Novinky
.....současný Civic nemá s originálním Civic konceptem nic společného. Je to úplně jiné auto a s originálním Civic má společné jen jméno. To třeba VW Golf se originálního konceptu drží dodnes a to se mě líbí.... :yes:
A co je originální Civic, začal jako HB, pak placka pro mladé, MPV, UFO, liftback?
Myslím, že sis odpověděl sám, začal jako HB.
Já myslel, že Civic 1G měl asi čtyři nebo pět karosářských verzí a první představené bylo dvoudvířko...
1G měla HB, Coupé a sedan, ovšem v Evropě se prodával hlavně HB a bylo tomu tak několik generací, kdy HB byla hlavní karosářská varianta pro Evropu, sedany se zde prodávaly zcela minimálně jako u ostatních značek, vrcholem byla myslím 6G, asi nejhezčí HB v té době, pak začali blbnout.
Vyhral civic... aj v ankete europske auto roka som mu fandil... momentalna topka segmentu za mna
Jedine snad, ze vsichni jednohlasne rikaji, ze je hlucny.
A to mi prijde skoda, to urcite slo podchytit. 10 kilo navic by nikoho netrapilo.
Kazde auto ma nejake mouchy, pro vetsinu zakazniku je to mozna fuk, ale ja osobne na to dost dam aby auto bylo tiche.
A to mi prijde skoda, to urcite slo podchytit. 10 kilo navic by nikoho netrapilo.
Kazde auto ma nejake mouchy, pro vetsinu zakazniku je to mozna fuk, ale ja osobne na to dost dam aby auto bylo tiche.
Pozeral som nedávno Watsonovu porovnávačku kompaktov, kde bola aj Astra, Focus a Golf, no a vyhral celkom presvedčivo Civic. https😐/www.youtube.com/watch?…
Tak je smutne, ze o vitazovi sa v takych porovnavackach da diskutovat, ale luzer je vzdy ten isty. Opel astra. A pritom je to s civicom najnivsi prirastok do segmentu.
Na skladě, už nejsou auta takže vlastně vyhral hybridni nekompaktni kompakt. Alespoň to neni krabice i když to je prašť jako uhoď. :no:
...že slovenskí aj českí novinári húfne hlasovali za Civic, aby si za odmenu potom mohli zajazdiť na Type R 😊
Nie, gratulujem! Momentálne je to môj obľúbený hybrid, skoro som ho Honde nevrátil.
Nie, gratulujem! Momentálne je to môj obľúbený hybrid, skoro som ho Honde nevrátil.
(myšleno evropská anketa)
Škoda že Nissan a Mitsubishi úpí pod křídly Renaultu.
Suzuki už taky není co bývávalo.
Snad ta Toyota.
Jinak Honda možná vyhrála, ale celkově mi připadá, že návrháři dělají auto pro sebe, ne pro zákazníky, a tomu také odpovídají bídné prodeje.
Civic byl vždycky o něco dražší auto, i s tou 1.8, která navíc postupem času nebyla schopná držet krok s konkurencí a pověst Hondy jako řidičského auta tak šla trošku do kytek.