Novinky
Hammunasakra
9
Na současný Bugatti stojí disky MILION STO tisíc kč = a MUSÍ se měnit max po roce a půl 😲 :-!
Přejít do diskuze
@ Mig: Tak sorry, že jsem si dovolil napsat svůj názor. Příště se budu snažit být citlivější, vnímavější a stručnější. 😄
Edit: Nesmíme psát tak rychle, ten blbeček, co dává ty :no: to nějak nestíhá 😄
Edit, edit - už to dohnal...všichni mají spravedlivě 7 :no: a jeden má 7 :yes: ...to je divný...... 😁 😁 😁
Edit: Nesmíme psát tak rychle, ten blbeček, co dává ty :no: to nějak nestíhá 😄
Edit, edit - už to dohnal...všichni mají spravedlivě 7 :no: a jeden má 7 :yes: ...to je divný...... 😁 😁 😁
To je zase řeč jak rozprávka...
Píšeš, že s DCC odpadá argument a já píšu, že DCC stojí za howno. A ty na to, že si vybírám blbý auta. No jsou to auta s DCC. Kdyby jsi napsal jiný podvozek, tak to beru, ale ty jsi začal s DCC, tak se vyjadřuju jako několikanásobný majitel různých nových vozů s DCC.
A co tady po mě chceš za vzorce? Nevíš co je neodpružená hmota? Nevíš co je setrvačnost, rotační hmota, rozložení hmotnosti po obvodu, valivý a aerodynamický odpor? Nevíš jak souvisí akustika a rezonance se styčnou plochou? Nevíš jak souvisí komfort s výškou bočnice pneumatiky? Ony se na větší kola dávají úzké pneumatiky? Já myslel, že široké...
Píšeš, že s DCC odpadá argument a já píšu, že DCC stojí za howno. A ty na to, že si vybírám blbý auta. No jsou to auta s DCC. Kdyby jsi napsal jiný podvozek, tak to beru, ale ty jsi začal s DCC, tak se vyjadřuju jako několikanásobný majitel různých nových vozů s DCC.
A co tady po mě chceš za vzorce? Nevíš co je neodpružená hmota? Nevíš co je setrvačnost, rotační hmota, rozložení hmotnosti po obvodu, valivý a aerodynamický odpor? Nevíš jak souvisí akustika a rezonance se styčnou plochou? Nevíš jak souvisí komfort s výškou bočnice pneumatiky? Ony se na větší kola dávají úzké pneumatiky? Já myslel, že široké...
Můj názor je, že kola dělají auto. A ze není nic špatného na tom, mít auto pekne. Na E60ce jsem měl 19ky z M5. Tehdy to byly opravdu velká kola.
Dnes už bych spíše řešil, jestli za velké peníze dostanu opravdu kvalitní produkt, kola, co se nebudou rovnat každých 14 dnů.
Dnes už bych spíše řešil, jestli za velké peníze dostanu opravdu kvalitní produkt, kola, co se nebudou rovnat každých 14 dnů.
Stejně jako S-klasse. Dekuju za informaci. Neptal jsem se a dostalo se mi detailního rozboru. Kez by to tak bylo s prachama :yes:
Náhodný, avšak špatně zvolený, příklad. Ale ok, chápu. Výjimka, jako řešení, není nic pro mě.
Moje pořadí priorit při volbě kol, pokud je možnost, je
1. souhrn vlastností
2. cena disků i gum
3. vzhled
Ale každý to může mít jinak. Jeho věc.
Moje pořadí priorit při volbě kol, pokud je možnost, je
1. souhrn vlastností
2. cena disků i gum
3. vzhled
Ale každý to může mít jinak. Jeho věc.
K tomu snad jen zopakuji - je každého svobodná volba, jaká kola si vybere. Nejlépe schválených rozměrů.
Znam jednoho, co by mi vysvětlil, ze z komára nejde udělat velbloud, kdybych mu řekl, at nedělá z komára velblouda.
Kola by měly být především v souladu s celkovou velikosti auta. S- Klasse na 17kách bude vypadat komicky.
Podíval jsem se pro tebe Mokrousi, do konfiguratoru RR.
Nejmenší disky mají 21 palců a největší 24. Takže když to kupec nechce řešit, nemá mindraky a nechce se předvádět, musí si objednat z katalogu Dacie.
Zda se, ze to, čemu veris, je tedy hovadina na entou 😉
Nejmenší disky mají 21 palců a největší 24. Takže když to kupec nechce řešit, nemá mindraky a nechce se předvádět, musí si objednat z katalogu Dacie.
Zda se, ze to, čemu veris, je tedy hovadina na entou 😉
Fakt nemozem za to, ze si vyberas auta, kde to nefunguje. Ale ked uz teda si nacal tu fyziku, tak kludne rozpis konkretne vztahy a cisla, nech mne hlupakovi vysvetlis ten zasadny rozdiel co ma byt akoze ten dealbraker.
Fyzika asi nebude tvůj koníček, že? Spíš marketingové žvásty...
DCC mám už 3. a pokaždé stálo a stojí za howno.
DCC mám už 3. a pokaždé stálo a stojí za howno.
To je o vkuse. Ak sa mi zakladne kolesa pacia, tak si ich necham. Ak sa mi nepacia, tak si zvolim ine. Cena priplatku by ma zaujimala iba v tedy ak tie krajsie by stali nepomerne vela. Inak ziaden znizeny komfrit ci nicenie podvozku nehrozi - auto konfigurovane do vyroby na konkretny rozmer diskov ma uplne ine tlmice a moze mat aj dalsie podvozkove diely. Pripadne je tam rovno DCC a potom tento argument odpada uplne.
Hluk je od zvolenych pneu, nie od velkosti diskov a so spotrebou zamava viac vlacenie nepotrebneho bordelu v kufri ako zmena diskov. Beriem akurat ten argument o drahsich pneu ale to je z tych - kto chce opicu ....
Hluk je od zvolenych pneu, nie od velkosti diskov a so spotrebou zamava viac vlacenie nepotrebneho bordelu v kufri ako zmena diskov. Beriem akurat ten argument o drahsich pneu ale to je z tych - kto chce opicu ....
Ale nového...
Potom lze souhlasit, je to jako suchá voda nebo černá běloba. 😄
Zároveň ale souhlasím i s Mokrousem, na normální auto i já volím normální kola. (Je to každého svobodná volba.)
Potom lze souhlasit, je to jako suchá voda nebo černá běloba. 😄
Zároveň ale souhlasím i s Mokrousem, na normální auto i já volím normální kola. (Je to každého svobodná volba.)
Věřím, že mezi kupci RR je mnoho těch, kteří na velikost disků a jejich design totálně kašlou a RR jezdí prostě proto, protože je to u nich doma tak nějak zvykem a ani nevnímají, že by se tím vytahovali.
A stejně tak bude mnoho velmi bohatých, kteří nemají ani potřebu řešit nějaký RR a jezdí čímkoli, co se jim líbí.
Ne každý holt zapadá do dnešní imbecilní módy kol větších jak sama auta, která je dílem designérů, tvořících auta, kam nejdou normální kola ani dát a dílem zamindrákovaných jedinců, kteří to prostě musí mít ať je to vidět.
A stejně tak bude mnoho velmi bohatých, kteří nemají ani potřebu řešit nějaký RR a jezdí čímkoli, co se jim líbí.
Ne každý holt zapadá do dnešní imbecilní módy kol větších jak sama auta, která je dílem designérů, tvořících auta, kam nejdou normální kola ani dát a dílem zamindrákovaných jedinců, kteří to prostě musí mít ať je to vidět.
Já volím téměř vždy základní kola, nebo max. o 1" větší a do 10.000,- Kč příplatek.
Nehodlám vyhazovat prachy za zbytečný nesmysl, který jen ubírá komfort, ničí podvozek a zvyšuje hluk, spotřebu a další výdaje za velké pneumatiky.
Nehodlám vyhazovat prachy za zbytečný nesmysl, který jen ubírá komfort, ničí podvozek a zvyšuje hluk, spotřebu a další výdaje za velké pneumatiky.
A který to jsou, pro zajímavost? 40 za disk už je tak někde na úrovni HRE apod. Na eBay jsem našel nejdražší origo za 100. A co si budem namlouvat, ty origo Tesla jsou vážně ošklivý😞
Edit: tak jsem našel v konfiguratoru za 121 příplatkové kola k modelu S plaid, ale to porad není 160
Edit: tak jsem našel v konfiguratoru za 121 příplatkové kola k modelu S plaid, ale to porad není 160
na to jak je to auto drahé, tak mi ta kola přijdou levná. Na Teslu mám originální kola za 160t Kč.
Nevím přesně jak teď, ale v době E60 byla snad všechna kola pro BMW od Mahle. Ty moje ingoty mají v těle 270 tis km a nikdy nic. Ale třeba kámoš má už 8. zničený origo kolo na Bentley Continentalu, ani je nerovná, vždy nová, kromě spoluúčasti pojišťovna. Boháč. Takže většinou uhraje i tu spoluúčast na neoznačenej kanál.
No jasně, nový auto si nakonfiguruju tak, že díky výbavě jeho cena stoupne o 50%, tj. třeba o 20.000EUR, ale nemám na disky.
OK, na to už nemám co říct.
No aspoň nemusím obcházet showroomy s váhou a měřidlem a pak ti vypisovat konkrétní gramy. A platit si zkušebnu s dynamometrem a měřit konkrétní zrychlení závislosti na rozložení hmoty a celkové hmotnosti atd....
OK, na to už nemám co říct.
No aspoň nemusím obcházet showroomy s váhou a měřidlem a pak ti vypisovat konkrétní gramy. A platit si zkušebnu s dynamometrem a měřit konkrétní zrychlení závislosti na rozložení hmoty a celkové hmotnosti atd....
@Mig:Jak říkám, každý to má jinak. Na 60 jsem zkysnul dodnes a mám jí na širších 17 typ 122. Ani mi nepřijde, že jsou nějak moc hnusný. Je tam možnost 18 a 19, devatenáctky jsem měl možnost porovnat a víc to drncalo.
Myslím, že čím nižší profil, tím větší riziko ohnutí....a originální nejsou na to tak citlivá, jako některá neoriginální.
Myslím, že čím nižší profil, tím větší riziko ohnutí....a originální nejsou na to tak citlivá, jako některá neoriginální.
To píšeš mě?
Já nemachruju, kolik jsem da za auto, navíc ne moc drahý, takže by to dojem stejně neudělalo. Jen reaguju na obvinění, že nemám na disky a snažím se to maskovat fyzikou.
A moje primární výtky směřují k praktickému využití a výhodám/nevýhodám různě velkých kol. Cena je jen jeden parametr.
A já nikomu neberu dát si na svoje auto obří kola a slupky s profilem 30.
Někdo to rád na tvrdo, tak ať si to užije. Já bych klidně Passata přezul na 16". Já mám raději pohodlí. Na RR nemám, tak to řeším menšími průměry, resp. vhodným profilem podle vozu. :-!
Ale i kdybych měl, tak bych volil rozumný kompromis.
Třeba u Octavia/Golf je pro mne ideál 205/55 R16", Passat/Sup. zase R17, A6,E,5er 18"...
Kdyby byly silnice všechny nové a hladké, potom bych volil o 1" víc, kvůli lepší reakci na volant, ale silnice jsou takové, jaké jsou a proto výše zmíněné beru jako maximum snesitelného.
Věřím, že jsou i auta, která umí jezdit dobře s většími koly, ale já takovými ještě nejel. Snad jen Touareg na vzduchu trochu líp tlumil. Ale boční profil si nepamatuju.
Já nemachruju, kolik jsem da za auto, navíc ne moc drahý, takže by to dojem stejně neudělalo. Jen reaguju na obvinění, že nemám na disky a snažím se to maskovat fyzikou.
A moje primární výtky směřují k praktickému využití a výhodám/nevýhodám různě velkých kol. Cena je jen jeden parametr.
A já nikomu neberu dát si na svoje auto obří kola a slupky s profilem 30.
Někdo to rád na tvrdo, tak ať si to užije. Já bych klidně Passata přezul na 16". Já mám raději pohodlí. Na RR nemám, tak to řeším menšími průměry, resp. vhodným profilem podle vozu. :-!
Ale i kdybych měl, tak bych volil rozumný kompromis.
Třeba u Octavia/Golf je pro mne ideál 205/55 R16", Passat/Sup. zase R17, A6,E,5er 18"...
Kdyby byly silnice všechny nové a hladké, potom bych volil o 1" víc, kvůli lepší reakci na volant, ale silnice jsou takové, jaké jsou a proto výše zmíněné beru jako maximum snesitelného.
Věřím, že jsou i auta, která umí jezdit dobře s většími koly, ale já takovými ještě nejel. Snad jen Touareg na vzduchu trochu líp tlumil. Ale boční profil si nepamatuju.
Stačilo by pochopit, že každý ma jiné preference. Někdo prachy musí ukazovat a jiný zmiňovat. Je v tom rozdíl? Navíc velikost kol nemusí souviset s cenou a 20ky už dneska koupíš i za par šupů včetně pneu.
https😐/auto.bazos.cz/…o-bmw-m5-e60.php
Mhhhm nejsem si jist, ale ty eMkový byly kovaný a dělal he někdo jiný než obyč.
tak jsem dohledal tohle😒br />https😐/www.santaanawheel.com/…-bmws-oe-wheels/
a o těch obyčejnějších
https😐/www.performanceplustire.com/…mw-alloy-wheels/
Mhhhm nejsem si jist, ale ty eMkový byly kovaný a dělal he někdo jiný než obyč.
tak jsem dohledal tohle😒br />https😐/www.santaanawheel.com/…-bmws-oe-wheels/
a o těch obyčejnějších
https😐/www.performanceplustire.com/…mw-alloy-wheels/
BBS jsou kvalitní, s tema mam dobre zkušenosti, naopak ty eMkový, jakkoliv to tehdy myslím dělali v BBS, moc nevydržely. Znamej tady v Brně opravuje disky, prakticky každý den přijede někdo s prasklým elektronem. A většinou značkové originální kola…
A to jsou standardni kola, kvalitativne nic moc. Kovana kola na normalni auto stoji i vic.
Passat, Golf, Octavia, Superb, Tiguan... Ale i třeba i půjčená X6. Ta skákala nejvíc. Nevím, kdo a jak a čím ji doprasil, ale byl to hroznej povoz.
Adaptivní Peugeot 508 byl trošku poddajnější, ale taky na rozbité cestě a ve městě na kolejích atd. hlučel jak hrom.
Některé Mercedesy na vzduchu taky mlátí a naklepávají...
Současné BMW 5er jezdí slušně.
Ale aktuální módní 320d v M-paketu na 19" pohodlné opravdu není.
Když jsem se ptal na salonu na test trojky na 17", tak se mi vysmáli, že by se to neprodalo. Tak jsem šel zase pryč.
No já bych si vybral spíš lepší motor a výbavu. Většina lidstva si vezme základ a narve na to obří slupky, ať to vypadá, no ne? Do centra Brna a Prahy ideál. :-!
Adaptivní Peugeot 508 byl trošku poddajnější, ale taky na rozbité cestě a ve městě na kolejích atd. hlučel jak hrom.
Některé Mercedesy na vzduchu taky mlátí a naklepávají...
Současné BMW 5er jezdí slušně.
Ale aktuální módní 320d v M-paketu na 19" pohodlné opravdu není.
Když jsem se ptal na salonu na test trojky na 17", tak se mi vysmáli, že by se to neprodalo. Tak jsem šel zase pryč.
No já bych si vybral spíš lepší motor a výbavu. Většina lidstva si vezme základ a narve na to obří slupky, ať to vypadá, no ne? Do centra Brna a Prahy ideál. :-!
Adaptivní podvozky jezdím a už jsem psal, že stojí za howno.
Není to ani sportovní a ani komfortní. Buď to je uskákaný prkno a nebo to houpe a plave, ale pořád mlátí. Evidentně minimálně VAG neumí udělat podvozek, který je dost tuhý, aby byl pod kontrolou, ale přiměřeně poddajný a aby nemlátil. Tedy to co jsem jezdil. Prý FL Kodiaq na 19" bez DCC umí jezdit dobře. Prý.
DCC nezmění tuhost pružin. Ty jsou pořád ty samé. Takže jen škrtí průtok oleje. Tzn. že pružiny musí dát rovnou měkké jako bláto a ty pak neumí udržet kola. Evidentně to je jen další blbá móda a příště už si to nekoupím a najdu něco pasivního.
Není to ani sportovní a ani komfortní. Buď to je uskákaný prkno a nebo to houpe a plave, ale pořád mlátí. Evidentně minimálně VAG neumí udělat podvozek, který je dost tuhý, aby byl pod kontrolou, ale přiměřeně poddajný a aby nemlátil. Tedy to co jsem jezdil. Prý FL Kodiaq na 19" bez DCC umí jezdit dobře. Prý.
DCC nezmění tuhost pružin. Ty jsou pořád ty samé. Takže jen škrtí průtok oleje. Tzn. že pružiny musí dát rovnou měkké jako bláto a ty pak neumí udržet kola. Evidentně to je jen další blbá móda a příště už si to nekoupím a najdu něco pasivního.
existují dvě charakteristiky, tvrdá a měkká. když chce někdo sportovní ale zároveň komfortní tak to jde řešit adaptivním podvozkem, nebo vzduchovým podvozkem. vyšší profil pneu to zlepší, nižší zhorší. a potom je to padesát odstínů šedé, co je kdo ochoten snést, nebo co se komu líbí. i když dáš na competition M3 vyšší profil, trochu se ta tvrdost odizoluje.
Ani nemusis, uz to nezachranis. Vypocet ziaden, ale hlavne "fyzika", potom tam nasypes 20k€ vybavu a riesis 4 kila na diskoch a spotrebu. Gratulujem k mentalnej vybave.
PS: a este ani nevies citat.
PS: a este ani nevies citat.
Samozrejme, ze viem, preto som napisal, nech tu hodis konkretne cisla. Lebo operujes tu s vyrazmi, ktore vo vysledku budu mat minimalny vplyv a cele je to len odvedenie pozornosti od jedineho - ze nemas/nehces na to dat prachy, ale musis to akoze "technicky" zdovodnit.
Ja som sice nacal DCC, ale to stale nemeni nic na fakte, ze pri rozdielnej konfiguracii diskov, dostavas aj rozdielne podvozkove diely. Rozdiel medzi 1-2" je prakticky minimalny. Netvrdim, ze ho nemozes spozorovat, ale nic co by stalo za rec.
Ja som sice nacal DCC, ale to stale nemeni nic na fakte, ze pri rozdielnej konfiguracii diskov, dostavas aj rozdielne podvozkove diely. Rozdiel medzi 1-2" je prakticky minimalny. Netvrdim, ze ho nemozes spozorovat, ale nic co by stalo za rec.