Srovnávací testy
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Jeden takyto MG uz u nas vidim ... a podobne ako vacsie korando od yonga to bude u nas coskoro predpokladam slusne viditelne auto na cestach ... len podobne ako pri korande... ludia to auto este musia objavit... inak toto MG za mna vyzera vyborne... skoda az tak prehnane velkeho loga MG na maske ktore kusok nastrbuje inak podareny face.... rozmerovo aj motoricky inak ok... aj interier je ukazkova sablona .. bude to fungovat ako pri korande... zadrhel tu nevidim... zrovna tato modra mu velmi slusi.... pripadne este cervena.... a samozrejme aspon taketo 17tky elektrony to chce aby kolesa neposobili male ... a aj nejaka dnes uz dokafrana predrazena vitara moze kludne skoncit ..... MG :yes😒br />
PS: od skody priamym konkurentom tohto suv je suv Karoq.... crossover kamiq je kusok iny super ale budis... ked na acz sa da porovnat octaviu s bmw 3 tak pojde aj toto... chapem... a hlavne ked vidim tu odvaznu cenu karoqu tak mi je hned jasne preco je tu skor mensi cross kamiq a nie priamy konkurent suv karoq...
PS: od skody priamym konkurentom tohto suv je suv Karoq.... crossover kamiq je kusok iny super ale budis... ked na acz sa da porovnat octaviu s bmw 3 tak pojde aj toto... chapem... a hlavne ked vidim tu odvaznu cenu karoqu tak mi je hned jasne preco je tu skor mensi cross kamiq a nie priamy konkurent suv karoq...
Slovenská kvóta MG ZS je už na tento rok vypredaná, to na úplne novú značku na našom trhu nie je zlý výsledok, najmä keď predaje začali len v septembri. 😄
miromen
Už od pohledu je MG lacinne činske šiditko, ktere v reale vyzniva ještě vic než na fotkach.
U tohodle auta bych čekal, že cenově bude začinat 3, ale i cena tedy ta cenikova je tušim někde k pul milionu.
U tohodle auta bych čekal, že cenově bude začinat 3, ale i cena tedy ta cenikova je tušim někde k pul milionu.
Tvl a mě tady budeš psát něco o posuzování kvality aut z obrázků.... 😁 😁 😁 😁 😁
Víš co? Ty radši choď kanálama protože jsi od žumpy od pat až po uši :no: :no: :no:
Mimochodem, všichni novináři vesměs chválí prvotřídní kvalitu MG, která je ve srovnání s EU konfekcí mainstreamu nadstandard :-! Dokonce i antikoroz je na úrovni odpovídající korejcům a jediný významnější nedostatek jsou chybějící spodní kryty motorů.
Víš co? Ty radši choď kanálama protože jsi od žumpy od pat až po uši :no: :no: :no:
Mimochodem, všichni novináři vesměs chválí prvotřídní kvalitu MG, která je ve srovnání s EU konfekcí mainstreamu nadstandard :-! Dokonce i antikoroz je na úrovni odpovídající korejcům a jediný významnější nedostatek jsou chybějící spodní kryty motorů.
Tenhle činsky pšouk mam bohužel na očich poměrně často a i ten Kamiq vypada a pusobi solidněji. A na par chlebičkařu jsem kouknul a hned mi bylo jasne, že pujde o lacinost za par kaček.
Tohle je stejna bida jako ty by si byval byl tim novinařem tedy za korunu .unda. Lowend hrajici si na premii s fejky typu digiklima aspol.
Tohle je stejna bida jako ty by si byval byl tim novinařem tedy za korunu .unda. Lowend hrajici si na premii s fejky typu digiklima aspol.
Aha, takže vlastně novináři (zahraniční) lžou že... 😁 😁 😁
Prosím za tebe - radši se tu dál už neztrapňuj :-!
Prosím za tebe - radši se tu dál už neztrapňuj :-!
Vzdyt ma vesmes pravdu. V clanku ctu: lehke predni dvere, pomaly infotainment, jen manualni klima, slaby motor, vyssi spotreba, vyrazne naklaneni v zatackach. Jak pisou v zaveru, krome zavazadloveho prostoru je ve vsem horsi.
Lehké přední dveře, manuální klima to jsou důkazy nekvalitní?!? Na čem jedeš?!?
Takže Mazda v základu je evidentně nekvalitní co? A přitom dělá jedny z nejspolehlivějších aut vůbec...
Takže Mazda v základu je evidentně nekvalitní co? A přitom dělá jedny z nejspolehlivějších aut vůbec...
Lehke dvere znamena, ze se nekde muselo usetrit - na tloustce materialu, na vyztuhach, na izolaci. Ergo nekvalita.
Manualni klimatizace tvarici se jako digitalni je typicke siditko.
Manualni klimatizace tvarici se jako digitalni je typicke siditko.
Jasně. Takže Mazda vyrábí laciná japonská šidítka, která se nějakým zázrakem umisťují skvěle v žebříčcích spolehlivosti, zatímco VW jako tvůrce kvality v těchto testech povážlivě pokulhává že... 😁 😁 😁
Nadstadart ?? Já tedy pár testů četl a spíše je to průměr, někdy i lehce pod, ale obhájí si to cenou a mnohdy i výbavou. Auto pro doochodce, manželky chudších dolních 10 ti milonů obyvatel u nás, vlastně zajímavé auto, které nenabízí nic extra, ale v komplexu na teoreticky novou značku z Číny je to velmi dobrá startovní pozice. Vídám v tom právě výše zmíněné, jezdí jich už celkem dost, taková náhrada za ASX/ix20 a podobné crossovery.
Reagoval jsem na "laciné čínské šidítko" :-!
Nikde netvrdim že MG je nějaká prémie. Jen tvrdím že ohlasy novinářů na kvalitu materiálů a zpracování je v rámci konkurentů hodnocena jako standard nebo dokonce i nadstandard.
Jediné výraznější negativa jsou užraný motor a chybějící spodní kryty motoru. Jinak naprosto v pohodě a kvalitu automotive může tomu MG třeba taková Tesla jediné závidět. Kvalita lakování, spasování dílů, materiály atd. prostě u MG zvladli. Tím se vracím k tomu, že hodnocení jako laciné čínské šidítko svědčí jen o jediném - že miromen píše absolutní nesmysly jako obvykle.
Nikde netvrdim že MG je nějaká prémie. Jen tvrdím že ohlasy novinářů na kvalitu materiálů a zpracování je v rámci konkurentů hodnocena jako standard nebo dokonce i nadstandard.
Jediné výraznější negativa jsou užraný motor a chybějící spodní kryty motoru. Jinak naprosto v pohodě a kvalitu automotive může tomu MG třeba taková Tesla jediné závidět. Kvalita lakování, spasování dílů, materiály atd. prostě u MG zvladli. Tím se vracím k tomu, že hodnocení jako laciné čínské šidítko svědčí jen o jediném - že miromen píše absolutní nesmysly jako obvykle.
Ešte ten pomalý infotainment. Ale áno, vo vnútri nič nehrká, ani nevŕzga. Celkom fajn sa to javí.
Ano infotainment je pomalý a pro mě by to bylo asi největší mínus. Nicméně PSA na tom rok dva zpátky bylo úplně obdobně.
A infotainment VW/Schade není pro jistotu pomalý ale rovnou chybový, zamrzající a nefunkční... Za to mám připlácet?!? 😒]
A infotainment VW/Schade není pro jistotu pomalý ale rovnou chybový, zamrzající a nefunkční... Za to mám připlácet?!? 😒]
A tu mame dalši taže MG ma dokonce infot. na urovni, kdežto u koncernu je to laciny brak. Už se opakuješ jako poškrabana gramodeska. Zajimave, že jinde o zamrzani, nefunkčnosti či chybovosti nepišeš. Holt tohle je vizitka žadna zkušenost s nulovym přehled.
No snad je tvuj intelekt na vyšši urovni než to na jake urovni ma MG infot., protože na ten koncernovy nedosahuješ.
No snad je tvuj intelekt na vyšši urovni než to na jake urovni ma MG infot., protože na ten koncernovy nedosahuješ.
Strč si svoju dojmológiu, keď posudzuješ auto z 10-metrovej vzdialenosti. :no:
Tak hlavně zahraniční novináři hovoří pravý opak jako ten šašek. Tak komu asi budeme věřit?!? 😁
Sice jenom jedničky, ale je pravdou, že na blizko nosim bryle a přiště to zkusim z těch 10m a možna v tom ten upleteny bič misto houna uvidim.
Realně je to evidentni šiditko a to, že se začnou vytahovat nějake jednotlivosti a nesmyslne poukazovani na druhe z nezjištnych duvodu na tom nic nezměni.
Ja ceny sice neřešim, ale pokud tahle čina neni realně vyrazněji pod cenou byť toho Kamiqa tak je to drahe na to co to je. Osobně bych tipoval cenu začinajici 3 jak jsem psal, ale třeba jsou na to větši slevy od prodejcu pak OK.
Realně je to evidentni šiditko a to, že se začnou vytahovat nějake jednotlivosti a nesmyslne poukazovani na druhe z nezjištnych duvodu na tom nic nezměni.
Ja ceny sice neřešim, ale pokud tahle čina neni realně vyrazněji pod cenou byť toho Kamiqa tak je to drahe na to co to je. Osobně bych tipoval cenu začinajici 3 jak jsem psal, ale třeba jsou na to větši slevy od prodejcu pak OK.
Vieš, 5 minút googlenia a zistil by si, ako je tom ZS so spoľahlivosťou, keďže v Británii sa predáva už 5 rokov. Je na tom zhruba rovnako ako Opel a ešte sú tie autá v záruke, keďže dávajú 7 rokov. Nič svetaborné, ale o nejakom šidítku tu len tak trepať... :no:
Takže si mam googlit nějake nesmyslne tabulky spolehlivosti, abych se dozvěděl, že vlastně MG je to stejne co Opel. A vlastně MG jistě najezdi v pruměru to co běžne značky. Jo to je dalši věc a sice tipovačka, ale na nějake MG bych si nevsadil ani korunu co do nějake bytelnosti či trvanlivosti a raději ani nevědět jak na tom bude po několika desitkach tisich oproti pravě těm běžnym značkam. Tenhle šizuňk, ktery ma uplně čire skla, kdy o ty zadni ani tak nejde, ale o předni a to včetně čelniho skla nebo fest odrbana ventilace včetně žadnych zadnich vydechu. No za pul miče bych nechtěl v provoze zjišťovat, co a kde všude je to za šiditko. Jo pod 400 bych maval rukou.
Oldřich Dýrr
Mám to doma .Jezdi dobře. Spotřeba při automatu 5,8.
Záruka 7let na vše nebo 150000 .Jízda po dálnici v pohodě .A zpracování je na dobré úrovni ,brzdy TRW zapalování BOSCH.Velice živé auto. Nėkteré vėci jde udėlat jinak .Zatím najeto 2000km . Motor netřepe jak jiné tři válce .V motorovém prostoru vše dobře přístupné a jednoduché .Tak uvidím.
Záruka 7let na vše nebo 150000 .Jízda po dálnici v pohodě .A zpracování je na dobré úrovni ,brzdy TRW zapalování BOSCH.Velice živé auto. Nėkteré vėci jde udėlat jinak .Zatím najeto 2000km . Motor netřepe jak jiné tři válce .V motorovém prostoru vše dobře přístupné a jednoduché .Tak uvidím.
Martin Adensam
Auto mám dva měsíce a jsem zatím spokojen, jediné co nemá češtinu a při nastartování kolísají otáčky motoru, které se během chvilky srovnají, takže jinak jsem spokojený.
"Pokud jste si v nejlepších letech u „béčkových“ kombíků mohli vybrat zhruba mezi pěticí konkurentů, dnes máte na výběr z téměř dvaceti malých crossoverů. Nejprodávanější v segmentu je již čtvrtým rokem Škoda Kamiq,"
Nevidím jediný důvod proč kupovat předražené ošizené Škodovky, které jsou české úplně stejné jako Toyota z Kolína nebo Hyundai z Nošovic.
Nove polo 18 baby cena v zaklade ( moje pred necelymi 6 rokmi stalo 12 baby a so 4 valcom turbom aj sadou dalsich zimnych kolies na diskoch ) ... ... a na plechacoch s litrovym trojvalcom turbom... uplne ze na paradu kupa .... to uz rovno juke alebo mokku ... tu nie je o com... koncern ma uz do buducna stratil ( po felicii a uz druhom pole ... a po tych xy rokoch s nimi ) ... ich zlate vozy aj za este ferovu cenu su uz fuc... sucasne polo este dojazdim nejaky rok dva ( je fakt podarene s nesklamalo ) a potom uz bye bye vw .. pojde sa o dom dalej... ved ani ten golf uz nie je co byval... to uz dnes aj hybridnu corollu vidim castejsie... pritom este donedavna bola u nas corolla ako taka neviditelna...
Škodu dnes koupi jediné firma nebo IČař. Ale za vlastní soukromý rodinný kapitál... Nikdy :-!
Cely koncern uz akoby rezignoval na auta pre bezne rodiny a ich potreby ... aj cenovo a zameranim... orientuje sa dnes uz v podstate hlavne na firmy ... a tam sa predvadza aky je uzasny... ale co ma z toho nefiremny zakaznik... velke one.....
Ano jak píšeš, je to nafouklé B, které postrádá smysl.