Design
ale co ta ruská doména? Nemáte špetku soudnosti? :no:
Je, že nový dizajnový jazyk sa tak skoro na modeloch neprejaví.
Je to inak riadna volovina. Celá produkcia značky na jedno kopyto. Niekedy mal každý model svoj štýl, a napriek tomu jednoznačne patril k značke. Dnes vymýšľajú všelijaké dizajnové jazyky a stojí to za ho...
...mohl většině potenciálních zákazníků líbit? Já se obávám, že nikoliv... 😒 :no:
Vzhlad je jeho najmensi problem. Jeden nam stoji na zahrade a mali by skor zapracovat na kvalite spracovania a materialoch v interiery. Je na tom horsie, ako o polovicu lacnejsi golf 7. Pri sucastnom santa fe je to chudobny pribuzdny. O triedu horsi interier.
Design je vždy subjektivní záležitost, ale jestli nové škodovky budou mít takovýhle styl plus mínus dalších deset let, tak si minimálně takhle dlouho další škodovku nekoupím, což mě trošku mrzí. Moje současná Yetina má už aktuálně 7 a lehce po něčem novém pokukuji, ale tenhle styl se mi fakt nelibí.
Doufám, že se grafik hodně sekl.
Doufám, že se grafik hodně sekl.
Jsem zvedav na novy Kamik.
Neni to zbytecne velky, neni to vlastne ani skutecne SUV, proste vyssi HB, jak za starych casu.
Jeste nejakej normalni motor s prevodovkou, a bude to koupitelny.
Kamík je na mě až moc sterilní, navíc s hmyzím xichtem. Ten hyzdí jinak nepříliš zajímavé tvary.
Proto rikam, ze treba po faceliftu prokoukne.
😄