Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Genesis představí poslední model se spalovacím motorem v roce 2025. Chystá hned osm elektroaut

14 komentářů

KANKUNEN
Komanči chtěli západ dohnat a předehnat, všichni to věděli, že k tomu nikdy nedojde a stejně se to troubilo na každé schůzi. Věřilo tomu tak 10% poskoků bez mozku. Současný svět věří, že za 3 roky a 4 měsíce dojde k obratu z hlediska automotivu, přitom dva roky se plácáme jen s covidem a bez výsledku.
KANKUNEN
Musíš rozpoznat kdy to již známou ideologii připomíná. A to připomíná, pěkně pokrokově do úpadku. Doufám že nejsi klon Hamuny?
DrAlban
Výborná zpráva pro všechny progresivní EV nadšence :yes:
Všem fosilním ultras zdar!
Coronavirus
1. Pojďme si říci, že přirovnávat něco, co se nám nelíbí, k nacismu či komunismu, je příznak hlouposti. Východní blok je jen bloknutý v pepíkovych hlavičkách.
2. Nehroťme to, Covid není protektorát.
Matej Mato
vyzera ze automobilky, ktore nemaju konkurencie schopne motory vo svojich triadach, kde by chceli presadit, bez toho aby primerany motor ponukli, to takto zacinaju vyhlasovat celkom hromadne
WinDiesel
Realita bude úplně jiná. :-!
Matej Mato
zial asi nemam, pozeram stranky hyundaiu a nic podobne tejto youtubovej realite tam nevidim,
ale diky, naozaj som si tu tie auta nevsimol,
divne, ze tie auta tu este ani nepradavaju a uz vedia ze ich chcu zahodit a prist s niecim inym
Arese
Cha chá, klasická ukàzka prolhané elektrofašistické propagandy. Jak může Genesis vědět, že se jeho zkratowozy budou dobíjet výhradné proudem ze solárů, přehrad či větrníků?!! 😲 :no:
WinDiesel
Protože jste všichni GOGO.
Amaterasu
viz já 16:15
Amaterasu
realita JE většinou ÚPLNĚ JINÁ než ty si představuješ = píše se to kecy v kleci
Amaterasu
Hele PROČ furt = že všechno všichni JSME JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ??? 😲 😁 :-!

já jsem JÁ a HLÁSÍM se k sobě! 😉
Amaterasu
Amaterasu
Není to divné = my tady spíš štěkáme než reálně kupujeme velké výkonné motory (a když už tak tu dost dominuje německá D3)

A dívat se na stránky Hyundai a hledat tam motory Genesis je asi jako hledat V8 https😐/www.auto.cz/…omba-roku-111966 na stránkách Toyoty

Genesis má výkonné 6ti i 8mi válce ale viz sousední Rakousko spalovací motory tam končí v roce 2040 = tak holt přišla doba vodíkovo elektrická = ropa stejně dojde (a potřebujeme jí na důležitější věci než JEN NA NÍ jet nakoupit a z ní tím vyrábět oxid uhelnatý a oxidy dusíku a pevné (svinské) mikročástečky a uhlovodíky

Všude po světě už https😐/www.seznamzpravy.cz/…-na-vodik-173568