Motorky
Docela dost mě překvapilo, že dnešní cena 439 900 Kč je obdobná jako cena za kterou tuhle motorku uváděli v roce 1999 (v ČR) - ta byla 430 000 Kč. BlackBird o kterém píše fred (xx1100) stál 410 tisíc.
Áno, tá cena aj keď nie malá je vcelku príjemná na to koľko stála 20 rokov späť a koľko stojí konkurencia. V mojom veku už ale skôr pokukujem po cestovnom endure alebo niečo na kochačku DIAVEL.
Italských motorek jsem pár měl, ale hodně mě to vyléčilo a zase jsem se vrátil k japoncům. Vůbec se nedivím, že japonské motorky vyzmizíkovali skoro všechny evropské výrobce, protože kvalita a spolehlivost jejich produkce byla/je o parník jinde. Neměl/Nemám rád dvouválce ani tříválce, ječák japonského čtyřválce na 10000 otáčkama, byl pro mě vždycky balsám 😉
Po XX som kúpil RSV 1000 V2 a moc som sa na to tešil, bolo to pre mňa trochu motorové sklamanie. Zvuk to malo ale s nejakým laďákom brutálny.😝
To je i Ducati s termiňonkama 😒] , ale když to naklepneš jsou z motoru slyšet podivné pazvuky (i když je to nové, prý desmo). Žádnej Ital ani Rakušák se u mě neohřál déle než sezonu. K BMW mám odpor díky projevu boxera (nemusím to).
To je pravda že Dukna neskutočne rachtá ako keď do miešačky nasypeš železný šrot a pustíš ju.👀
Někdy v létě 2017 jsem čekal na jednu kamarádku na pumpě v Mladé Boleslavi a zaparkoval jsem vedle Brutale. Seděl jsem na obrubníku asi 15 minut (znáš ženskou "přesnost"), koukal jsem na Agustu a moc se mi líbila. Pak přišel pán (asi z kafe) a nastartoval, (asi) trochu ji zahřát než to odpálí. Úplně mě to znechutilo, protože kuckala a třásla se. Vypadalo to, že z toho začnou padat šrouby.
Som ale rád že sa to stále vyrába.
Podle wiki se jich prodalo od roku 1999 do roku 2007 víc než 100 000 kusů.
Radost z jízdy je zcela jiná kategorie, jestli tu svou zažívá při jízdě na koni, na kole, na motorce nebo v autě záleží čistě na vkusu každého soudruha.