Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBMW M3 Touring je zde! Zběsilý kombík přijíždí s 510 k a pohonem všech kol
31 komentářů
ericn
ale ten předek je prostě hnus :no: Vůbec nesedí ke zbytku auta...
Mě se zase nelíbí tvar zadního postranního okénka. Velmi podobné řešení jako na X3, které se mě také nelíbí. 😒
MrBeranek
Stejně se ji nedočkáme. Já teď zrušil objednávku na sedan. Objednán v říjnu, měl být v dubnu. V květnu mi řekli, že není head-up a vyhřívané zadní sedačky a že v teto konfiguraci možná (!) v dubnu 2023 a bez slev. Tak jsem to zrušil, na tohle nemám nervy. :no:
Tak to je nap.rd. 😲 Pred par dnami som zrovna debatoval s predajcom aj o M3 a mal silné reči, ako majú najviac objednávok spomedzi slovenských dílerov a ze dodacia lehota je do konca roka. Tak som zvedavý, koľko z tých objednávok mu zostane, ak bude zákazníkov naťahovať ako nasťahovali Teba.
Otázka je, v jaké konfiguraci. Mně natvrdo řekli, že negarantujou ani termín, ani výbavu, ani cenu. Podívám se místo nové M3 po lehce jeté M5.
Prodejce mi říkal, že takto zrušených M3 už má od začátku roku hodně.
Prodejce mi říkal, že takto zrušených M3 už má od začátku roku hodně.
Jj, je to hokej, měl jsem dostat novou 5er v červnu, před čtrnácti dny mi prodejce volal, že nebude, dodání podzim, ale barva, kterou jsem chtěl zrušená a bez hud. Předevčírem volal, že auto je ve výrobě, dodání červenec spec. zůstala původní. Prase aby se v tom vyznalo, podle prodejce jim bmw mění info o objednaných autech každý týden.
Kolega z týmu taky čeká na M3, objednána na podzim a stále se neví. Ale stejně tak už rok čeká na GR Yaris. Takže zábavná auta sice na trhu papírově jsou, ale reálně nejdou koupit...
Ať si objedná holátko, bude to stačit jen odstrojit 😁
Odstrojit, nebo dostrojit? Pokud z toho chceš dělat tracktool, tak by i to odstrojení dávalo smysl. :-! Jinak za ty peníze chceš obvykle něco víc, než holátko.
Já objednával auto na podzim, už mi stihli navýšit cenu a škrtnout dotykové ovládání iDrive controlleru a příplatková kola. Se trochu bojím, co reálně přijde, pokud vůbec něco.
U faceliftové 3er momentálně nelze vůbec objednat vyhřívané zadní sesle a v konfigurátoru jsem nenašel ani head-up displej.
Já objednával auto na podzim, už mi stihli navýšit cenu a škrtnout dotykové ovládání iDrive controlleru a příplatková kola. Se trochu bojím, co reálně přijde, pokud vůbec něco.
U faceliftové 3er momentálně nelze vůbec objednat vyhřívané zadní sesle a v konfigurátoru jsem nenašel ani head-up displej.
Přesně. Jenže bez head-upu auto nechci a bez vyhřívaných zadních sedaček auto domů přitáhnout dnemůžu (už jsem slíbil, že další auto je bude mít). 😉
Jakou pětku jsi objednal? Já se teď byl projet s testovací 540d a to auto mne neskutečně příjemně překvapilo. Čekal jsem línou a nudnou mrchu a to auto jelo a chovalo se líp než moje Alpina. Až jsem měl chvílemi kacířské myšlenky, že M5 je zbytečná. 😁
D3 jsem měl možnost krátce řídit a ona v podstatě nenabízí nic moc navíc oproti M340d, když výkonem je na tom plus mínus stejně a ostatní rozdíly jsou spíš kosmetického rázu.
Jj, kým benzínová B3 je v podstate obdobou M3, tak D3 je de facto len M340d. Pre D3 nevidím žiaden dôvod, ak chcem silnú športovú naftu, tak M340d, v podstate rovnako veľa muziky za menej peňazí.
Aj som sa čudoval, že B3ku tak vypiplali, ale s D3 sa moc nebabrali a ponechali jej takmer identické parametre ako tomu základu (=M340d).
Aj som sa čudoval, že B3ku tak vypiplali, ale s D3 sa moc nebabrali a ponechali jej takmer identické parametre ako tomu základu (=M340d).
Mne predajca tvrdil, že M3 má prioritu, lebo ide o model s vysokou pridanou hodnotou (myslel skôr maržou), ale tiež priznal, že nadštandardné prvky výbavy to predĺžia. Možno ak by si chcel taký konzumný štandard bez extras, tak sa ho dočkáš. Ale ten prístup, že negarantujú ani čas, ani cenu by nas.ral asi každého, tiež by som im zrušil objednávku.
Inak vo vzťahu k 2er tvrdil že je to lepšie, že tam by dodacie lehoty mali byť lepšie (čo je dosť paradoxné vzhľadom na to, že sa auto vyrába za oceánom v Mexiku a 3er tu za rohom).
Inak vo vzťahu k 2er tvrdil že je to lepšie, že tam by dodacie lehoty mali byť lepšie (čo je dosť paradoxné vzhľadom na to, že sa auto vyrába za oceánom v Mexiku a 3er tu za rohom).
Možná bych se skřípěním zubů snesl nějaké navýšení ceny nebo mírné prodloužení termínu, pokud by to platilo, ale neakceptuju tu nejistotu čehokoliv, na kterou mne prodejce výslovně upozornil.
Vidím to podobne. Najhoršie na tom je, že človek by ich aj poslal do ***, napriek obľube značky to nie je jediný výrobca na svete a na výber je stále dosť značiek modelov; ale inde je to žiaľ rovnako biedne s cenami, dodacími lehotami aj obmedzeniami.
A predajcovia to vedia a ich prístup sa mám pocit začína vracať do 90tych rokov, keď bol predajca pán, od ktorého si ty niečo chcel a musel sa prispôsobiť. Ja som tento pocit nadobudol pri poslednej návšteve miestneho salónu BMW, bol tam taký chladný prístup až arogancia v štýle: autá nie sú, zákazníci mi idú ruky utrhať za hocičo, čo doveziem na salón, tak prečo by som sa bavil s nejakým náročným zákazníkom, čo si vymýšľa detaily výbavy a ešte chce aj zľavu.
A predajcovia to vedia a ich prístup sa mám pocit začína vracať do 90tych rokov, keď bol predajca pán, od ktorého si ty niečo chcel a musel sa prispôsobiť. Ja som tento pocit nadobudol pri poslednej návšteve miestneho salónu BMW, bol tam taký chladný prístup až arogancia v štýle: autá nie sú, zákazníci mi idú ruky utrhať za hocičo, čo doveziem na salón, tak prečo by som sa bavil s nejakým náročným zákazníkom, čo si vymýšľa detaily výbavy a ešte chce aj zľavu.
nie je vobec prekvapive. zrejme ide o posledne auto svojho druhu. RS4 je proti tomuto slabucka a C AMG63 uz len 4valec. velmi pochybujem, ze nova generacia 3er bude so 6 valcami, nie to este s 8valcom.
Výroba G20/G21 byla prodloužena až do roku 2027, takže ani samo BMW možná nemá úplně jasno v tom, co potom. Předpokládám, že s M3/M4 to bude podobně.
Je to presne tak, niekde som čítal vyjadrenie predstaviteľov BMW, že stále zvažujú, či pôjdu "all-in" do elektra, alebo pri kľúčových modeloch budú potračovať s (baterkou dopovanými) spaľovákmi. Preto ani stále nepadlo rozhodnutie o platforme, či čisto elektrická, alebo multifunkčná.
A z môjho pohľadu je riešenie, že natiahnu životnosť G20, len dobré.
A z môjho pohľadu je riešenie, že natiahnu životnosť G20, len dobré.
dava to logiku ... v 2035 sa uz nebudu moc predavat benziny a diesle. zivotny cyklus je 8 rokov a vyvoj asi takych 5. skor by som povedal, ze aktualna 3er a Ccko budu dostavat uz len facelity. Pride zrejme nova A4, ale tiez uz pojde o posledny novy model.
Jako fakt? To by byl o věčnost pomalejší než M340 😁
jak se to vezme - je i není. 😄 Čas 19,9 s je uvedený v oficiální (české) tiskové zprávě, odkud jsem ho převzal. Což mě samozřejmě neomlouvá, protože to není správný údaj. Např. anglická verze tiskové zprávy, či oficiální tabulky technických dat, totiž obsahují jiný časový údaj: 12,9 s.
Děkuji za bystré oko a za upozornění. V článku opraveno.
Přeji příjemný den.