Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Potvrzeno. Nejprodávanější elektromobil Renaultu skončí

18 komentářů

Xylo
Osobně se moc nedivím, protože za ty peníze to působí poněkud ošuleně.
traveldrive
Nová generácia Zoe, alebo R5, nie je to jedno? Nástupcu dostane, na mene až toľko nezáleží.
ericn
Tak zrovna u Zoe žádná škoda. Auto je naprosto nezajímavý, jak designem, tak parametry a malým vnitřním prostorem a to vše bratru za 850tis až 1 mil Kč 😒]
twistedTSD
Momentálně o 100 tisíc Kč méně, čímž je nejlevnější rozumné EV, a design za mě fajn. Ale parametry jsou dnes zaostávající, kromě samotné baterie. Renault-Nissan zamrzl u nešťastné laciné koncepce bez kapalinového chlazení a je to vidět. I tak se ale překvapivě Zoe prodává mnohem lépe než výrazně modernější elektrická 208.
3_diamanty
Jak exterier tak intetier ma zoe otrasny... to je snad aj pod uroven uroven clia 3 ... proste je to este stary dobry renault so vsetkym co k tejto znacke patri.... el niro je vedla zoe vesmirna lod buducnosti
twistedTSD
Interiér moc nevím, to je fakt. V té první generaci byl prý hrozný.
Avantime
Lebo e-208 je priestorový zázrak, však?
twistedTSD
Já nic nepsal o prostoru.
traveldrive
Bol si sa previezť alebo hodnotíš podľa tunajších článkov?
twistedTSD
S čím nesouhlasíš?
3_diamanty
Kusok bezpohlavne vajce.... pritom spalovak clio je tak paradne... tazko teda tu chapat ten pristup k elektru v renaulte... ale zatial je to docela fuserina voci jeho spalovakom
Avantime
Strašné, ako sa u teba striedajú svetlé a temné chvíle v mozgovni.
traveldrive
Aj tie svetlé majú podivnú farbu.
Ozzman
Ale byl to jeden z nejprodávanějších elektromobilů v Evropě...
Mikesus
Neprodavali to bez baterky a baterku pronajímali? Nebo to bylo jiné EV?
twistedTSD
První Zoe ano. Tohle minimálně v ČR ne.
Ozzman
To nevim, ja jen viděl, že se to dost prodává, nelíbí se mi to moc, ale prodává se 😊
Michal220
Platforma bude lepší.U nás jsme měli as 4 tyhle auta a zůstalo 1.Nezvladli trasu Perg-Linz-Perg na plně nabitou baterku po 3letech provozu.