Bezpečnost
Za mě raději kupovat značkové levnější zimní a častěji, než superkvalitní značkové celoroční nebo zimní. Rozdíl mezi nějakou Continental či Bridgestone a obyčejnou Barum nebo Matador sice je, ale než jezdit 8 let na Continentalech tak za mě je lepší po 4 letech koupit nové, byť i třeba Matador.
A rozdíly v ceně nových pneu jsou celkem výrazné... V běžných rozměrech je ale nová slušná pneu dostupná a je to základ bezpečnosti.
Nicméně když teď vidím jak pneu zdražují, tak je to síla. No, opět důsledek zoufalé politiky EU...
A rozdíly v ceně nových pneu jsou celkem výrazné... V běžných rozměrech je ale nová slušná pneu dostupná a je to základ bezpečnosti.
Nicméně když teď vidím jak pneu zdražují, tak je to síla. No, opět důsledek zoufalé politiky EU...
staci kazde 2 roky, alebo kazdy rok kupit celorocne, ako v lete jazdit na lacnejsich zimnych 😄
Každý rok kupovať nové gumy? Zrazil si sa s koňom?
Podle mě je důležité rozlišit, kam jezdím. Jestli lítám často po dálnici, jezdím na hory, nebo jsem měšťák z nížiny a když nechci, tak nejedu. A určitě souhlasím s názorem, že raději levnější, ale nové. Gumy 8 let jakékoliv značky už jsou děs a běs.
A ještě jednu věc. Vím, že už je to omleté, ale pokud jedu taky hlavou, jsem bezpečnější na celoročkách, než "piloti" na sezóních.
A ještě jednu věc. Vím, že už je to omleté, ale pokud jedu taky hlavou, jsem bezpečnější na celoročkách, než "piloti" na sezóních.
To, že meníš gumy po 4 rokoch je určite dobré. Lenže občas sa zadarí nájsť test kde je k celoročkám primiešaná sezóna guma a z takých testov vyplýva, že rozdiel medzi zimnou Conti a univerzálnou Conti je menší ako medzi zimnou Conti a zimnou Matadorkou. Takže sezóne lacné gumy dávajú zmysel, len keď mám obmedzený rozpočet a jazdím toľko, že univerzálky by som zodral za 2-3 roky. Inak buď kvalitná univerzálka, alebo kvalitné sezónne obutie.
ale teraz mam vredestein quatrac a na vode sa mi zda, ze sa dost smykaju. Dalsie mam nachystane Hankooky, uvidime co to bude, ale vredestein ma nepresvedcil, uz som asi 3 pneumatiky vymenil kvoli vydutiu bocnice. To asi v teste netestuju, kolko obrubnikov a nerovnosti pneumatika vydrzi 😄
tak je celoroční pneu nutnost, protože 1.11. nemáte vhodné pneu.
Tak si docitaj ten zakon cely za akych podmienok od 1.11 nemas vhodne pneu. Pretoze na letnych mozes bez porusenia zakona jazdit kludne cely rok (za urcitych podmienok)
Dnes bol sneh popri ceste, pravdepodobne bol isty cas aj na ceste, tak som zvedavy, kolko vyznavacov prezuvania malo zimne pneumatiky 😄
Mas recht a pro jistotu uvadnim odkaz na zdroj prava. Je tam uvedeno slovo "pokud", coz znaci podminku te povinnosti.
https😐/www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-361#p40a
https😐/www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-361#p40a
Dřív se jezdilo na jedněch pneumatikách, spíš to byly letní, jen se rozlišovalo, zda dobrý či špatný vzorek, vrcholem byly “radiálky”. Muselo se umět řídit… Takže za mě: celoroční jsou úplně v pohodě.
Treba pripomienut aj to, ze kedysi sa nechodilo v zime tolko lyzovat do Alp. A celkove sa vtedy jazdilo menej...
Podla mna celorocne maju zmysel pre toho, kto jazdi malo. Keby pouzival zimne+letne, nestihol by ich zjazdit ani za 5 rokov, a musel by ich vyradit skor preto, ze zostarli. Ja toho najazdim viac, a zimne aj letne mi vydrzia tak tri sezony. Celorocne sa mi teda neoplatia, neprinesu ziadnu vyhodu.
Na druhej strane, treba si uvedomit, ze aj tie najlepsie celorocne pneumatiky su v zime len tak dobre, ako priemerne zimne, a v lete len tak dobre ako priemerne letne pneumatiky. Pokial to clovek akceptuje, fajn. Ja osobne na bezpecnosti nesetrim, takze na zimu zimne, na leto letne...
Podla mna celorocne maju zmysel pre toho, kto jazdi malo. Keby pouzival zimne+letne, nestihol by ich zjazdit ani za 5 rokov, a musel by ich vyradit skor preto, ze zostarli. Ja toho najazdim viac, a zimne aj letne mi vydrzia tak tri sezony. Celorocne sa mi teda neoplatia, neprinesu ziadnu vyhodu.
Na druhej strane, treba si uvedomit, ze aj tie najlepsie celorocne pneumatiky su v zime len tak dobre, ako priemerne zimne, a v lete len tak dobre ako priemerne letne pneumatiky. Pokial to clovek akceptuje, fajn. Ja osobne na bezpecnosti nesetrim, takze na zimu zimne, na leto letne...
Do Alp na lyže? Prohrnutá cesta až k horní stanici vleku, kam bych zvladnul dojet i na letních.
Crossclimate 2 v testech poráží i zimní pneumatiky …
celkově se změnou klimatu, za mých mladých let pamatuju sníh 2 měsíce nonstop, mrazy mínus 25-27 apod. dneska je průměr plus jeden stupeň a sníh občas bývá😊
Crossclimate 2 v testech poráží i zimní pneumatiky …
celkově se změnou klimatu, za mých mladých let pamatuju sníh 2 měsíce nonstop, mrazy mínus 25-27 apod. dneska je průměr plus jeden stupeň a sníh občas bývá😊
"Pneumatika Continental AllSeasonConact skončila pátá" - z kontextu vidím, že skončila čtvrtá a není to "Conact", ale Contact.
Shodou okolností jsem po pečlivém zvažování tuhle pneumatiku nakonec vybral loni v prosinci na 2. auto a nelituji toho. Po zvážení všech relevantních parametrů a několika testů pneumatik prostě vyšla nejlépe (165/65 R15 81T), resp. měla nejvyrovnanější parametry.
Rozhodně není pravda, že je vysoce hlučná (ale je samozřejmě možné, že v různých rozměrech má ta pneumatika trochu jiné parametry). Na štítku měla uvedeno 71 dB (Made in France), ale měl jsem na autě mj. i Barum BRAVURIS, takže moc dobře vím, co to je rachot od pneumatik.
Rok a půl předtím jsem na jiné auto pořídil Michelin CROSSCLIMATE+ (Made in Poland) a v hlučnosti nebyl patrný žádný subjektivní rozdíl (na štítku měla 68 dB).
Shodou okolností jsem po pečlivém zvažování tuhle pneumatiku nakonec vybral loni v prosinci na 2. auto a nelituji toho. Po zvážení všech relevantních parametrů a několika testů pneumatik prostě vyšla nejlépe (165/65 R15 81T), resp. měla nejvyrovnanější parametry.
Rozhodně není pravda, že je vysoce hlučná (ale je samozřejmě možné, že v různých rozměrech má ta pneumatika trochu jiné parametry). Na štítku měla uvedeno 71 dB (Made in France), ale měl jsem na autě mj. i Barum BRAVURIS, takže moc dobře vím, co to je rachot od pneumatik.
Rok a půl předtím jsem na jiné auto pořídil Michelin CROSSCLIMATE+ (Made in Poland) a v hlučnosti nebyl patrný žádný subjektivní rozdíl (na štítku měla 68 dB).
Mám Hankook Kinergy 4S2 17" na Yetim, projel jsem s tím hory, dálnice i rozpálené ulice v létě. Za ty peníze je to skvělá volba. Žádný hluk, v ostrých zatáčkách drží výborně.
na užitkových autech mám 6 ráfků a každý druhý rok jsou vepředu funglovky. Nová celoročka je na sněhu lepší než zimní s půlkou vzorku.
Já CrossClimate na jednom autě mám a ano, asi nejsou špatné, ale už se těším jak půjdou pryč a na zimu stejně mám zimní Celoroční je jen kompromis a je mi jedno jak to dopadá čistě v testech. Realita je vždycky jiná. Myšleno hlavně s ohledem na stáří pneu. Celoroční možná jako nové stačí. Ale mě by opravdu zajímal test, jak se zhorší vlastnosti pneu třeba po dvou třech letech. Osobně si myslím, že zimní vlastnosti celoročních budou upadat nejrychleji... Jenže klasika takovýto test nikdo neudělá že.
A jak to vezme hlava? Zkus vyrazit s vlastnimi detmi v aute na nevhodnych pneu.
Já je koupil cca před rokem. Zima byla slabá, na hory nejezdím, žádný problém. Na vodě taky ok. Měl jsem trochu obavy z léta - dovolená po dálnici, ale vše proběhlo taky bez problému. Drobné postřehy. Nová má nižší vzorek, než nová zimní, uvidíme, jaký bude nájezd. V létě při ostřejším průjezdu zatáček se ozývají, podobně jako zimní, zřejmě souvisí se vzorkem, po rovině ticho. Při otáčení volantem na místě (parkoviště), jsou na zemi vidět výraznější stopy, než při letních.
Já jsem zatím spokojen.
A na zaver - s autom som bol na polygone a vysledky brzdnych drah a ovladatelnost boli porovnatelne s autami na zimnymi pneu. Len v jednej discipline pri vyhybacom manevri bolo jedno auto, ktore malo vyssiu hranicu ovladatelnosti asi o 4km/h, ale ten mal ozaj vyborne zimne pneu.