Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Srovnávací testy

Zpět na článek

Peugeot 408 1.2 PureTech EAT8 vs. Renault Arkana 1.3 TCe EDC – To byl zase nápad

14 komentářů

Mr.Murphy
.... nedávno se tu řešilo že už nikdo nediskutuje.... Test výše je krásnou ukázkou, proč tomu tak je. Placený, divné auta, malé motory....

to není nic proti redakci nebo tomuhle webu, držím vám palce... ale, prostě to nějak všeobecně stojí za prd.... I tak hezký víkend všem ;-)
traveldrive
Zabudol si na divného testéra...
ericn
Obě auta stojí za h… jak motory, tak koncepcí. Navíc si cenami hrají na něco víc než jsou… :no:
Emel
Jako... Arkana je za akčních 640, s tou 1.3TCe 140k... 17" kamera autoklima fullled... to není úplně špatná cena, ne?
wings
Je to spatna cena, 1.3 patri do Swfitu.
Miroslav Miki
Ta 1,33 od rencka je turbo benzín,mám ho v Nissanu a jede jako z praku.
donPedro
... známá to zkratka z doby minulé, pro mladší vysvětlím - Dodělej Doma - takže na to půjdem metodou "patláma, paprťála, žbrďuch" : kasle Pažout, tam není vo čom, motor z Rencka (ideálně 158 kobyl), o5 není o čom, podvozek netuším, ani jedno nejel jsem, intreriér polátát tak nějak z obou. A voilà, máme tu auto, které by si mohlo najít cestu do mé garáge. Jo, ovšem barva by musel být ta pažoutí modrá. Tož tak. ;-)
Arese
...ani jeden z těchto zoufalých francouzských paskvilů by mi nesměl přes práh garáže! :-)
traveldrive
Holt budeš teda parkovať vonku... :-[] :yes:
ericn
On má v podstatě pravdu,co to je vlastně SUV kupé = paskvil… není to ani SUV (nevezmeš to do terénu) ani kupé (to je 2dv sportovní auto). Divná doba, divná auta :-(
xxc
alebo opacne, prejde to aj nejakym terenom a sportovat sa da :-)
ericn
Tyhle dva krámy, jo? Dost pochybuju :no:
ptr078
Tak sportovat a skusat terenne schopnosti sa da na kazdom aute, ktore nie je moje a nemusim ho dat do povodneho stavu
Arese
:-[] :yes: