Novinky
Dobrý den,
díky za podněty a omlouvám se za některé nepřesnosti. Body, které se mi podařilo ověřit z dalších zdrojů, jsem opravil nebo doplnil. Jinak článek má nabídnout hlavně základní orientaci pro české zájemce o Felicii a jako rozcestník mezi další, podrobnější články. Proto se nevešlo více detailního info, např. o trzích mimo EU, o každé ze speciálních edic (na ty ještě samostatný článek vyjde), nebo přesnější časová osa.
díky za podněty a omlouvám se za některé nepřesnosti. Body, které se mi podařilo ověřit z dalších zdrojů, jsem opravil nebo doplnil. Jinak článek má nabídnout hlavně základní orientaci pro české zájemce o Felicii a jako rozcestník mezi další, podrobnější články. Proto se nevešlo více detailního info, např. o trzích mimo EU, o každé ze speciálních edic (na ty ještě samostatný článek vyjde), nebo přesnější časová osa.
To jako fakt myslíte vážně, že vyjde ještě další článek o Felicii? A umíte psát i o něčem jiném? Auto, které na silnici už nemá co dělat a tady se o ní píše každý týden. Zkuste taky články tvořit a nikoliv jen trapně reinkarnovat veškerý starý obsah. Když se budou články na tomto serveru stále opakovat, tak nemá "Premium" předplatné vůbec žádný smysl.
MPI nešlo od července, ale od pondělí pátého srpna hned po czd
I vozy z Kvasin jsou samozřejmě bez ABS
Proč není popsána Felicia s karburátorem ( roky, nádrže atd )?
Proč není rozepsán nerealizovaný stupeň výbavy pro combi 1.6 SLX pro český trh?
Fun se nezačala dělat v roce 1997
Facelift naběhl v únoru proč nenapsat rovnou, že to bylo 19.2
Po faceliftu neexistoval žádný stupeň výbavy LX super, ale LX speciál.
Verze pro e😜ort SLX žádnou maximální výbavu neměla.
v roce 2001 v kvasinách ukončení několik speciálních edic. Pouze jedné jediné a to Trumf.
Felicie se snad osm let nevyráběla.
S motorem 1.6 nepřilo GLX provedení to šlo přeci hned od začátku i u 1.3
Facelift nepřinesl posilovač ten už byl dávno před tím
Co je tišší vzduchový filtr?
V roce 1998 s faceliftem další prvky výbavy jaké? Boční airbagy až od jara 99
V 99 od května kdy naběhl model 2000 dostato GLX přední okna v elektrice proč to není uvedeno
V srpnu 96 se cca tři týdny dělalo MPI ještě se starým volantem a GLX bez zrcátek v barvě proč to není uvedeno?
Dále proč není popsána SKD montáž Felicie v Číně, Poznani, Sarajevu? Proč nejsou důkladně popsané jednotlivé akční modely pro ČR? Proč chybí milníky v počtech kusů? Proč nejsou uvedeny ceny a postupné zdražování a dokonce i jedno zlevnění.