Novinky
Xylo
0
Osobně se moc nedivím, protože za ty peníze to působí poněkud ošuleně.
traveldrive
1
Nová generácia Zoe, alebo R5, nie je to jedno? Nástupcu dostane, na mene až toľko nezáleží.
ericn
1
Tak zrovna u Zoe žádná škoda. Auto je naprosto nezajímavý, jak designem, tak parametry a malým vnitřním prostorem a to vše bratru za 850tis až 1 mil Kč 😒]
twistedTSD
1
Momentálně o 100 tisíc Kč méně, čímž je nejlevnější rozumné EV, a design za mě fajn. Ale parametry jsou dnes zaostávající, kromě samotné baterie. Renault-Nissan zamrzl u nešťastné laciné koncepce bez kapalinového chlazení a je to vidět. I tak se ale překvapivě Zoe prodává mnohem lépe než výrazně modernější elektrická 208.
3_diamanty
2
Jak exterier tak intetier ma zoe otrasny... to je snad aj pod uroven uroven clia 3 ... proste je to este stary dobry renault so vsetkym co k tejto znacke patri.... el niro je vedla zoe vesmirna lod buducnosti
twistedTSD
1
Interiér moc nevím, to je fakt. V té první generaci byl prý hrozný.
Avantime
1
Lebo e-208 je priestorový zázrak, však?
twistedTSD
0
Já nic nepsal o prostoru.
traveldrive
0
Bol si sa previezť alebo hodnotíš podľa tunajších článkov?
twistedTSD
0
S čím nesouhlasíš?
3_diamanty
1
Kusok bezpohlavne vajce.... pritom spalovak clio je tak paradne... tazko teda tu chapat ten pristup k elektru v renaulte... ale zatial je to docela fuserina voci jeho spalovakom
Avantime
0
Strašné, ako sa u teba striedajú svetlé a temné chvíle v mozgovni.
traveldrive
0
Aj tie svetlé majú podivnú farbu.
Ozzman
0
Ale byl to jeden z nejprodávanějších elektromobilů v Evropě...
Mikesus
0
Neprodavali to bez baterky a baterku pronajímali? Nebo to bylo jiné EV?
twistedTSD
0
První Zoe ano. Tohle minimálně v ČR ne.
Ozzman
1
To nevim, ja jen viděl, že se to dost prodává, nelíbí se mi to moc, ale prodává se 😊
Platforma bude lepší.U nás jsme měli as 4 tyhle auta a zůstalo 1.Nezvladli trasu Perg-Linz-Perg na plně nabitou baterku po 3letech provozu.