Novinky
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Beefcake
2
Co tym vlastne chceli povedat ?
Othello
1
Asi že do toho žlutého superba se nevešel žádný stromeček
Som vo vlastnom aute nenosil zivy stromcek.... bud som ho odniesol v sluzobaku... v pajere nebol problem... vosli tam aj 3... alebo sme pouzili xy rocny umely skladaci stromcek... neviem ako ostatni... ale inak vtipna grafika :yes:
Z nevím, ale před lety jsem v Roomsteru odvezl celý nesložený sprchový kout 90x90x170cm.... a to měl ještě plnohodnotnou rezervu pod podlahou.
tak to jsou zrovna naprosto ideální rozměry. Stačí mít délku ložné plochy 170cm, 90x90 má snad každé auto od B segmentu. Roomster byl ještě hranatej, takže mu nevadilo okno pátých dveří.
Já zas v autě ( ne na autě ) odvezl 3m dlouhý žebřík, protože ta možnost byla. Kdyby ne, tak se odveze jinak.
Já zas v autě ( ne na autě ) odvezl 3m dlouhý žebřík, protože ta možnost byla. Kdyby ne, tak se odveze jinak.
Malý kombík je malý kombík. https😐/auta5p.eu/katalog/skoda/forman_03.php
jo, to se občas ještě dá potkat. nemyslím forman, ale jak to někdo takhle veze. Já měl kufr zavřenej
Pokud chcete vozit stromek, vyberte si radši octavii lift než combi. Dle grafiky má delší kufr. 😒]
Jak ještě jsem měl škodovku, tak dovnitř, zabalit do deky, ale jak jsem dostal rozum a začal kupovat jiný auta, tak na vozík, vždy 23 prosince to uřežu a hned dovezu aby míza nestačila pustit.