Novinky
jen na prvni dobrou. Tohle nemusi byt jen pro RR, ale klidne od vyssi stredni nahoru resp. SUV, takze 5er a X5, tedy pomerne masovky. Tam taky nevidim moc zakazniky z rad dospelych, kde by to naopak melo obrovsky ohlas jsou haranti. Tam je ale problem s tim mit jednu centralni obrazovku, neb obycejne kazdej dela to sve na te sve a predstava, ze se shodnou na tom co delat nebo co koukat je takova.... marketingova. Vypada to tedy efektne, ale moc prakticke mi to neprijde.
Navic to bude trpet neduhy jako kazda podobna featura: proti nejnovejsim tabletum, virtualnim realitam a ja nevim cemu vsemu co nas v pristich doslova jen par letech jeste ceka to muze zastarat driv nez se to dostane do prodeje.
Jinak ale chapu ze to BMW dela, v dnesnim svete asi musi.
Navic to bude trpet neduhy jako kazda podobna featura: proti nejnovejsim tabletum, virtualnim realitam a ja nevim cemu vsemu co nas v pristich doslova jen par letech jeste ceka to muze zastarat driv nez se to dostane do prodeje.
Jinak ale chapu ze to BMW dela, v dnesnim svete asi musi.
To chce dalsiu porciu cipov... niekto si tu myli auta s kinom... ale dobre nam tak... chce to uz poriadny reset ( a nielen co sa aut tyka ) ... aj ked nakoniec zase len ten poctivy bezny zakaznik zaplace pre ludsku nenazranost
v dětství jsem hodně cestoval. Bavilo mne poznávat svět na vlastní oči, viděl jsem dopravní značení, města, křižovatky. Když nyní někam jedu, používám navigaci víceméně jako dopravní info. Dnes také hodně cestuji, ale mé děti koukají do telefonů, nebo se nudí a cestu prospí... Výsledkem je, že jedeme poněkolikáté stejnou cestou a děti přesto netuší, kde se zrovna nachází. Skutečně chce někdo prožít život civěním do různých displejů namísto kochání se reálným světem?
asi to špatně chápu, ale jak to píšeš to vyznívá jako: do třinácti jsem za volantem sjezdil svět a pak mě to přestalo bavit😊
Nechápeš to přesně... Rád cestuji a poznávám svět. Děti jsou v zajetí displejů a okolní svět je patrně příliš nezajímá. Nechápu, kdo by měl zájem někam jet autem a přitom koukat pouze na televizi. Od toho mám obývák, nebo jdu do kina. Že to nechápu, neznamená že neexistuje poptávka. Možná dorůstá generace, kterou tento způsob cestování osloví, pouze jsem konstatoval, že je pak problémem jejich dezorientace, protože jsou ochuzení o poznávání míst, kterými cestují...
O nás je zbytečné mluvit, myslím nás, generaci, která jezdila na zadních sedadlech v době, kdy výdobytkem bylo autorádio. Je jiná doba, cestování v autě může být klidně teleportací v kině. A dávám důraz na slovo může, protože zásadní je, že nemusí, není to povinná výbava, ani není nutné tyto věci používat. Obecně se na to dívám podobně jako ty, ale je to otázka preferencí každého, resp. způsobu života dané rodiny obecně. Já jsem chtěl, aby moje děti věděly, kudy jedou, uměly se orientovat atp., dobu strávenou cestováním v malém prostoru auta považuju za dobrou příležitost k tomu, aby spolu rodina mluvila, případně poslouchala stejné mluvené slovo, muziku... Proto jsem měl auta vzadu vždy bez "zábavních systémů", ale pokud chce mít v autě někdo kino, ať ho má.
Jasně, s tím souhlasím. Pokládám si tak otázku, kam ten život spěje? Proč by se reálný zážitek - v tomto případě z cestování, měl nahradit instantní virtuální zábavou, kterou máš k dispozici doma? To je přeci na palici ne?
Tak to fakt špatne chápeš.
Tak 31" bude brzy pokořeno a třeba i nějakým neznámým Asiatem. Nemusí to být hned BMW nebo Mercedes.
Zdejší redakce poněkud ignoruje CES, když jsme u té elektroniky.
Zde by si zasloužila pozornost i nová turecká automobilka Togg s 320kW.
https😐/www.youtube.com/watch?…
Zdejší redakce poněkud ignoruje CES, když jsme u té elektroniky.
Zde by si zasloužila pozornost i nová turecká automobilka Togg s 320kW.
https😐/www.youtube.com/watch?…
edit: nicméně děcka to zvládají celkem v pohodě