Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nová ostrá Toyota GR by mohla být sedan, spekuluje se o GR Camry

Nabídka sportovních modelů značky Toyota GR by se mohla rozrůst o ostrý sedan
Zpět na článek
10. 6. 2022 10:36
Avatar - KANKUNEN
10. 6. 2022 08:37
No to je uvnitř křivostroj
Chtělo by to kombi a konečně něco vymyslet, aby to nelezlo při normálním zrychlování nad 4 t otáček.
Rozbalit vlákno
8
Avatar - Mikesus
10. 6. 2022 09:15
Re: No to je uvnitř křivostroj
co leze při normálním zrychlování nad 4t otáček? Ty neumíš řadit? Nebo který automat to dělá, pokud není ve sport režimu?
Avatar - KANKUNEN
10. 6. 2022 09:45
Re: No to je uvnitř křivostroj
No nechal jsem se unést. Celkem se mi líbí ta upravená příď a představil jsem si to jako normální kombi pro každý den s tou hybridní 2,5kou.
10. 6. 2022 10:36
Toyota
Toyota je světová automobilka. Kombíky jsou oblíbené jen v pár zemích Evropy - Německo, ČR, Holandsko, Švédsko - pro ty se toho asi dost vyrobí v německých automobilkách. V jedné nejmenované firmě mají pro obchoďáky jako stávající firemní auta VW Passat v naftě. Letošek je poslední rok, kdy mohou stávající vozy vyměnit za nové pasáty. Ti co dojedou operák v roce 2023 a dál zatím mohou volit z Camry, Corroly kombík 2,0 hybrid nebo základní ID4. Já osobně (ač fanda EV) bych si vzal Camry.
Nějaká čísla od JATO - http://www.jato.com/…ait-theres-hope/
Avatar - Mikesus
10. 6. 2022 15:01
Re: No to je uvnitř křivostroj
Jakmile jsem přestal vozit kočárek, zjistil jsem, že kombik nepotřebuji. A ne, není to tím, že mám teď víc prostoru v kufru než naprosta většina kombíků. Camry má též obrovský kufr a za celou dobu nebyl problém s tím, že je to sedan. Ale chápu, že kdo chce vozit třeba kolo uvnitř auta, tak by nemohl.
Avatar - Loptos
10. 6. 2022 17:02
Re: No to je uvnitř křivostroj
Jasne ze to nie je problem. Tato zastarala predstava ze sedan je neprakticky je nezmysel.
Vozim v nej sucastne vzdy kolo a vzadu 26kg psa a nikdy sa mi nestalo ze som sa nepomestil. Ok musim zlozit predne koleso a vkladat to tam opatrnejsie aby som paky neomlatil o priecku pod zadnym okonom, ale je to tak 2min naviac ako v hatchbacku
Avatar - radek.m
10. 6. 2022 21:42
Re: No to je uvnitř křivostroj
Ahoj,

my máme novou Camry a silniční kolo (rám 56) dám bez problémů do kufru (máme paket VIP, takže zadní sedačky nejsou sklápěcí), když sundám přední a zadní kolo. Jak se to člověk naučí, tak je to operace na pár minut). Nemám kolo v interiéru a jedu kam chci. Ve dvou a víc už musím na střechu.

Na rozhodnutí koupit sedan bylo nejtěžší přesvědčit sám sebe, že tam všechno vleze. Ale ten kufr Camry je FAKT obrovský (když jednou ročně převážíme něco velkého, tak si půjčíme sharovací auto).
Avatar - Mikesus
11. 6. 2022 06:20
Re: No to je uvnitř křivostroj
Jo takhle jsem to myslel, že musíš sundavat kola. Znám dost lidí, kteří to dělat nechteji, tudíž nechteji sedan.
11. 6. 2022 14:50
Re: No to je uvnitř křivostroj
Cesťák bez kolies do kufra väčšie sedanu zmestíš, poznám človeka čo to praktizuje. Ale pri horskom bicykli už to je väčší problém. Môj bike do Corolly kombi zmestím len bez predného kolesa a ak by som mal nejaký moderný full, tak možno by muselo isť aj zadné koleso dole. Ale zas prevoz bicykla nebol primárny dôvod kúpi kombíka. Keď idem s rodinou tak bicykel je aj tak na nosiči na ťažnom. Lenže v C segmente je to so sedanmi celkom slabé s hybridmi ešte slabšie a Corolla sa mi viac pozdávala ako kombík.