Novinky
Tak toto je pomerne nečakaná novinka a díky BMW za to. M240i s 275 kW a RWD je v podstate takou malou M2 (výkonom o chlp prekonáva tú minulú), k dokonalosti chýba len ten manuál. Ale zjavne BMW končí s manuálmi úplne všade s výnimkou M modelov, naviac ak by bola M240I s manuálom, pri tej dynamike by sa zákazník mohol pýtať, na čo vlastne priplácať za M2.
Ja osobne by som si tie 2 tisícky za 😁rive priplatil, ale každopádne toto je skvelá správa pre všetkých petrolheadov. :yes:
Ja osobne by som si tie 2 tisícky za 😁rive priplatil, ale každopádne toto je skvelá správa pre všetkých petrolheadov. :yes:
Hlavně si to se zadokolkou naspecifikuje velmi málo lidi, budou to pak zajíamvé kusy co se zůstatkové hodnoty týče. To už se mnohokrát ukázalo.
V BMW marketing nepracují tupci. Dobře vědí, že kdyby nabídli M/T v M240i, tak by řada kupců už do M2 nešla a "M profit" by se nekonal... 😉
No Ja bych řekl, ze když mam na M240i a nedají mi manuál, zaskripu zubama, ale určitě nevytáhnu několik set tisíc…
Presne tak. Mať M240i s parametrami minulej M2 (motor, výkon, dynamika, RWD a manuál), petrolhead sa bude pýtať, čo získam naviac pri M2? Drobný nárast dynamiky za značný nárast ceny. Mnohí by sa preto rozhodli ušetriť a uspokojiť sa s M-lite.
Takto to je jasne oddelené, kto chce čistý športiak so všetkým vtiahnutím do deja (=s manuálom), musí priplatiť. Tiež mi je to proti srsti, je to čistý marketing a nie technická nutnosť. Ale z obchodného hľadiska to chápem.
Ale hlavne môžeme byť radi aspoň za to RWD, ako píše dinar, kto iný to má? Jedine Supra a aj to je napoly BMW.
Takto to je jasne oddelené, kto chce čistý športiak so všetkým vtiahnutím do deja (=s manuálom), musí priplatiť. Tiež mi je to proti srsti, je to čistý marketing a nie technická nutnosť. Ale z obchodného hľadiska to chápem.
Ale hlavne môžeme byť radi aspoň za to RWD, ako píše dinar, kto iný to má? Jedine Supra a aj to je napoly BMW.
Inak s manuálmi u BMW je koniec, viď facelift 3er, ktorá poslala do histórie aj tých pár modelov, čo doteraz manuál mali (318i, 316d, 318d a 320d) a všade už je len automat. Takže v 3er (rovnako ako v 2er) bude manuál len v modeli ///M.
...to jen ty si z tech moznosti vybiras breceni na internetu.
Už se vzbuď, joudo!
A v USA můžeš mít M340i jako zadokolku, spousta modelu, které v Evropě byly jen s automatem, měly v USA manuál…
A o tom to je, řidičská auta u konfekčních značek a modelů zmizela, bmw ještě aspoň nějak drží prapor malou zadokolkou a jouda tu na ně prská.
Pro zajímavost jsem se včera byl svézt M340ix bez hybridu, nebyl moc prostor po Vídni na nějaké blbnutí, nechal jsem si poslat materiály a našel jsem v techničáku 1745 kg (všude píšou 1670, ano váhobijec). V Německu někdo nabízí zánovní americkou M340i RWD se snesitelným poškozením, tak jsem se pro zajímavost podívat do německého TP a hmotnost je... voilá... opět 1745 kg😊
A mas recht, Supra bude mnohem lepší :yes:
240i bude skôr rýchlejšie denné auto a automat tu má opodstatnenie.