Novinky
Nový Range Rover Sport je tu. Láká na komfort, vyspělý podvozek a bohatou nabídku motorů
32 komentářů
Tom Pro
8
Hele a uz to je spolehlivy?
Přejít do diskuze
Preskocim to srovnani premioveho auta o nekolik trid vys za 3mil s mainstreamem do milionu a prejdu rovnou k veci, a tou je zajimava poznamka o tom jak si lidi kupuji auta aby tim dali neco najevo okoli. S kamiqem, capturem atd., to jako vazne? Co je tohle za projekci. 😁
pokračuje v dokonalosti Range designu posledních let, špička. Plus šestihrnky ingenium, osmiválec od bmw, vnitřek jen polomatlací, pěkné. :yes:
Auto vypada uzasne a nabidka motoru je neuveritelne komplexni. Kdo jezdi denne do prace tak bere PHEV, kdo dlouhe streky tak diesel a rozmarilci holt ty klasicke vykonne benziny.
Jediny problem je vyse tveho konta 😄
Jediny problem je vyse tveho konta 😄
Souhlas, jen ta auta, která zmiňuješ, jsou o třídu níž. Range Sport ukazuje záda xc90, x5 nebo Gle. 😉
Někteří za volant proste nepatří. A už je to vidět u těch smerovek. Pokud nejsou schopni dát ani smerovku, nezvládají řízení. Protože tento jeden malý úkon už je nad jejich schopnosti. A je jedno v jakém aute jedou.
myslím, že mám nového favorita na gazíka do práce i na cesty. Je to prostě dokonalost na kolech. RR je o malinko zajímavější kvůli zadku, ale tady prostě všechno skvěle sedí. Navíc poprvé interiér hned od začátku bez jakékoliv připomínky. AWS k dispozici, motorová paleta, kterou dnes už němci nemají. Prostě úžasné! :yes:
Len škoda, že v tomto je Rover už vpodstate výnimka. Všeobecný vývoj ide všetkými možnými smermi, ale týmto veľmi nie.
viac, ako 100 km denne malokedy najazdi, bude to agilne s natacanim zadnych kolies a prejde to aj nejaky teren. Celkom sa stretavam, ze s Citigom prejdem aj okolo aut v meste, kde vacsie auta nevojdu a musia cakat. S tymto len prifukne podvozok a prejde popri kolone tak isto po trave/chodniku 😄
Napsal jsem toho vic, ale diky genialnimu ACZ se to neulozilo, tak jen kratce: chapu, ale Evoque je 1) jedine mensi SUV od RR, takze si musi poradit jak s X1 tak s X3, no a 2) cenove ma bliz k X3 nez k X1 (v DE X1 s 20d 45k, X3 s 20d 55k, RR Evoque s 2L naftou 53,5k E). No a tahle "stredni SUV" z D3 jsou technikou do jednoho jinde.
To je špatná dedukce. Jinde píšu, že ignoranta potkáš v ledasčem. Já ale fakt nemůžu za to, že si valná část bezohledných točvolantů vybírá tuhle kategorii automobilů. Každopádně je to k ní z nějakého důvodu přitahuje.
Takže neřidič, který nedokáže jezdit primárně podle základních předpisů vybírá Kamiq nebo Captur? Zajímavé, díky za zaslání statistiky 😉
Design RR se i me libi ze vsech nejvic, o parnik, ale v tom tvem vyctu mi stejne Evoque proste nesedi. Ten je vedle D3 konkurence sice porad pohledny, ale ctyrvalcovou technikou proste mrzak (na premiove pomery).
a je jedno ci ide o velky range alebo o sport ci maly evoque..... proste toto je uplne iny svet ako nemecke kravatacke skatule.... uplne ina dimenzia chapania dizajnu... range je svojim dokonalym dizajnom a charizmou uz dnes na takej urovni ze cela D3 ( vyjma fakt podarene Gecko ) tam nebude ani o 100 rokov....
range :yes:
range :yes:
Jako, že je Range Rover skutečné SUV? Nebo že ty tříválcové trapárny skutečně SUV nejsou? Nebo že ty tragédie řídí zoufalci, na které je slovo řídit zbytečné plýtvání?
Mě je to, travele, celkem u zadku. Jen říkám, co vidím. Spíš je překvapující, kolik lidí pobuřuje napsání imho objektivní informace. Já tu fakt nejsem ten ublížený.
Ještě že člověk nevypadá jak myslí - chápeš co jsem chtěl říct? Co bys rád jízdě vytknul?
Děkuji, fOE, za tvůj sofistikovaný "fly-by-wire" psychologický rozbor. Určitě jsi uznávaná kapacita v oboru a nesnažil ses o očekávatelnou, dětinskou, osobní urážku.
Jistě uznáš, že SUV je kategorie s jistými jízdními vlastnostmi (jako např. průjezdnost terénem). Prémie neprémie RR toto, narozdíl od tříhrnkových předokolek na chůdách, splňuje.
Mám vypozorované, jak lidi v těch mrzácích zvládají složitosti typu dávání blinkrů, objíždení cyklistů, dávání přednosti nebo řazení do pruhů a můžu v klidu říct, že většina těch točvolantů jsou taky mrzáci (resp. asi je to projev té jejich nespoutané duše). Čest výjimkám.
Btw. Znáš to o té potrefené huse? :yes:
Jistě uznáš, že SUV je kategorie s jistými jízdními vlastnostmi (jako např. průjezdnost terénem). Prémie neprémie RR toto, narozdíl od tříhrnkových předokolek na chůdách, splňuje.
Mám vypozorované, jak lidi v těch mrzácích zvládají složitosti typu dávání blinkrů, objíždení cyklistů, dávání přednosti nebo řazení do pruhů a můžu v klidu říct, že většina těch točvolantů jsou taky mrzáci (resp. asi je to projev té jejich nespoutané duše). Čest výjimkám.
Btw. Znáš to o té potrefené huse? :yes: