Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Jeep Wagoneer L a Grand Wagoneer L nabízejí více prostoru a šestiválce

13 komentářů

Dzakobo
380 kW z 3.0TT, takový litrový výkon bych od "Ameriky" nečekal... Asi to má HEMI spočítaný... Což je stále geniální motor - minimum součástek a možností poruch, ale parádní výkon (vzhledem k 2 ventilové technice).
Ozzman
Já tedy všude čtu ódy na brutální výkon šestiválcových Ecoboostů, to bývají 2.7-3.0, asi na tom něco bude...
Dzakobo
Nejvýš se nachází 3.5 - zejm. ve Fordu GT. Jinak nerozumím tomu, proč Ford vyvinul hned 3 motory v podobné kubatuře...
Ozzman
Jsem ostuda - mas samozrejme pravdu. A proc ? Netusim.
Dzakobo
Ford má těch Ecoboostů vůbec nějak mnoho - 7, a přitom max. 6 válce😒br /> 1.0_1.5_2.0_2.3_2.7_3.0_3.5

Takový VW na to jde přísně německým stylem, vystačí si s 6 motory, ale pokrývá spektrum od R3 po V8😒br /> 1.0_1.5_2.0_2.5_2.9/3.0 (beru jako jeden motor)_4.0
Ozzman
Tak Ford na rozdil od VW ma jeste V8 atmo 5.0, asi neni turbo potreba ? Nevim, uvidime s cim prijede Mustang
curwasportiva
Tak Hemi orpavdu geniální motor není a poruchový je docela dost, hlavně díky zle řešenému mazání vačkového hřídele...
curwasportiva
No nevím jestli bych chtěl být pokusný králík Chrysleru u jejich nových motorů...
ericn
To je přesně slovo, které mě jako první napadlo, když jsem viděl fotky. Sice Luxusní, ale velká nafouknutá krabice… Tohle auto není pro Evropu, na to je Cherokee a Grand Cherokee, ale v US to bude mít úspěch, takže proč ne 😄
Mig_35
A to je právě ono. Až najdeš auto, která uveze stejně pohodlně 7 nebo 8 lidí, bude mít čtyřkolku a automat a stejně kvalitní podvozek, zjistíš, že potřebuješ aspoň třídu V - což je nafouknutá dodávka😊 Takže teď, jestli chceš nafouknutou dodávku, nebo auto, které má trochu stylu😊
brk77
Mi to tedy moc stylové nepřipadá. Interiér fajn, ale zvenčí to na mě působí jako takový divný jezevčík. Za mě proporčně nevyvážené.
Mig_35
Obyčejná verze je samozřejmě hezčí. Ale ani longový Range Rover není extra krasavec…
Anonym
otázka nového motoru je, jak bude spolehlivý, výkony samozřejmě super.

Wagoneer je velký auto, pro ty co prostě vleký auto chtějí nebo potřebují.

Akorát tady v Evropě bude cena u šedého dovozu asi celkem brutální