Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové Mitsubishi ASX se představí již zítra. Na co se můžeme těšit?

24 komentářů

WinDiesel
Litr, 1,3 tam kde byla jednoduchá dvoulitrová atmosféra. Podivné hybridy a PHEV, Renaultí technika. Lidi to kupovali proto, protože to byl Japonec.
To je pro Mitsubishi konečná, na to jim lidi neskočí.
A drahé.
ptr078
To auto malo vzdy vela chyb, nahradne diely problem a strasne drahe. Vyhnut sa tomu oblukom. Asi najhorsie auto ake som soferoval
3_diamanty
Nesuhlas
traveldrive
Tak tvoj nesúhlas je úplne irelevantný, to auto proste za veľa nestojí. Snáď na tom nová generácia bude lepšie.
ptr078
Mas s tym aj realnu skusenost
Avantime
No v mojom okolí sú ľudia s Mitsu spokojní. Nie sú to podľa mňa dobré autá, ale na spoľahlivosť som kritiku nepočul. Keď som sesternici hľadal jazdené ASX, tak kamarát, čo predával nové aj jazdené autá vravel, že tento model ľudia moc nepredávajú a keď aj, rýchlo sa zas predá ďalej.
Jenik3
Znamy ma starsi ASX s 1.6 a rika, ze by nemenil. Je mu 60+ a ma nejake zivotni zkusenosti. Pravidelny servis a benzin, to je jedine, co jeho ASX chce.
ptr078
Mam 3 1.6ky v okoli, vidim tie auta denne. Vsetkym 3 odisla spojka, vsetky problem s akumulatorom. Elektricke problemy na dennom poriadku, hrdza vsade, hlavne vsetkym zateka do 5tych dveri, tie su zhrdzavene ako reseto.
ošklivý plzeňák
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
3_diamanty
A hoci to bude defakto prekabateny captur... stejne uz sa nemozem dockat ... a snad to mitsu zabali lepsie ako swace od suzuki... a toto prekabatene asx by tak mohlo mat v eu paradoxne este vacsi uspech ako jeho povodny predchodca ( bude sranda ked to tak aj bude ) .... ved s 1,3tce to bude supa :yes😒br />
Mitsu :yes:
speedfred
Toto bude skôr prekabátenie (oser) kupcov Mitsu.
traveldrive
No, pokiaľ si to z Captura vezme dosť, mohlo by to byť konečne fajn Mitsu. Aj keby to bol de facto Renault.
speedfred
Znalý vedia ale kopec ľudí nevie že napr Seat-VW-Škoda zdieľajú komponenty.
Avantime
Mne príde jedine lákavá predstava, že získať celkom fajn Renaulta, ktorého ale budeš servisovať u Mitsu. Verím, že u nich to musí byť zákonite lepšie, keďže u nás je Renault servis tragédia.
traveldrive
Ja servisujem u súkromníka, ku ktorému chodím pomaly 25 rokov. Do značkového radšej nie max. iba z núdze.
Avantime
Už som to videl, snáď nebudeš moc sklamaný. Ani len svetlá sa nemenili oproti Capturu, len to dostalo podivnú mriežku chladiča.
traveldrive
Čo narobíš, dnes sú fyzické náklady a ich šetrenie často na prvom mieste. Čo tam po reputácii značky... Už iba čakám, kedy sa začnú zdieľať autá aj naprieč koncernami. Možno si raz kúpiš Peugeota, čo bude vlastne Volkswagen s levom uprostred masky. 😲
Avantime
Možno si raz kúpiš pick-up od Volkswagenu, ktorý bude vlastne Ford...oh, moment. 😁
ptr078
Este ze si nikdy nekupis mercedes, co bude preznackovany renault
Avantime
Vtipné je, že momentálne je lacnejší ako preznačkovaný Renault od Nissanu.
traveldrive
No jo, v užitkáčikoch to tak funguje.
Kukal som krabicu od Fordu, čo je vlastne Volkswagen. Za bratských 35 tis. môžem mať auto približne na úrovni môjho, ktoré stálo pred dvomi rokmi menej ako polovicu...
Čo sa áut týka, nejak ma prechádza humor.
ptr078
Chcel som nieco dokupit, ale pri tych cenach a cakackas som to vzdal.
Anonym
radsej renault turbo ako tie vychodne atmo sracky. Uzrane a kazive.
traveldrive
Vieš o čom píšeš? Mal si Mitsu?