Novinky
Mitsubishi obnovilo značku Ralliart na čtyřech současných modelech. Zatím jen v Japonsku
26 komentářů
Jelikož od Číny odkoupili většinu amerických dluhů, jsou dnes největším věřitelem USA....určitě si budou schopni prosadit pro sebe výhodné podmínky pro business, tedy i pro automobilový průmysl. :-!
Máš k tomu nějaký odkaz? Koukal jsem na čísla z prosince 2020 + z prosince 2021 a žádný posun tam nevidím.
Japonsko 1 280 bilionů USD na konci roku 2020 a 1 250 bilionů na konci roku 2021
Čína 1 070 a 1 100 .
Japonsko 1 280 bilionů USD na konci roku 2020 a 1 250 bilionů na konci roku 2021
Čína 1 070 a 1 100 .
To psali na fb.... ty jedna ovce. 😁 ... omlouvám se, odpověděl jsem za fb neovci.
... samozřejmě, podle dostupných čísel jsi blíže pravdě ty. Ale třeba má ještě jiný zdroj.
... samozřejmě, podle dostupných čísel jsi blíže pravdě ty. Ale třeba má ještě jiný zdroj.
nikdy jsem facebook neměl ani nemám :-! ovečko :-!
Tie tmave kola tak to je fakt hrozne ... navyse tmava farba disku celkovo aj opticky zmensuje kolesa .... co vyrobcov vedie k tomu davat cierne disky na auta neviem.... ale este na ziadnom aute sa mi to nepacilo
R.I.P., Mitsubishi! 😒 😒 😒 😲 :no: :no: :no:
Tak to chce Renault, daň za alianci s Renaultem a Nissanem
JJ vypadá to tak. Renault jde do kytek, Nissan taky a Mitsu už v nich je 😒
A i když na sešlápnutou krabici od bot nebo dodávku nalepí Ralliart, tak z toho stejně auto neudělají. Jediné čeho dosáhnou je degradace pojmu Ralliart.
Malý vůz - Colt
Nižší střed - Lancer
Střed - Galant
Vyšší střed - Sigma
A pak tam máš ještě Carismu, kdesi "na pomezí" nižší střední a střední, někde mezi Octávií a Vectrou
K tomu si přidej sporťáky, offroady, velkoprostoráky
A dneska?
Mitsu CZ nabízí de facto jenom 3 modely
pace Star, Eclipse a L200
Nic moc vývoj, co? 😒 😒
zahrnuje jenom 3 auta 😲 😲 😲