Novinky
PowerHouse
7
ale protože je to Mercedes, tak se všem líbí.
Přejít do diskuze
001mf
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Je to 1.33 120kw, tuším že z CLA 200. Elektromotor přidává 75 kw, kombinovaně 160kw což je narozíl od Toyot i poznat a funguje i na dálnici, maximálka je 240 což mě samotného překvapuje 😄
Souhlas, on taky interiér je o parník jinde než předchozí generace. CLA 250e máme ve firmě už rok a spokojenost :yes:
Asi bych to musel vidět v realu, ale na fotkách se mi ta nová příď nějak nezdá. Působí na mě trochu “šikmooce”. Na druhou stranu ty obrázky v článku můžou být dost zkreslené, nejsou to zřejmě reálné fotky.
Obecně si myslím, že design A/B/CLA/GLA je povedený a stále moderní, takže facelift je na mě nějak moc brzo 😊
Obecně si myslím, že design A/B/CLA/GLA je povedený a stále moderní, takže facelift je na mě nějak moc brzo 😊
001mf
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Já jsem měl ve firmě rok cla 200 a i s tím motůrkem to bylo velmi příjemné auto. Jel jsem i 45s amg, to je zbytečný overkill, ale 35 amg mi přijde jako super varianta. To auto je celkem prostorné, má i slušný kufr, dobře vypadá, na danou třídu má nízký aero hluk, od kol je to horší, ale furt jsme v b-segmentu, celkově ok, za ty peníze. 😉
Co je v tom 250e za motor, dvoulitr?
Co je v tom 250e za motor, dvoulitr?
Jak se mi ukrutně nelíbila banánovitá první gen. cla, tak ta současná je trefa, vypadá to jak zmenšené cls a ve verzi 35 amg je to už poměrně rychlé a přitom pořád cenově ok auto. Pro nás, co už jsme staří na HH, je to v dané třídě ideální design, uvažovat o pořízení 2GC, A3 sedan, A sedan nebo cla, tak cla je pro mě jasná volba. 😄
On se předek téměř neměnil, takže nebude působit jinak. A se podařilo, pěkně jezdí a nebýt otravných asistentů a touchpadu, tak by bylo vše za 1.
To není potřeba ani u takového tvrďáka, ale spíš jak jsi přišel na "ale protože je to Mercedes, tak se všem líbí"?
Mě třeba přijede jako povedený HB, ale "všem"?
Mě třeba přijede jako povedený HB, ale "všem"?