Teda nie zeby mpv dnes nejako frcali ale tymi 20 palcovymi kolesami nestandardnych rozmerov to uz uplne cele zaklincovali.... uz v case prichodu som tvrdil ze takyto scenic na takychto velkych a k tomu nepomerne uzkych pneu ani nie je pekny... auto pritom malo na viac a urcite bude fajn.... skoda premarnenej sance.... a aky to bol este donedavna europsky trhak ... jeden by neveril.....
Praveze som to v obsahu nenasiel a vysiel aj nejaky special ojetin, tam pre istotu nezverejnili obsah, preto sa pytam. Kolesa su v pohode, prakticke a pekne, len je to hrozne nekomfortne, bucha to a klepe. Najlepsie, ked niekoho zoberiem z letiska a zacne nadavat, ake su cesty na slovensku zle. Pritom nie su, to je take auto 😁
Lepsie prechadzaju dierami vdaka vacsiemu obvodu, aj v terene a na snehu s dobrymi zimnymi pneumatikami to pekne jazdi. Ale je to subjektivne, objektivne porovnania nemam. A vyzera to dobre, co moze niektorym ludom pomoct v rozhodovani.
Pneumatiky sa dajú kúpiť bez problému, asi za cenu bežných sedemnástok. V našich zemepisných šírkach sa dá za plus považovať aj fakt, že si hneď nemusel kupovať zimáky, lebo nové autá obúvali celoročky.
Teda nie zeby mpv dnes nejako frcali ale tymi 20 palcovymi kolesami nestandardnych rozmerov to uz uplne cele zaklincovali.... uz v case prichodu som tvrdil ze takyto scenic na takychto velkych a k tomu nepomerne uzkych pneu ani nie je pekny... auto pritom malo na viac a urcite bude fajn.... skoda premarnenej sance.... a aky to bol este donedavna europsky trhak ... jeden by neveril.....