Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

5 věcí, které Škoda ukázala na svém novém konceptu. A chceme je v sériové produkci!

12 komentářů

kozakm
'Pod středovou konzolou najdeme další magnetické plochy, na které lze připevnit třeba nerezovou lahev"

Bych jen upozornil, že nerezová ocel je nemagnetická...
rohor
V klidu. PR Das Skoudy tam klidně přimagnetuje i skleničku
traveldrive
To je omyl. Nie každá nerez je nemagnetická. Nerezové ocele existujú jak nemagnetické, tak magnetické.
Mig_35
Ja spis přemýšlím, proč nerezovou láhev. Na benzince jsem nic takového prodávat neviděl, jsou tam jenom petky. Nebo tam budu mít shaker s koktejlem?
traveldrive
Nikdy nehovor nikdy. 😄
Johnn
I nemagnetická nerez lehce magnetuje po tváření, nebo sváření (změna krystalické struktury),ale je to tak málo,že většinou se neudrží ani sám magnet. Feritická (magnetická nerez) je zase méně odolná, ale je cenově levnější. Proto se používá třeba u domácích spotřebičů na opláštění.
Nerezové nádobí, termosky, apod ale jsou z nemagnetické nerezové oceli, kvůli indukci je do dna hrnců vkládán magnetický plát.
traveldrive
Tak nejak. :yes:
P.S: Nepochybujem, že v podobnom prípade by Škoda dodávala vlastnú termosku z magnetickej nerezi.
WinDiesel
a ostatním zase vytře zraky 😒] 😒] 😒] holt simply clever 😁 😁 😁
rohYpnol
Musím smeknout před interiérem a hlavně ergonomií. Až na ten volant...

Jinak ergonomie fakt asi nejlepší koncept co jsem viděl v nových vozech. Konečně se blýská na lepší časy a vrací se mechanické ovladače a tlačítka na základní funkce. A struktura menu se výrazně zjednodušila.

V tomhle jsem hrozně rád, že naslouchaji zákazníkům. I když nechápu že k tomu potřebovali nějaké stude a data. Tohle je jasné podle mě každému a hned, že koncept jak na G8/Octavii IV je prostě peklo.

Za interiér celkově chválím :yes: :yes: :yes:
Othello
Já bych ten hranatý volant chtěl. A jestli se osvědčí, tak i hranaté kola
Mokrous
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Rezna
To jeste nevite na co ty ovladace budou, v dnesni logice bych se ani nedivil kdyby to bylo pro rychle nastaveni stausu na FB a druhy na volebi pisnicek pres spotify 😁
Jinak samozdrejme jsem taky pro ovladani klimi otocnymi ovladaci. 3 ovladace, rychlost smer a teplota.....nikdo nic lepsiho nevymyslel.