Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBugatti Chiron má vtipnou "slabinu": Moc se nehodí do McDrive, sotva se vejde
14 komentářů
rohYpnol
6
Budeme tu příště číst o tom jak se Reliant Robin nehodí na okruh v Indi???
3_diamanty
3
Nebud zase taky vazny .... obcas pride vhod aj takato vtakovina... ved o nic nejde... a citat to tiez nemusis...
traveldrive
0
Mne by sa páčilo, keby tu aspoň občas žiadna vtákovina nebola...
kaktus222
Tato doba mi pride riadne cudna... ludia obdibuju a sleduju nejakeho dementa, co dava video o tom, ako si ide na bugatti kupovat mekaca... este mu davajte priestor aj v mediach...
Choreeeee!!! Ludia zobudte sa...
Choreeeee!!! Ludia zobudte sa...
A čo čakáš? Tunajší "redaktori" viac ako googlovský translátor a ctrl+c / ctrl+v asi nezvládnu.
Mne príde táto doba čudná práve kvôli takým, ako si ty. Nejdem riešiť, prečo malo auto.cz pocit, že o tomto treba napísať, ale Matt Watson je jeden z najuznávanejších automobilových novinárov a ty ho bez okolkov nazveš hneď dementom. A prečo vlastne? Lebo išiel do McDrive s Bugatti? Zničil snáď to auto alebo spravil škodu McDonaldu? Má milión dobrých a vtipne podaných testov, ale pre teba je hneď dement.
Ja mám fakt pocit, že ľudia dnes už nemajú zmysel pre humor a všetko, ale že ozaj všetko, im vadí a majú potrebu to skritizovať. Dobré, že tebe nedávajú priestor v médiách, lebo by sme sa tu unudili na smrť.
Ja mám fakt pocit, že ľudia dnes už nemajú zmysel pre humor a všetko, ale že ozaj všetko, im vadí a majú potrebu to skritizovať. Dobré, že tebe nedávajú priestor v médiách, lebo by sme sa tu unudili na smrť.
Este ze mame teba, najmudrejsieho cloveka, co chape aj nakup mekaca na bugatti..a samozrejme, ze o tom treba urobit okamzite vtipny vlog, ktoremu chpu iba taky ako ty... je teda fajn ze media informuju aj vas...
Aj som cakal kedy sa nejaky nestastnik co taketo videa pozera ozve 😊
Aj som cakal kedy sa nejaky nestastnik co taketo videa pozera ozve 😊
Keby si si niekedy dal tú námahu otvoriť Carwow, či už web alebo ich Youtube kanál, tak vieš, že takéto videá sú skôr výnimkou. Áno, cieľom bolo spraviť v tomto prípade z toho viral a zjavne sa podarilo. Neškodný, ktorý nikoho neuráža, ani nič neničí.
Ludia pozeraju ovela vacsie blbosti ako je toto...
Napr videa o tom, ako si babenka skusa plavky, alebo topanky maju milionove sledovanosti.
Rovnako videa o tom, ako jedna sexi babenka umyva vlasy druhej.
Ja si napr. radsej pozrem Chiron v Mekaci, ako nejaky futbal. :-!
Napr videa o tom, ako si babenka skusa plavky, alebo topanky maju milionove sledovanosti.
Rovnako videa o tom, ako jedna sexi babenka umyva vlasy druhej.
Ja si napr. radsej pozrem Chiron v Mekaci, ako nejaky futbal. :-!
lordlord
dle ohoblovaných obrubníků mají problém i normální auta na většině Mekáčů - když je na pozemku málo místa a projektant dá zatáčku do pravého úhlu
DandaS_YouTube_Channel
Příspěvek podléhá schvalování.