
N6600
Te slecne davam palec nahoru. Je fajn, ze ma nezvykleho konicka a realizuje se. To dela malokdo. Na druhou stranu, zrovna auto, ktere si vzala na upravu, neni nic moc. Zezadu to vypada jakz takz zajimave, ale kdyz z toho spodku necouha ven vyfuk, je to takove polovicate. Zepredu zase to ma na muj vkus moc sacich otvoru, ktere ale neplni svoji funkci. Takze je to dost na efekt, ale jinak k nicemu. Mozna bych ty otvory zmensil a nechal vzduchem chladit brzdy. I kdyz to nebude nutne, alespon to bude mit ucel.

Nakonec, je to stejne fuk. Slecne se to libi a realizuje se. A to je na tom to nejlepsi. Takze i kdyz se to nemusi libit kazdemu, jezdi na tom aute ona. My si muzeme trhnout nohou 😊 Slecnu proto pozdravuju a at se realizuje dal.
JanFrk
Jako první mě napadlo, jak s tím asi dělá STK. Pak mi došlo, že je to vlastně holka, tak ji stačí místo úplatku (ne)vhodné oblečení...

Každopádně já nemám rád tuning. Za mě je mnohem lepší originální zachovalé jedničkové RSo, než tenhle paskvil...