Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
adamzprahy
Tohle je čistá radost. Může to působit kolotočářsky, přehnaně, pozérsky. Ale faktem je, že pokud má někdo něco odježděno v BMW/RWD autech a má dostatek peněz, tohle je nejlepší hračka pro dospělé, kvůli které by člověk snad i zapomněl na to že má manželku 😁 O to víc, že zábava s burácejícím motorem má na kahánku.
Jediné čím si nejsem jistý je ta past mezi nohama na sedačce. Když se na to podívám a představím si boční přetížení, bál bych se aby po tom byl chlap ještě schopný dělat děti 😁 😁
Jediné čím si nejsem jistý je ta past mezi nohama na sedačce. Když se na to podívám a představím si boční přetížení, bál bych se aby po tom byl chlap ještě schopný dělat děti 😁 😁
speedfred
bude určite špičkové auto a palec hore BMW že ho v tejto eko-pokryteckej dobe stvorili ale za mňa je súčasná 4-er kupé nekupiteľné auto po stránke dizajnu, toto fakt nie.
No a už je vcelku celkom veľké, asi by som si radšej počkal na M2 aj keď nebude taká ultimativna ako tento kúsok.
No a už je vcelku celkom veľké, asi by som si radšej počkal na M2 aj keď nebude taká ultimativna ako tento kúsok.
Ing. Michal Baška
Příspěvek podléhá schvalování.
CenturionCz
kolik zbývá dnů do faceliftu g22ky? Už odpočítávám... Ale pozitivní je, že jsem si koupil jednu z posledních f36tek a vůbec mi není líto, že nemám nejnovější generaci 😄
Každopádne každý, kto bude chcieť opäť nadávať na upadajúce BMW, nech si pozrie toto. 550 koní, pohon zadných kolies, brutálne odľahčenie (dať dolu 100 kíl pri dnešných predpisoch nie je rozhodne jednoduché), komplet prekopaný podvozok, samý karbón od bŕzd po strechu, čas 7:15 na Ringu, proste toto musí byť petrolheadský sen. Jediný nedostatok je absencia manuálu, to by bolo dokonalé (ale zase pomalšie).
Akurát tá cena je trošku mimo reality, ale to nás trápiť nemusí, ako limitka sa to vypredá skôr, než človek pozrie do peňaženky.
Reálne ale ako väčší prínos pre petrolheadskú komunitu vnímam fakt, že v Európe bude M240i s pohonom iba zadku. Na nemeckom konfigurátore už je dostupná verzia M240i RWD. To je taká M4 pre chudobných, kupé s 375 koňmi, ktoré idú iba dozadu, benzínová hlava zaplesá, k tomu logicky nižšia hmotnosť a aj malá finančná úspora (-2000 eur).
Krátko pred cieľom lízne 300vku.