Autofun
Tarsinion
7
On někdo vážně, co tento pan říká?
webpaja
6
Učitě relevantnější, než kdyby to psal někdo jako ty 😉
3_diamanty
2
Malokto.... nastastie
Prave proto ze šokuje tak nekdo toho pána co řiká. Rezignoval na to, nekde v desti u letiste merit objem zavazadloveho kufru u opla astry, aby potesil pár tatu s kocarkem. Rozhodl se delat show.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Se vším co říká: SOUHLAS! :yes:
Tupouni moc Jeremyho nechápou.
Ale bývalo to lepší. Obecne celá ta trojice patří k sobě a každý normalni clovek je pochopí, tedy tu jejich nadsázku.
:yes:
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Spousta se jim snažila vyrovnat, ale jen se ztrapnila. Tolik let a stále mají co říct :yes:
Byli/jsou sehraní, smysl pro humor, schopnost udělat si sám ze sebe legraci a v pravý moment ještě to vypíchnout. Do toho nadsázka v pravém slova smyslu. Jo jejich nasledovnici se jen ztrapňovali.
Grand Tour o francouzských autech je dílo jako za mlada. Jsem se výborně pobavil.
Chemii mezi sebou ještě dokázali najít Le Blanc a Harris, škoda že Matta nahradila stávající dvojka. Těm dvěma to šlo hezky.
Clarksona považuju za ubožáka od toho dílu s Toyotou Prius. To nebyla ani nadsázka ani vtip, ale zlé Aresovité zesměšnění HSD za každou cenu. U mě se zesměšnil tímto on sám.
Naopak, to byl jeden z jeho nejlepších dílů, přesně vyhmátl podstatu věci a trefil kuří oko takových jako jsi ty.
Kdybys to nebral osobně, tak by sis všiml, že on takhle zvelicuje nevýhodu kteréhokoliv auta, kdykoliv k tomu má příležitost.
Od tohoto příspěvku tě beru jako ubožáka, u mě si tímto zesměšnil sám sebe. Můžeš za globální ochlazování planety.
Jestli myslime oba to stejne ("zavod" s BMW), tak to byl vyborny dil. A na konci jasne rikal "it's not about the car, it's how you drive it".
Ano, myslíme to stejné.
Pak například jsem viděl jeden díl, kde týral a huntoval nějakou Toyotu RAV nebo tak něco. Nakonec ji utopil v moři, předtím ji snad pouštěl z jeřábu a mlátil do ní vším možným. Nemám takový přístup k věcem a k životu rád. Je to snobismus? Je to pohrdání? Je to přehlížení? Je to hloupost? Asi od každého kousek.
Pak například jsem viděl jeden díl, kde týral a huntoval nějakou Toyotu RAV nebo tak něco. Nakonec ji utopil v moři, předtím ji snad pouštěl z jeřábu a mlátil do ní vším možným. Nemám takový přístup k věcem a k životu rád. Je to snobismus? Je to pohrdání? Je to přehlížení? Je to hloupost? Asi od každého kousek.
Byla to Toyota Hilux a delali to proto, aby ji pochvalili co vsechno vydrzi. A taky kvuli show, samozrejme.
Vždyť to byla filozofie humoru všech tří pánů... vždy jim šlo především o zábavu a zcela otevřeně (i podprahově) dávali najevo, že auta sice milují, ale jsou to především JEN věci. Zrovna díl s Hilux byl jeden z nejzábavnějších... Nebylo to ani snobství, ani hloupost, ani přehlížení. S takovými vlastnostmi se setkávám právě u lidí, kteří věcem přikládají příliš velkou váhu... S tou "nesvatou" trojicí byla vždy legrace... a nástupce jaksi nemají.
Klasika.. dedo opat nesklamal... este ze ho neberie dnes uz skoro nikto vazne
U JC je rozdil mezi "brat ho doslova" a "brat ho vazne" (tedy s elementarnim pochopenim souvislosti, ironii a nadsazek). Vzdy byla i porad je chyba brat ho doslova a naopak vzdy byla i porad je chyba nebrat ho vazne. 😉
A Pepa z Autosalonu všemu rozumí, protože je vystudovaný brněnský ochotník a kovaný moderátor z radia Krokodýl :yes:
Celokm sa este cudujem, ze tuto kreaturu este vobec niekto oslovi a pyta sa na nazor... dokola chce byt strasne vtipny a cele je to iba total trapne...
Jeho odpovede hranicia z debilizmom a su na urovni 10 rocneho decka...
Jeho odpovede hranicia z debilizmom a su na urovni 10 rocneho decka...