Design
Nuda a sed... preslapovanie na mrtvom bode... to este aj ten hlavonozec sportage je inde... ked uz nie je pekny aspon je zaujimavy... ale snad je tento obrazok daleko od reality... kam kracas renault... este ze mas to podarene clio... inak v podstate nula bodov... neskutocne blba sablona... od svetiel cez profil az po kabinu... a stale sa hej renault drzi nechapacka
No jasne, ASX to nie je...
Ked som videl tu fotku zboku, myslel som, ze ide o nejaku 100x videnu skodovku.
EDIT: Teraz som pozrel clanok do konca a vidim " kolegu a grafika Honzu Lušovského, aby na jejich základech vytvořil možnou podobu Kadjaru nové generace."
Tak uz je vsetko jasne.
Myslim, ze tych omalovaniek je v poslednej dobe fakt "malo". Pridajte este viac !
EDIT: Teraz som pozrel clanok do konca a vidim " kolegu a grafika Honzu Lušovského, aby na jejich základech vytvořil možnou podobu Kadjaru nové generace."
Tak uz je vsetko jasne.
Myslim, ze tych omalovaniek je v poslednej dobe fakt "malo". Pridajte este viac !
Ak bude vyzerať približne takto čo nie je vôbec isté tak to bude fajn.Malo by to zdielať techniku s novým Qashqai-om tj. 1.33 160k aj manuál aj CVT a už len závisí aké budú stupňe výbav a samozrejme cena.Za mňa určite lepšia volba medzi týmito dvoma ako medzi Tucsonom/Spotrage.PS:Ten nový Sportage je strašne škaredé auto. 😲
A teraz? Aj keď som dlhoročným fanúšikom Renaultu a páči sa mi jeho dizajn, tak musím uznať, že súčasná ponuka je úplná klasika, ktorú dokáže ponúknuť prakticky ktorákoľvek iná značka.
Rozumiem zužovaniu modelového radu, ale ak si myslia, že ich spasí tuctové kompaktné SUV, tak to už je bieda a žiadne vizionárstvo.
Nicméně Rencek je stále neovcovitý a nesmrdí koncernovitostí.
Mimochodom, Renaulty Vel Satis a Avantime si podľa toho, čo píšeš, videl leda na obrázkoch.