Novinky
Musím smeknout před interiérem a hlavně ergonomií. Až na ten volant...
Jinak ergonomie fakt asi nejlepší koncept co jsem viděl v nových vozech. Konečně se blýská na lepší časy a vrací se mechanické ovladače a tlačítka na základní funkce. A struktura menu se výrazně zjednodušila.
V tomhle jsem hrozně rád, že naslouchaji zákazníkům. I když nechápu že k tomu potřebovali nějaké stude a data. Tohle je jasné podle mě každému a hned, že koncept jak na G8/Octavii IV je prostě peklo.
Za interiér celkově chválím :yes: :yes: :yes:
Jinak ergonomie fakt asi nejlepší koncept co jsem viděl v nových vozech. Konečně se blýská na lepší časy a vrací se mechanické ovladače a tlačítka na základní funkce. A struktura menu se výrazně zjednodušila.
V tomhle jsem hrozně rád, že naslouchaji zákazníkům. I když nechápu že k tomu potřebovali nějaké stude a data. Tohle je jasné podle mě každému a hned, že koncept jak na G8/Octavii IV je prostě peklo.
Za interiér celkově chválím :yes: :yes: :yes:
Já bych ten hranatý volant chtěl. A jestli se osvědčí, tak i hranaté kola
To jeste nevite na co ty ovladace budou, v dnesni logice bych se ani nedivil kdyby to bylo pro rychle nastaveni stausu na FB a druhy na volebi pisnicek pres spotify 😁
Jinak samozdrejme jsem taky pro ovladani klimi otocnymi ovladaci. 3 ovladace, rychlost smer a teplota.....nikdo nic lepsiho nevymyslel.
Jinak samozdrejme jsem taky pro ovladani klimi otocnymi ovladaci. 3 ovladace, rychlost smer a teplota.....nikdo nic lepsiho nevymyslel.
Bych jen upozornil, že nerezová ocel je nemagnetická...
Nerezové nádobí, termosky, apod ale jsou z nemagnetické nerezové oceli, kvůli indukci je do dna hrnců vkládán magnetický plát.
P.S: Nepochybujem, že v podobnom prípade by Škoda dodávala vlastnú termosku z magnetickej nerezi.