Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak elektrifikovat Brazílii? Skrz etanol a hybridy, myslí si Stellantis a VW

10 komentářů

Arese
násilně zaváděné elektrodebilizace zůstanou ušetřeni! :yes: Já bych se spalovacími vozy jezdícími na ethanol něměl sebemenší problém! 😄 :yes:
WinDiesel
dražší elektrifikovaná auta
VW a Stellantis opět jedou to svoje - vnutit lidem auta která nectějí, komplikovaná, dražší, poruchovější, nákladnější na servis
ericn
Tak řekl bych že Jižní Amerika se to, co si myslí a chce VW a Stellantis, mohou z vysoka vy... 😉
simson33
Škoda, že VW se na hybridy v Evropě zcela vykašlal.
Nebo že by poučení z evropského vývoje 😁
Arese
Na co hybrid? Nepřijatelné! 😒 :no:
DonVito
Nevim, neznam podrobnosti.
Budu rad, kdyz me tu nekdo opravi.
Ale jezdit na ethanol mi prijde jako zvhrlost.
Anonym
v Brazílii na to jezdí 30 let. Když tu byl ethanol (E85) k mání, taky sem na to nějakou dobu jezdil, když byl drahý benzín a ethanol stál jenom 22 kč, míchal sem to 50:50 a lil sem to do Alera 😄 Drandilo na to úplně v pohodě bez úprav.
JirkaVejrazka
Opravim te - zrovna vcera jsem slysel v radiu, ze kaceni pralesu se snizilo o 44% oproti stejnemu obdobi loni a cilem Brazilie je uplne ho eliminovat do roku 2030.
Anonym
V Brazílii se na ethanol jezdí od roku 1979. Motory flexi-fuel, které mohou spalovat benzín, ethanol i jejich směsi, jsou dnes v Brazílii standard. Brazílie nemá moc ropy, ale má dost cukrové třtiny. Tak proč to nevyužít? Samozřejmě, vykácet kvůli prales, to není řešení.
3_diamanty
Ako elektrifikuju aj papuu novu guineu alebo kamerun... ci banglades... uvidime 😉