Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat ukázal otevřený crossover 500X Yachting, nejde o klasické kabrio

16 komentářů

škodovák
pěkný, dokonce to má i lehký nádech luxusu. Kdybych neměl svoje 500X S-design, tak bych do téhle výbavy šel.
Ota4
S-design je moc pěkný. Jakou máš motorizací?
škodovák
Mám 1.3 Firefly 150k s automatickou převodovkou. Rok výroby 2019.
Jsem spokojený.
Ota4
Super motor. A co ta převodovka? Jak vyhovuje? Bylo na ní dost stížností. Od MY 21 dostala režim sport. Prý se to mělo zlepšit.
škodovák
Motor paráda, převodovka když je zima tak má trochu tendenci cuknout při rozjezdu než se zahřeje ale jinak nemám výhrady.
Ota4
Ok děkuji za odpověď. Začínám o něm ve verzi Sport uvažovat
škodovák
Není za co, celkově k autu nemám výhrady. Chvíli mi trvalo než jsme se zžil s tou převodovkou ale dá se na to zvyknout. Jestli teď 500X dostává upravenou verzi automatu tak ti auto můžu jen doporučit. Moc jich nejezdi a když se za autem někdo ohlédne tak mě to vždycky potěší.
Ota4
Ano je tam to tlačítko asi půl roku. Zítra jdu zrovna vyzkoušet. Jinak o kvalitách 500X vím 👍
Navíc verze Sport je ještě o kousek dál
Arese
...nebude vadit ten mastný příplatek a bude v autě vozit jen menší postavy (ta stahovací střecha samozřejmě výrazně snižuje vnitřní výšku kabiny, resp. boční partie stropní výplně posílá o dost níž), tak proč ne. :-) Aspoň že to plátno (snad) nebude tak těžké, jako podobně obrovské střešní okno...
Ota4
Tak to se tedy Fiat moc nepředvedl. Akorát vyměnili panoramu za hadr. Malé pětikilo má hadr i místo zadního okna.
3_diamanty
Zaujimava varianta... o to viac ma prekvapuje ze take tipo cross nevedia dat v kombiku
Plautus
Vedieť by vedeli, len nevedno prečo, nechcú...
To je takmer tak nepochopiteľné, ako to, že od AR Giulia nespravili, v Európe predávanejšiu, kombi verziu.
Avanti
Vedia, bude na 100% coskoro, vydrz :-) hned sa ti vytrati tato poziadavka.
Dinar
maminka měla v sedmdesátkách pětistovku se shrnovací plátěnou střechou, jenže tehdy to byl u pětistovky standard, dnes luxus, jachting. :D
SKAY
Já pamatuji twingo :D sranda auto na léto :yes:
Mikesus
Jo. Na tech se mi ta strexha libila