Design
Přihlásit pro přidání komentáře
berka
BMW našlo nové dno odpadu designu. Fakt jsem netušil, že lze klesnout ještě níž.
Typhoon
To není vlajková loď, to je tanker.
Čím víc se tu v EU bude vyšilovat kolem každého gramu CO2, tím větší auta se budou vyrábět (vč. elektrik).
To jsou ale paradoxy...
Čím víc se tu v EU bude vyšilovat kolem každého gramu CO2, tím větší auta se budou vyrábět (vč. elektrik).
To jsou ale paradoxy...
freferg
To předek asi bude víceméně odpovídat, ikdyž ty spodní nasávací otvory zřejmě nebudou tak veliké.
Ten zadek je totální hnus a i zpatlanina. Vůbec to neodpovídá ani těm maskovaným prototypům. Myslím hlavně ty světla a "větrací mřížky" kolem okna. To si myslím, že tam určitě není.
Ten zadek je totální hnus a i zpatlanina. Vůbec to neodpovídá ani těm maskovaným prototypům. Myslím hlavně ty světla a "větrací mřížky" kolem okna. To si myslím, že tam určitě není.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hanz397
Jednak teda pochybuju, že auto bude takhle nějak vypadat, protože BMW není od Bangelovy éry už tak designově nápadité...
A další věc: určitě se to nebude jmenovat XM, protože to je ještě relativně "živé" pojmenování Citroënu...
A další věc: určitě se to nebude jmenovat XM, protože to je ještě relativně "živé" pojmenování Citroënu...
Přední část je bohužel věrná a jmenovat se bude X8, tedy nejvýkonnější derivát X8M.
Tak s ohledem na to, ze je to dalsi derivat X567 se moc velkych zmen asi ocekavat neda. Ve vysledku kdyz se podivas ve spravnym uhlu na Q8 a Urus tak je tak taky podobnosti az dost. Kazdopadne u me BMW ted v designu dost tape. Sice pekna, ale tak nejak obyc 5er, vedle ni nepovedenej facelift 7er. K tomu z uplne jinyho testa nova 2. Zase z druhyho konce pak X567, ktery designove v mych ocich jsou taky uplne jiny nez zbytek. O iX nemluve..
Tady ale přijde instalace hmyzího xichtu, stejně jako u nové 7er. 5er po FL se mi líbí, první snímky 3er FL vypadají taky skvěle. Na 7er jsem si zvykl.
Tohle je ale extrém. :no:
Tohle je ale extrém. :no:
M5 comp. v nějaké modré jsem nedávno potkal a dlouho za ní jel a musim říct, že pro mě je to aktuálně rozhodně nejhezčí BMW, facelift se designově náramně povedl :yes:
Sdílení komentáře
ale ked vidím aké autá dnes ľudia kupujú, tak verím tomu, že nakoniec sa aj toto bude páčiť