Novinky
Miloslav Holík
Příspěvek podléhá schvalování.
nejhorší je u nás, když záchranka pustí houkačku a řidiči to zabrzdí na okruhu než by přidali a vypadli.
tak nemame problem v zajmu dobra nejakej ten dalsi "prestupek" navic udelat
ja takovej "prestupek" vzdycky beru jako odpustek k vsemu tomu, co jsem pred tim napachal...
ale sou lidi, kteri nez aby projeli na cervenou, tak radsi nechaj nejakyho nestastnika v ty kvilejici sanitce za nima treba vykrvacet
hlavni je nebejt vydesenej, na to se da i umrit
v nekterych pripadech pripadech i doslova
ja takovej "prestupek" vzdycky beru jako odpustek k vsemu tomu, co jsem pred tim napachal...
ale sou lidi, kteri nez aby projeli na cervenou, tak radsi nechaj nejakyho nestastnika v ty kvilejici sanitce za nima treba vykrvacet
hlavni je nebejt vydesenej, na to se da i umrit
v nekterych pripadech pripadech i doslova
Už tu někdo dostal pokutu za to, že vjel před sanitkou do křižovatky na červenou a vyfotila ho automatická kamera?
Ja vjel do křižovatky na červenou na Vypichu v Praze, tam na to jsou kamery, už několikrát kvůli IZS. A nikdy nic nepřišlo.
ja tesne projel na cervenou, protoze to meli blbe nastaveny.
chteli odpustek, tam sem se s nima rok popotahoval az sem podal trestni oznameni. nakonec to opravili ale nechali to spadnout do prekluze a chybu neuznali.
predpokladam, ze zrovna oni by nejakou sanitku neresili, kdybys nemel dukaz.
hlavne je potreba se pripravit na povyseny urednicky jednani a dat jim hned na jevo, ze ty tam nejsi pro ne, ale oni pro tebe ...
chteli odpustek, tam sem se s nima rok popotahoval az sem podal trestni oznameni. nakonec to opravili ale nechali to spadnout do prekluze a chybu neuznali.
predpokladam, ze zrovna oni by nejakou sanitku neresili, kdybys nemel dukaz.
hlavne je potreba se pripravit na povyseny urednicky jednani a dat jim hned na jevo, ze ty tam nejsi pro ne, ale oni pro tebe ...
Čo mohli mať blbo nastavené? Že krátko svietila zelená? 😄 Inak súhlasím, keď také niečo príde, tak majiteľovi auta a on vôbec nemusí mať šajnu, že nejaká sanitka šla a pod. Ale u nás sledujú len rýchlosť, toto ich zatiaľ nezaujíma.
To je pro 95 procent populace příliš vysoká výzva. Za prvé to vyžaduje přítomnost toho orgánu v hlavě. Potom to chce také odvahu, protože není problem narazit na úředního magora, který vám potom zařídí minimálně náplň části vašeho volného času.
"Hlavní roli ale v posuzování těchto situací hrají kamerové záznamy. Jen v Praze najdete bezpečně dva tisíce zařízení, která monitorují dopravu. Záběry z nich sledují v operačním středisku na pražském velitelství Policie ČR v Kongresové ulici."
Tak tohle je ale naprostý nesmysl. Nikdo nikde nic nesleduje a záznam vám nikdo hledat nebude, pokud je tedy vůbec šance, že by snad mohl existovat...
Tak tohle je ale naprostý nesmysl. Nikdo nikde nic nesleduje a záznam vám nikdo hledat nebude, pokud je tedy vůbec šance, že by snad mohl existovat...
Nebo v levem zrychlit, kdyz není kam hned uhnout, taky nebyl problém nikdy. Rozhodně lepší než je zbrzdit a hledat kam se zařadit.