Novinky
...nebyl k mání jen jako hybrid, nebo nedej bože elekrozkrat... 😲 😲 😲
Ocakavam zaklad a la captur ale s vlastnym dizajnovym jazykom od mitsu... a kludne nech tam daju aj to 1,3tce.... nebude mi to vadit.... ba mozno to bude len dobre a mitsu sa v eu nakoniec este predajmi preberie... cital som ze mitsu ma tu mat vlastny dizajn... teda nemalo by to byt len prelepene auto ako swace vs corolla ... nakoniec to mozno bude aj fajn ze mitsu tu bude mat model sity specialne pre europanov ... viaceri to tak robia... suzuki kia a pod.. len musi to mat vlastny dizajn... som v tomto optimista... mitsu v eu teda rozhodne nekonci... uz som dokonca cital aj zvesti o moznom prichode noveho outlanderu phev do eu... nakoniec teda este moze but vsetko inak ... len treba drzat palce aby to vyslo
sa stalo legendou uz za života, no škoda že len na ACZ v diskusiach. 😒]
3 facelifty ... 11rokov zivota .... 1,6 miliona majitelov vo svete ... na pomery mitsu je to legenda ( aj mimo komunitu na acz ) ... a vlastne... jeho zivot mimo eu trva dalej... 11tkou sa jeho pribeh este nekonci...... aj ked 2 milionova hranica uz asi nepadne...
Tak hlavne jeho koniec v EU bol jasny uz davno - na papieri ma spotrebu 7 litrov, cize pokuta za emisie kolko, 3000 EUR na auto? To by jeho fanusikovia neuniesli. Ze konkurencia zerie rovnako, len na papieri vyzera lepsie, je ina vec...
Kusok sa bojim ze nove asx pre europu bude prekabateny captur ale snad sa mylim ( ak ale pride s vlastnym dizajnom tak to mozno aj prezjem ) .. inak v inde vo svete asx este rozhodne nekonci... v amerike ci australii frci nadalej... u nas v eu sa ale jeho koniec uz dal ocakavat vzhladom na rozhodnutie mitsu o jeho buducnost v eu ... co uz...