Novinky
DonVito
0
Jeste ze nejsem spartan. 😁
Renoo
0
A to já radši fandím Tkáčovi a Křetínskýmu, než čínskejm komančům...
S tím obrozeneckým názvem překvapili.
Bez ironie, konecne zase jednou povedene jmeno pro Skodovku. :yes:
PS: Skoda Roomstru, to i kdyz bez odkazu na historii spolu se superbem povazuju za dve nejlepsi jmena skodovek vubec. Ale treba se jeste nekdy vrati.
PS: Skoda Roomstru, to i kdyz bez odkazu na historii spolu se superbem povazuju za dve nejlepsi jmena skodovek vubec. Ale treba se jeste nekdy vrati.
Já považuji za nejzdařilejší jména celé historie Škody - Felicia, Popular, Superb v tomto pořadí. (I z pohledu významu slova vč. možnosti mezinárodního uplatnění.)
Na Octaviu si zabudol? 😉
Nezapomněl, přestože je to dlouhodobě oblíbený model a tím i ten název, tak význam slova je již mimo původní záměr (tehdy jako osmý model automobilky po znárodnění - octavo - z latiny osmý) a proto jej ze svého výběru vyřazuji.
Tak preco to meno vyhodili zbytocne na indicky trh, kde to nikto neoceni a model sa mohol volat kludne ghjfdeq. Do ceskej kotliny by sa to hadam hodilo viac a ocenil by to aj zakaznik
Líbí se mi ta klasická jména - Felicia, Fabia, Octavia, Rapid... i teď Slavia. I Scala je ok.
Na Superb jsem si zvykl... ze začátku se mi to béčko na konci zdálo takové nečeské a divné, ale dneska s tím problém nemám.
Na q na konci jsem si asi ještě úplně nezvykl... ale pořád lepší než Qashqai, kde jsem ze začátku vždycky přemýšlel, jak se to vlastně píše.
Na Superb jsem si zvykl... ze začátku se mi to béčko na konci zdálo takové nečeské a divné, ale dneska s tím problém nemám.
Na q na konci jsem si asi ještě úplně nezvykl... ale pořád lepší než Qashqai, kde jsem ze začátku vždycky přemýšlel, jak se to vlastně píše.
To nečeské béčko na konci se ti zdá nečeské správně. Je to tím, že to slovo je anglické: Překlad výrazu superb
Slovní druh Překlad Obrácené překlady Četnost
help_outline
Přídavné jméno
nádherný
splendid, gorgeous, superb, fantastic, glorious, regal
skvostný
superb, precious
Slovní druh Překlad Obrácené překlady Četnost
help_outline
Přídavné jméno
nádherný
splendid, gorgeous, superb, fantastic, glorious, regal
skvostný
superb, precious
Slavia už je vzduchovka, ložiská, futbalový klub... Fakt mohli vymyslieť niečo originálnejšie. Ktovie, ako to znie Indom.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
má končit v roce 25 ne? tady nám lžou, že proto nebude vyvinutá a zaplacená F4combi. ale na indii to neplatí! keckové to jsou.