Fakt by mě zajímalo kdo je cílová skupina. To označení "pro bohaté cestovatele" mi moc nesedí. Bohatí být samozřejmě musí, ale nedovedu si představit to cestování.
Michal220
1
To není jen o cestování-tyhle kolosy a velký karavany používají závodníci,herci atd aby nemuseli pendlovat každý den do hotelu a zpět.
Othello
1
Ano, to je všeobecně známé že taková auta používají třeba sportovní týmy. Ovšem jejich uživatelé v nich sami obvykle necestují a nechávají si je převážet jinými řidiči
Proto by mě zajímalo kdo je ten typický cestovatel který s takový autem opravdu sám jezdí
Michal220
0
Kolik těhle kolosů potkáváš i v létě 2-5ks navíc je to považováno za autobus.Typický cestovatel je ten co má dost peněz na koupi/provoz takže bohatý důchodce a zase to není tak velký
Othello
0
Velké to je a nedovedu si představit důchodce jak se vláčí v takové obludě. Ledaže by do důchodu šel už ve třiceti 😄
Michal220
0
Kamióny jsou větší-delší a musí skládat i v centru měst.Když doplníš riditelnou zadní nápravu a k tomu priplatis i za 6x4 tak dojedeš do každého kempu
Othello
1
Přesvědčil jsi mě, tohle auto je cestovatelský ideál
Roland Von Wagen
0
Tak je to rozhodně víc obytňák než dodávky jako California. Tam zase nerozumím já, pro koho to je - dodávka s matrací na střeše, to je úžasné "ubytko". Přesto se najdou tací, co to koupí a ještě jsou spokojeni. A největší blázni jsou ti, co za sebou táhnou nějakou boudu a fakt v tom jsou schopni týden fungovat (spát, vařit, kadit, sprchovat se...). Kdybych se někdy zcvoknul, vyhrál ve sportce a rozhodl se tahat s sebou "barák", tak tohle je ideál. :yes:
Proto by mě zajímalo kdo je ten typický cestovatel který s takový autem opravdu sám jezdí