Novinky

Zpět na článek

Jízdní dojmy s Mercedesem-AMG GT 63 S E Performance: Výkon!!!

12 komentářů

Mig_35
kolik odpadu bude z pneumatik 2,4 tuny těžkého auta😊
AMG šlo vždycky mimo mě a tohle je prostě hrozný... když tak aspoň GT coupe
Ian
tak si to nekupuj
kesumb
a je to tady! konecne na to prisli, baterka o hmotnosti normalni nadrze bude mit 100kwh, parada!
🤦‍♂️
rohor
Dá se k tomu vůbec něco rozumného napsat?
_Karel_
Těžko si představuji nesmyslnější použití PHEV, než tady. Kdybych tohle auto chtěl a měl na něj, asi bych si byl ochoten i připlatit, aby bylo bez baterky. Jinak proti PHEV nic nemám.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tom Pro
Jenom at si to lidi kupujou. Ja jen pokud nevis co a mas 5 mega a misto aby si sel do porsche nebo podobne a koupis tohle. Tak jsi bud fighter co ma v hlave gulas a nebo vazne nevim
Freddka
To muselo dat prace… a pritom takova blbost :-!

Ale tak zrovna vcera jsem potkal z prace domu hned na dvou mistech Rolls Royce Cullinan. Nevim co tim chci vlastne rict :-!
Mig_35
Ze v tvoji bubline se to RR jenom hemží 😉
Freddka
Londyn, takze to neni zas tak necekany.
Mig_35
tak londýnská bublina to je jiný svět...
Dinar
z portfolia mercedesu nejmenší smysl. Myslím GT 4door obecně, nejen tu konkrétní top variantu. Jel jsem jen 43amg verzi a moc jsem nechápal, proč chtít tohle, když mají cls a nakonec i éčko s tím stejným pohonem. GT 4door je uvnitř malé, má neodladěný podvozek a je hlučné. CLS i éčko všechno tohle umí výrazně lépe a za podstatně nižší cenu. GT 4door je auto z kategorie "must have", jinak nedává smysl ani v rámci vlastní značky.