Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Mi pride 100 krat krajsi aj akysi stylovejsi... tento zvacseny unisexovy austral len nazorne predvadza do akych sterilnych dizajnovych sraciek uz renault padol .... este ze colt aj asx su este dvojicky clia a capturu... lebo stale ostavaju dva najschopnejsie aj najkrajsie renaulty sucasnosti s mozno aj v dohladnej buducnosti ... kam kracas reno... :-(
rohYpnol
Jakkoliv se mi hodně věcí na nových Renaulttech líbí, tak musím Espace nekompromisně a jednoznačně kritizovat.
1) Renault totálně ztratil modelovou identitu. Nyní v podstatě nabízí jeden tentýž koncept, jen různé velký a natažený. A to je málo. Automobilka podle mě nemá vyrábět jedny boty v různých velikostech. Ale má nabízet různé boty pro různé příležitosti a zájemce.
2) Tohle není Espace. Původní klientelu úplně hodili přes palubu. Kdysi skvělý model je prostě mrtvý. Obrovský problém je mj. výska. I u Australu. Ty auta jsou prostě nízké kvůli aerodynamice a dojezdu a vnitřní prostor chybí.
3) Opět zoufalství pod kapotou. JEN vyladit hybrid?!? Sakra když už s takovým nesmyslem přijdou tak to mají mít vymazlené a má to šlapat jak švýcarské hodinky!!!
1) Renault totálně ztratil modelovou identitu. Nyní v podstatě nabízí jeden tentýž koncept, jen různé velký a natažený. A to je málo. Automobilka podle mě nemá vyrábět jedny boty v různých velikostech. Ale má nabízet různé boty pro různé příležitosti a zájemce.
2) Tohle není Espace. Původní klientelu úplně hodili přes palubu. Kdysi skvělý model je prostě mrtvý. Obrovský problém je mj. výska. I u Australu. Ty auta jsou prostě nízké kvůli aerodynamice a dojezdu a vnitřní prostor chybí.
3) Opět zoufalství pod kapotou. JEN vyladit hybrid?!? Sakra když už s takovým nesmyslem přijdou tak to mají mít vymazlené a má to šlapat jak švýcarské hodinky!!!
Vysoké krabice na dotovanou naftu v mainstreamu pomalu končí a přichází nižší krabice na zdaněný benzin a elektřinu. Zvykejte si. Proč SUV? Opič@né chtějí být za drsňáky v offroadech a ne za tichošlápky v krabičkách s malými kolečky. Je to sice jen iluze, ale běžný opič@n si to žádá.
Súhlasím. V tomto sa mi s rozmanitosťou páčia Kia aj Hyundai, že majú rôzne dizajnové smery.
RastoSQ
Reňo týmto úplne zarezal MPV 🤬 a do tak velkeho auta strčil 3-hrniec s objemom 1,2 litra 🤕
To už komu hrabe??? Kľudne tam mohli osadiť oturbenú 1,6 ku, niečo ako bolo montované do Nissanu Pulsar.
Prečo neurobia jednoduché naozaj 7-miestne MPV a k tomu mierne zvýšený podvozok a pohon 4x4, vyladený motor s objemom 1,6 až 1,8 litra, ako mal reňo tce s 225 koňmi???
Momentálne jazdím na 4-kovom 7-miestnom Espace 2,0T a keď doslúži, mám problém, čím ho nahradím 🤔 suv fakt nemusím veľká 4-miestna krava s mizernym priestorom a 5 miesto je len nudzovka, o 6. a 7. mieste už ani nehovorím :no:
To už komu hrabe??? Kľudne tam mohli osadiť oturbenú 1,6 ku, niečo ako bolo montované do Nissanu Pulsar.
Prečo neurobia jednoduché naozaj 7-miestne MPV a k tomu mierne zvýšený podvozok a pohon 4x4, vyladený motor s objemom 1,6 až 1,8 litra, ako mal reňo tce s 225 koňmi???
Momentálne jazdím na 4-kovom 7-miestnom Espace 2,0T a keď doslúži, mám problém, čím ho nahradím 🤔 suv fakt nemusím veľká 4-miestna krava s mizernym priestorom a 5 miesto je len nudzovka, o 6. a 7. mieste už ani nehovorím :no:
Sdílení komentáře
Tohle generické a lacině vypadající SUV si zákazníci, zvyklý na předchozí generace Espacu, rozhodně koupit nepůjdou. Za mě je to fail…
EDIT: Měla být reakce o řádek výše..
škoda ....
Takže môžeme tu oplakávať koniec MPV aj pri Espace, ale čo narobíš keď chcú ľudia SUV?